Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekti senin di m? Hah işte o onlara hep işeyeceeekBurda herkesin en az 10 battaniyesi var, benim yavrumun ise henuz sadece 6 olmus 2si incecik minik muslin
Şöyle bir kaç foto ekledim daha anlaşılır olsun diye :) keçeden de yapılabilir.kauçuk topları süsleme malzemeleri satan yerler satiyor 1 2 tlTeşekkür ederiz. Top işini ben anlamadım.
Fazlasıyla yeterli :) çoğu luzumsuz kalabalik ve iş yüküBurda herkesin en az 10 battaniyesi var, benim yavrumun ise henuz sadece 6 olmus 2si incecik minik muslin
Pipilik alicam sirf bu yuzden hemen eksik listeme ekleyimErkekti senin di m? Hah işte o onlara hep işeyeceeek
Benimkinin 3 müslin 1 kalın battaniyesi 3 de kundağı var ben daha vahim durumdayımBurda herkesin en az 10 battaniyesi var, benim yavrumun ise henuz sadece 6 olmus 2si incecik minik muslin
Niye işiyolar yaaa? Altını değiştirirken mi? Onun için alt açma bezi aldım, birkaç kez kullan sonra at :) işerse ona işesin. Battaniye, müslin yıkamakla uğraşılmaz her dakika.Erkekti senin di m? Hah işte o onlara hep işeyeceeek
Evet siyah beyaz boyayıp demiş ya sürekli asılı duracak ya görecek onu demek istemiş ne bilim bn bunu anladım küçükleri de var yaKayatım kağıt bu kauçuk değil ki. O köpük gibi bir şeyden bahsediyo ama ne ve ne şekil kullanılacak ben kavrayamadım. Acaba diyorum 0-4 ay zeka kartlarındaki mantık gibi mi calışacak?
Yarın senin için battaniyeleri sayıcamBurda herkesin en az 10 battaniyesi var, benim yavrumun ise henuz sadece 6 olmus 2si incecik minik muslin
Ben de ondan aldim ama kiz bebekler gibi direkt olduklari yere yapmiyorlar bildigin fiydiriyorlar bir metreNiye işiyolar yaaa? Altını değiştirirken mi? Onun için alt açma bezi aldım, birkaç kez kullan sonra at :) işerse ona işesin. Battaniye, müslin yıkamakla uğraşılmaz her dakika.
Çok güzel çok mantıklı üste asabilirim ben de cibinlik ahşabına.Şöyle bir kaç foto ekledim daha anlaşılır olsun diye :) keçeden de yapılabilir.kauçuk topları süsleme malzemeleri satan yerler satiyor 1 2 tl
Tahminde bulunuyorum 12Yarın senin için battaniyeleri sayıcam
Bnde merak ettim şimdi kaç tane var diye
Bak şimdi sen temiz kıyafetleri kenara koyuyosun tam giydirecen bi işiyo çocuk hedef almış gibi yenilere Erkek çocuklarında daha çok oluyo vallaNiye işiyolar yaaa? Altını değiştirirken mi? Onun için alt açma bezi aldım, birkaç kez kullan sonra at :) işerse ona işesin. Battaniye, müslin yıkamakla uğraşılmaz her dakika.
E mahvolduk desene altını açınca pipiyi örtmek lazım demek ki. Dur bakalım kaç kez işeticez üstümüzeBen de ondan aldim ama kiz bebekler gibi direkt olduklari yere yapmiyorlar bildigin fiydiriyorlar bir metre
Ben en fazla 9-12 aylık kıyafetleri alıyorum, yaz ürünlerinde indirim var diye. Seninki biraz 5-6 yaş gibi olmuşKizlaaar sizde dayanamayip yillar sonra kullanabilecegi esyalar aliyor musunuz
Haaayır ben annemle aynı zevkte değildim kesin benimki de beğenmez benim zevkiKizlaaar sizde dayanamayip yillar sonra kullanabilecegi esyalar aliyor musunuz
Sen 9-12yi yazlık mı alıyosun?Ben en fazla 9-12 aylık kıyafetleri alıyorum, yaz ürünlerinde indirim var diye. Seninki biraz 5-6 yaş gibi olmuş
Temmuz - Ağustos gibi 9 aylık oluyor, tam yaz ortası. Artık bebeğin iriliğine göre Mayıs - Haziran gibi giydirmeye başlarım diye düşündüm :)Sen 9-12yi yazlık mı alıyosun?
Ben ikiz olmasinin arkasina siginacagimYarın senin için battaniyeleri sayıcam
Bnde merak ettim şimdi kaç tane var diye