Babası nasıl? Biz simdi kıyafet bulamıyoz 19 yaşında sığmıyor t-shirtlereHatta bi gün alışveriş yapıyorum 7 yalında o zmn bn 9-10 alıyorum ağlıyordu bn 7 yalındayım niye büyük yaş alıyorsun diyededim sus yoksa don bulamıcaz
Evet baya gözü varmış gerçektenBen ben beeen çantama hastayım link de verdim. Milyon tane gözü var. Okiedog Sumo moeli ptt avmde çok uygundu fiyatı.
Safe Line Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL tam olarak aynı değil ama benzer gbi benm aldığım buO zaman çanta alan yada almış olup çok beğenen var mıçanta çeşitleri çok kafam karıştı.. Hiç böyle çanta alan var mı ?
Alone 9315 Anne Bebek Bakım Çantası Fiyatları ve Özellikleri
Sırt cantası da oluyo uzun askısı da var içinde çok ekstra gözler var öndeki cırtlı yerde bile gözler var.Evet baya gözü varmış gerçektenama ben sırt çantası istiyorum... N11 de kupon varmış 100 TL ye 40 TL kontrol edin belki sizlerde de vardır. Çantayı öyle alacağım galiba
O da uzun boylu 185 96 kg ama zayıf kilosu hiç göstermiyorBabası nasıl? Biz simdi kıyafet bulamıyoz 19 yaşında sığmıyor t-shirtlere
aaaa o kadar anlayamamışım benSırt cantası da oluyo uzun askısı da var içinde çok ekstra gözler var öndeki cırtlı yerde bile gözler var.
biz şu tarz yatak da olabilen bir çanta aldık bakalım :) tabi kullanmadığımız için daha memnuniyet ile ilgili bir yorum yapamam daha.O zaman çanta alan yada almış olup çok beğenen var mıçanta çeşitleri çok kafam karıştı.. Hiç böyle çanta alan var mı ?
Alone 9315 Anne Bebek Bakım Çantası Fiyatları ve Özellikleri
Evet bu da çok güzel ve hep karşılaştığım modelSafe Line Anne Bebek Bakım Sırt Çantası Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL tam olarak aynı değil ama benzer gbi benm aldığım bu
Neyse baba zayıfmış benim gardaşıma göre.O da uzun boylu 185 96 kg ama zayıf kilosu hiç göstermiyor
Kız bnm prematüre kardeşim var 7.5 aylık
1.90
Bunu yakından inceledim e bebekte vardı yanlış hatırlamıyorsam.. çok hoşuma gitmemiştibiz şu tarz yatak da olabilen bir çanta aldık bakalım :) tabi kullanmadığımız için daha memnuniyet ile ilgili bir yorum yapamam daha.
Kardeşin daha küçük o verir bile o kiloyuNeyse baba zayıfmış benim gardaşıma göre.benim ki de inan 125 kilo ama vallahi şüşko durmuyo iri duruyo 1.85 filandır
Biz bi gün kilosunu oturduk kafamıza taktık. Dedik diyetisyene gidelim. Kilo kontrole baslayalım daha da almasın filan... O zaman 16 yaşında. Dedik önce bi devlete bakalım. Çocuk doktoru sevk etmesi gerekiyo ya. Içerden 40lı bebe çıktı biz girdik ayı gibi kardeşimleKardeşin daha küçük o verir bile o kiloyuBn de iriyim çok çektim irilikten yavrum da çekiyor herkes sen büyüksün diyip duruyormuş hep en arkaya oturtuyorlar diyor iri ve uzun boylu diye dr götürmüşlüğüm bile var millet küçük diyegötürüyordu soruyorlardı sizin ne işiniz var diye
Sağlıklı olsun yeterBiz bi gün kilosunu oturduk kafamıza taktık. Dedik diyetisyene gidelim. Kilo kontrole baslayalım daha da almasın filan... O zaman 16 yaşında. Dedik önce bi devlete bakalım. Çocuk doktoru sevk etmesi gerekiyo ya. Içerden 40lı bebe çıktı biz girdik ayı gibi kardeşimleAnlattık doktor güldü. T-hirti kaldırıp pat pat vurdu göbeğine bi şey yok bu biraz fazla iri bi çocuk dedi. Hiç bi şey yapmaya gerek yok dedi. Güle güle gönderdi bizi
3 battaniye 1 muslinBurda herkesin en az 10 battaniyesi var, benim yavrumun ise henuz sadece 6 olmus 2si incecik minik muslin
Ama çok zamlanmış başka sayfalarda var mı bilmyrum bulamdm amaEvet bu da çok güzel ve hep karşılaştığım model
Aaaa aldım valla kaç tane tshirt. Artık kışın giydiririm, zaten bizim ev hamam gibi oluyoBak 3 6 aylıkları 40dan sonra giyer diye aldım. Bi kadın vardı geçen civilde 3.5 aylık kızıma 9-12 alıyorum dedi tşk.Alma yazlık hiç alma. Ben de bebek butikte calıştım. Tam ayında tam beden giyenler prematüreler o bedenler genelde hiç tutmuyor.
O neymiş ilk defa duydumPipilikler var altini acinca sapka gibi pipiye takiosun onlardan alcaz mecbur
Gule gule kullanin canimBen de ordan aldim
Ben salon koltuklarinin 2 hafiften uzun yastigi vardi onlari aldim birini kollarının arasına, diğerini bacaklarımın arasına koyuyorum aylardir cok rahat ediyorum o sekilde
Muslinler kundak icin de kullanilir di mi? Bende de ya 3 ya 4 buyuk muslin ve 6 adet 60x60 var. Benim de aklima ilk banyo suyunu cektirmek ardindan havluyla kurulamak icin kullanilabilecegi geldi. Ya da tersi olsa daha mi mantikli olur acabaSen bakma o zaman yavBenim çok minimal oldular ya. Örmeler var ama hepsi ayrı kalınlıkta. 3 örme var
1 benim bebeklik battaniyem var kullanacam
1 benim bebeklik kundağım var kullanacam
3 müslin oldu ama direkt banyo icin olur bunlar 2si kesin de 1ini yaza bırakırım belki.
2 penye var
2 pazen var
1 bu yeni aldığım welsoft
Ben yeteceğini düşünüyorum.
Sen iseyince alt acma bezine usulca suzulup akacagini mi saniyosunNiye işiyolar yaaa? Altını değiştirirken mi? Onun için alt açma bezi aldım, birkaç kez kullan sonra at :) işerse ona işesin. Battaniye, müslin yıkamakla uğraşılmaz her dakika.