- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 37
Ben bu deseni cok beğeniyordum ama, bence harikaaaGule gule kullanin canim
Aslinda ben baska bir yerden siparis verdim. Beni cok oyaladilar. Turkiye'den tanidiklar gelirken getirecekti 2 gun sonra ucaklari vardi ama urun ortada yoktu. Hamile halimle nasil uzulmustum
Sonra arastiriken bu sayfaya denk geldim. Allah razi olsun çok yardimci oldular, kargo yapsalar yetismeyecekti. Adres verdiler ayni gun kardesim gitti atolyelerinden elden teslim aldi.
Aslinda vaktim olsa ozel yaptirirdim, nakisli falan. Ama olmadigi icin stoktan hazir olan bir takimi aldim. Buna da sukur
Eki Görüntüle 2923807 Eki Görüntüle 2923808
Bu yazdiklarin nefesimi daraltip kalbimi acitiyoAy şunu da yazmadan geçemeyeceğim 11 aylıkken 24 ay kıyafet verdiğim çocuk vardı.
Bi tane bebe vardı erkek çocuğuydu bacakları o kadar kalındı ki6 aylık cocuğa annesi 18 aylık alt alıyodu bazen takım beğeniyodu altını şimdi giydiririm. Üstünü sonra diyodu kadın dayanamıyodu.
Bi tane çocuk vardı 3 yaşındaydı zayıftı ama o kadar uzundu ki 5 yaş giyiyodu hep.
Çok güzeller güle güle içinde büyüt inşallahGule gule kullanin canim
Aslinda ben baska bir yerden siparis verdim. Beni cok oyaladilar. Turkiye'den tanidiklar gelirken getirecekti 2 gun sonra ucaklari vardi ama urun ortada yoktu. Hamile halimle nasil uzulmustum
Sonra arastiriken bu sayfaya denk geldim. Allah razi olsun çok yardimci oldular, kargo yapsalar yetismeyecekti. Adres verdiler ayni gun kardesim gitti atolyelerinden elden teslim aldi.
Aslinda vaktim olsa ozel yaptirirdim, nakisli falan. Ama olmadigi icin stoktan hazir olan bir takimi aldim. Buna da sukur
Sen 9-12yi yazlık mı alıyosun?
Ben penyelerle kundaklamayı düşünüyorum. Herkes müslinle kundaklıyor.Muslinler kundak icin de kullanilir di mi? Bende de ya 3 ya 4 buyuk muslin ve 6 adet 60x60 var. Benim de aklima ilk banyo suyunu cektirmek ardindan havluyla kurulamak icin kullanilabilecegi geldi. Ya da tersi olsa daha mi mantikli olur acaba
bi de kundak Iste.
Dostun acı söylemesi şeysiiBu yazdiklarin nefesimi daraltip kalbimi acitiyo
Değil işte o mesajdan sonrayı da okuBenimki Temmuz’da 7 aylık olacak 9-12 ay yazlık almak mantıklı sanırım. Bir tane tulum beğendim lcw çok tatlıtutuyorum kendimi.
Benim secme sansim olmadi ama yine de icime sindi cok sukur.Ben bu deseni cok beğeniyordum ama, bence harikaaabenimki karacali olanlarından annem hediye aldigi ve karacayi normalde de cok sevdigi icin onun da gonlune gore olsun istedim, ben de begeniyodum zaten ama bu model cok asil
Cok tesekkur ederimÇok güzeller güle güle içinde büyüt inşallah
Bak şimdi iç acıtıcı bi sey daha söyleyecem.Gule gule kullanin canim
Aminnnnn insallahBenim secme sansim olmadi ama yine de icime sindi cok sukur.
Karacali olan desen de cook guzel.Ne guzel dusunmussun anannenin de gonlu olmus insallah guzel gunlerde kullansin miniklerimiz.
Cok tesekkur ederiminsallah
Değil işte o mesajdan sonrayı da oku
Bizim burasi da sogukBen penyelerle kundaklamayı düşünüyorum. Herkes müslinle kundaklıyor.Deneyip kendi seveceğimizi bulacaz. Benim ev soğuk muslin ha var ha yok.
Ben de almıyorum sen de almaAlmıyorum o zaman tosunu bir görelim önce
Aman öyle de mumya mı bu çocuk ayolBizim burasi da soguk
Muslin ince daha guzel sarar diye iç kundagi onla yapip ustune bolcana penye ile sararim diye dusunmustum.
Cok mu sıkılır acaba oyle
Peki senin 5. Çocuğunu doğuracakmışçasına engin bilgilere sahip olman?Bak şimdi iç acıtıcı bi sey daha söyleyecem.Kendimi tutamıyorum
O pikeyi bebe kavramaya başlayınca tutacak sokacak ağzına o pıtırcıklar var ya hep kopup yutulabilir.Allah korusun.
Ya öyle demePeki senin 5. Çocuğunu doğuracakmışçasına engin bilgilere sahip olman?
Cahilliğime için için ağlarım
Bak şimdi iç acıtıcı bi sey daha söyleyecem.Kendimi tutamıyorum
O pikeyi bebe kavramaya başlayınca tutacak sokacak ağzına o pıtırcıklar var ya hep kopup yutulabilir.Allah korusun.
Kesiliyor onlar ya, biz de sevmyoz incik gincik kescez azck buyuynceBak şimdi iç acıtıcı bi sey daha söyleyecem.Kendimi tutamıyorum
Bu bi tek benim manyak aklıma geldi galiba çok tutuluyobu ponpon işi aslında. Kontrollü olursun bir şey olmaz inşallah.Allah korusun.
Alirken hic aklima gelmedi vallahi ama olmayacak sey degil. Aklima gelmedigi icin ponponlarin saglamligina da hic dikkat etmedim.
Sagol soyledigin icin.
Dikkatli kullanirim, Olmadi keserim ponpon kismini.