Bak 3 6 aylıkları 40dan sonra giyer diye aldım. Bi kadın vardı geçen civilde 3.5 aylık kızıma 9-12 alıyorum dedi tşk.Temmuz - Ağustos gibi 9 aylık oluyor, tam yaz ortası. Artık bebeğin iriliğine göre Mayıs - Haziran gibi giydirmeye başlarım diye düşündüm :)
Pipilikler var altini acinca sapka gibi pipiye takiosun onlardan alcaz mecburE mahvolduk desenealtını açınca pipiyi örtmek lazım demek ki. Dur bakalım kaç kez işeticez üstümüze
Link atsana nolurPipilikler var altini acinca sapka gibi pipiye takiosun onlardan alcaz mecbur
Ay deme MerveBak 3 6 aylıkları 40dan sonra giyer diye aldım. Bi kadın vardı geçen civilde 3.5 aylık kızıma 9-12 alıyorum dedi tşk.Alma yazlık hiç alma. Ben de bebek butikte calıştım. Tam ayında tam beden giyenler prematüreler o bedenler genelde hiç tutmuyor.
Yok ya o kadar değildir heraldeTahminde bulunuyorum 12
Hediye götürürsün birilerineAy deme Mervebende aldım öyle biraz 9 12 diye
Napcen kızz meraklıLink atsana nolur
Alma alma 9-12 yi 6 ay olunca giyebilir tombiş olursa yazık olmasın aldıklarınBen en fazla 9-12 aylık kıyafetleri alıyorum, yaz ürünlerinde indirim var diye. Seninki biraz 5-6 yaş gibi olmuş
Bn yenidoğan tek 2 tane hastane çıkışı o da tam set değil 3lü 5li gerisi 3-6 6-9 ayB BitterCikilata arkadaşımız da hep büyük aldı hep.
Ben onları yıkadım pakladımHediye götürürsün birilerineHerrrr yerde bangır bangır bağırdım ben ya. Bak bilmişliğim hani kuzenimde gördüm komşumda gördüm düzeyinde değil. Bayaa bayaa sattığım gördüğümce diyorum. Geçen en son buraya attığım unicornlu takımı gösterdim anneme 6 ay yazıyo etikette annem diyo ki bunu bile giyer 40'ından sonra Valla olabilir
Olsun giydirip foto çekersinBen onları yıkadım pakladımkime nası götüreyim ay . Bundan snra yazdıklarını özellikle takip edeceğim
Hqhaha aynen öyle yaparım artıkOlsun giydirip foto çekersin#yazaözlem heştekli filan
Bn bi yaşındayken oğlumu 2-3 yaşAy şunu da yazmadan geçemeyeceğim 11 aylıkken 24 ay kıyafet verdiğim çocuk vardı.
Bi tane bebe vardı erkek çocuğuydu bacakları o kadar kalındı ki6 aylık cocuğa annesi 18 aylık alt alıyodu bazen takım beğeniyodu altını şimdi giydiririm. Üstünü sonra diyodu kadın dayanamıyodu.
Bi tane çocuk vardı 3 yaşındaydı zayıftı ama o kadar uzundu ki 5 yaş giyiyodu hep.
Inanırım. Benim kardeşim de iri devam etti aynen böyle.Bn bi yaşındayken oğlumu 2-3 yaş
Şuan 9 yaşında 12-13 alıyorum düşün
Hatta bi gün alışveriş yapıyorum 7 yalında o zmn bn 9-10 alıyorum ağlıyordu bn 7 yalındayım niye büyük yaş alıyorsun diyeInanırım. Benim kardeşim de iri devam etti aynen böyle.
Ben ben beeen çantama hastayım link de verdim. Milyon tane gözü var. Okiedog Sumo moeli ptt avmde çok uygundu fiyatı.O zaman çanta alan yada almış olup çok beğenen var mıçanta çeşitleri çok kafam karıştı.. Hiç böyle çanta alan var mı ?
Alone 9315 Anne Bebek Bakım Çantası Fiyatları ve Özellikleri