Araba koltuğunu ayrı aldım ben. Puset olarak onu kullanacağımPeki ilk zamanlar İçin puset gerekli olmayacak mı direk bu arabaya yatırabilir misin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araba koltuğunu ayrı aldım ben. Puset olarak onu kullanacağımPeki ilk zamanlar İçin puset gerekli olmayacak mı direk bu arabaya yatırabilir misin ?
Anladım yani otomobil olmadan bebek arabasıyla ilk 6 ay dışarı çıkmayacaksınızAraba koltuğunu ayrı aldım ben. Puset olarak onu kullanacağım
Hmm sorunu yanlış anlamışım. Kış bebesi olacağı için ilk 1-2 ay pek kullanmam sonrasında da bebeği yatırabilirim bebek arabasına koltuk kısmı ayarlanabiliyorAnladım yani otomobil olmadan bebek arabasıyla ilk 6 ay dışarı çıkmayacaksınız
Yaa ins bende severim elite degil benimkiYoyko hangi model çanta aldınız.benim de yoyko marka çantam elite modeli ve aşırı aşırı mükemmel
Boylu ins öyle devam ederŞuan nasıl boylu mu
Yoyko ise güzel olacağından şüphem yok açıkçası şahsen arabada da çantada da kendisini tercih ettim ve hayal kırıklığına uğrayacağımı sanmıyorum güzel günlerde kullanın siz deYaa ins bende severim elite degil benimki
Gule gule kullanın ins
Bunları aldım
İsraf gerçekten günah ne gerek var yani şu sandalyeye Ben daha ne beşik aldım ne bebek arabası ... millet keyif yapcağı sandalyeyi bile almış... Nasıl olsa uykusuzluktan yerimizde sallancaz ne gerek var fuzuriii
Öncelikle fuzurii ney laİsraf gerçekten günah ne gerek var yani şu sandalyeye Ben daha ne beşik aldım ne bebek arabası ... millet keyif yapcağı sandalyeyi bile almış... Nasıl olsa uykusuzluktan yerimizde sallancaz ne gerek var fuzuriii
Merve ye de bir Merve lik yapan lazımdı dimi amaİsraf gerçekten günah ne gerek var yani şu sandalyeye Ben daha ne beşik aldım ne bebek arabası ... millet keyif yapcağı sandalyeyi bile almış... Nasıl olsa uykusuzluktan yerimizde sallancaz ne gerek var fuzuriii
Bak bak almışta söylemiyo niye geceden söylemiyon kız çok ayıp kalmamış işte hıhBen gece aldım bile bi tane yoyko canta
Birde infantino oyun halısına 130 lira ödedim
Oyun halısı 1 liraya geldi
İns memnun kalırım
Dandik gelmezler
Pierre cardin karma plus videosunu izledim baya hosuma gitti sayet travel alsaydm bunu alacaktim bi bak istersen canimpuseti var mı canım
Pardon Fuzuli oÖncelikle fuzurii ney la
Beşik almaman senin umursamaz bi ana olduğunu gösterir zzzztt yandın.
Ayrıca daaa indirimdeydi 750ye aldım ben. Gaaaayet de lazımlı bir ihtiyaç.
Kuzum ben geceligim de pijamami da inanılmaz beğendim.Tavsiye ederim bı bak istersen.Pijamam lohusam.com dan geceligim trendyoldan.https://www.lohusam.com/artis-10201-gri-melanj-kimono-stil-onden-dugmeli-lohusa-pijama-takimi. Vienetta Kadın Pembe Hamile Normal Beden Düz Desen Tunik Gecelik Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLtherealsinner canım aldığın gecelikten memnun kaldın değil mi? Rica etsem linkini verebilir misin bir de yandan kuşaklı bir pijama takımı almıştın yanlış hatırlamıyorsam sence kullanışlı mı?