Mecbur polyesterleşiyor kalınlaşınca. Peluşlar welsoftlar polyester. Fermuarlı kundak battaniyeler var penye ama elyaf dolgulu bulursan o olabilir.Kızlar kalin battaniye istiyorum ama polyester istemiyorm, var mi onerinz
Ya tecrubesizim karar veremiyorum. Usurmus gibi geliyor gecen yil -18 olmustu bi ara. Bazen de diyorum daralir mi acabaAman öyle de mumya mı bu çocuk ayolAnlık karar verirsin artık duruma göre.
Belki kundaklatmaz kendiniYa tecrubesizim karar veremiyorum. Usurmus gibi geliyor gecen yil -18 olmustu bi ara. Bazen de diyorum daralir mi acabasanirim bebisin durumuna gore anlik karar verecegim.
Bakma aslinda tek kundak yapmak bile agrima gidiyor. Onca kiyafet aldik sarip sarmalamaktan gozukmeyecek diye uzuluyorum
Ama usumesindense
Estagfurullah canim. Ne guzel ince dusunuyorsun. Aslinda ben de bu tarz konularda ince dusunen, hatta biraz da pimpirikli bir insanim. Ama nasil aklima gelmedi hayret cidden. Tekrar tesekkur ederim.Bu bi tek benim manyak aklıma geldi galiba çok tutuluyobu ponpon işi aslında. Kontrollü olursun bir şey olmaz inşallah.
Nekadardi cnmBen ben beeen çantama hastayım link de verdim. Milyon tane gözü var. Okiedog Sumo moeli ptt avmde çok uygundu fiyatı.
Rica ederim.Estagfurullah canim. Ne guzel ince dusunuyorsun. Aslinda ben de bu tarz konularda ince dusunen, hatta biraz da pimpirikli bir insanim. Ama nasil aklima gelmedi hayret cidden. Tekrar tesekkur ederim.
Mecbur polyesterleşiyor kalınlaşınca. Peluşlar welsoftlar polyester. Fermuarlı kundak battaniyeler var penye ama elyaf dolgulu bulursan o olabilir.
Nekadardi cnm
Ekledim fotisiniLink atsana nolur
Peki senin calistigin yerdeki urunlerin kaliplarinda bi sorun olabilir miAy şunu da yazmadan geçemeyeceğim 11 aylıkken 24 ay kıyafet verdiğim çocuk vardı.
Bi tane bebe vardı erkek çocuğuydu bacakları o kadar kalındı ki6 aylık cocuğa annesi 18 aylık alt alıyodu bazen takım beğeniyodu altını şimdi giydiririm. Üstünü sonra diyodu kadın dayanamıyodu.
Bi tane çocuk vardı 3 yaşındaydı zayıftı ama o kadar uzundu ki 5 yaş giyiyodu hep.
Saglik olsun3 battaniye 1 muslin
Ekledim fotografiniO neymiş ilk defa duydumvar mı linki falan
İlk kez duyuyorm ve goruyorum yarebbimmmEkledim fotisiniismi pipipedmis
Peki senin calistigin yerdeki urunlerin kaliplarinda bi sorun olabilir miyani bu kadar fark olmasi cidden enteresan
Saglik olsun
Ekledim fotografiniismi pipi ped olarak geciyor
Allah korusunBelki kundaklatmaz kendini
Nipperland battaniyelere bakabilirsin. Koyun yunu ve akrilik karisimi. Ama ic kisminda wellsoft katman da var.Kızlar kalin battaniye istiyorum ama polyester istemiyorm, var mi onerinz
Yegenim zamaninda cok fazla yuzumuze cisini firlattigi icin elimiz kolumuzdu bunlarİlk kez duyuyorm ve goruyorum yarebbimmm
Bu nasilOkiedog Scribbles Sumo - Siyah - PttAVM.com - 2024
Okiedog Scribbles Sumo - Siyah uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2024www.pttavm.com
Linkte yeterince foto yok çantayı gugılla beybi muhteşem kaliteli.
Tek marka değildi canısı ki. Her yerden ürün alıyoduk. Zaten benim göz de ordan ölçülü alışmış bi şey alırken bedene değil kalıba bakıuorum. Kendime xxl pijama aldım mesela bu cücük boyumla tipimle.Ekledim fotisiniismi pipipedmis
Peki senin calistigin yerdeki urunlerin kaliplarinda bi sorun olabilir miyani bu kadar fark olmasi cidden enteresan
Saglik olsun
Ekledim fotografiniismi pipi ped olarak geciyor
Büyük beben kullanır artık seninBu nasil
Aynen bayildimBüyük beben kullanır artık senin
Welsoft da polyester diye biliyorum ben ondan dolayı elemistim o şıkkı ama farkli bir turu varsa Bilmiyorum, cok da hakim degilim ama çok teşekkür ederimAllah korusunumarim sever kundagi soguk olmasa neyse.
Nipperland battaniyelere bakabilirsin. Koyun yunu ve akrilik karisimi. Ama ic kisminda wellsoft katman da var.
Fotograf ekledim. Hem ici hem disi gozukuyor fotografta. Bu battaniyeyi aldim ama daha bana ulasmadi. Annem cok guzel dedi ama bilemeyecegim artik.
Eki Görüntüle 2923828
Hahahaha çok iyiymis vallaYegenim zamaninda cok fazla yuzumuze cisini firlattigi icin elimiz kolumuzdu bunlarici havludannyapilmis, yikanabiliyor tek kullanimlik degil yani
Kumas kumas bildigin havluyu kulah yapmislarTek marka değildi canısı ki. Her yerden ürün alıyoduk. Zaten benim göz de ordan ölçülü alışmış bi şey alırken bedene değil kalıba bakıuorum. Kendime xxl pijama aldım mesela bu cücük boyumla tipimle.
Bi de bu pipi şeysi kumaş sanki be
Ben anneme diktiricem havludan bes on tane vallaWelsoft da polyester diye biliyorum ben ondan dolayı elemistim o şıkkı ama farkli bir turu varsa Bilmiyorum, cok da hakim degilim ama çok teşekkür ederimcok tatlış tulumm yerimm cok guzel gorunuyor, gule gule kullansin yavru
Hahahaha çok iyiymis vallaistedgn kadar ise yavrm diyeblrz
Kumas kumas bildigin havluyu kulah yapmislar
Ben anneme diktiricem havludan bes on tane valla