Bebegimi kaybettim :(

Sizinde basiniz sagolsun Allah m sabir versin . Hislerinizi o kadar iyi anliyorum ki birebir aynini yasiyorum 100 yil gecse bitmez 10 cocugum olsa bunu unutmam

Yaparsınız merak etmeyin . İlk doğumdan sonra öyle hissediyor insan ama hele bi hamile kalın onun varlığı kavuşmak için saydığınız günler. Uic merak etmeyin . Üzülmeyin, hersey için yine de şükredin. Hayattayız ve umut hep var...

yine ayni seyleri yasarim diye okadar korkuyorum ki

Sizinde basiniz sagolsun Allah m sabir versin . Hislerinizi o kadar iyi anliyorum ki birebir aynini yasiyorum 100 yil gecse bitmez 10 cocugum olsa bunu unutmam
Evet burda yazdıgınız herşeyi birebir bende yaşıyorum demekki bu acıyla eşlerimize daha çok bağlanıyoru geceleri eşim uyurken nefes alıp almadıgını kontrol ediyorum bazen ölürse napıcagımı düşünüyorum beni bırakıp gittiğini düşünüyorum önceden asla böyle seyler düşünmezdim ama bu acıdan sonra aynı şeyleri düşünüyorum
Bende sizin gibi kendimi surdan atsam acım hafiflermi diye düşünüyodum
Eşimin işten çıkıp benimle kalmasını bile teklif etmiştim
Demekki bu acıyla eşlerimize dahada bi bağlanıyoruz

Bundan once bi dusugum olmustu 5 haftalikti aradan 4 yil gecti tam kavustum derken kaybettim. İkinci kez ama bu seferki cok agir ilkinde hamile oldgumu ogrenmemle kaybetmem bir olmustu . Ama ucuncu kez kaybedersem deliririm gibi

Başınız sağ olsun. Rabbim güç versin. Eşinizle birlikte destek almanız iyi olabilir.

yok kendmi atmak gibi bi niyetim isyanim falan bi anda oyle gozumde canlaniyor atmisim gibi goruyorm yerde kendimi urperiyorum sanki bi anda bisey yapacagm diye kaciyorum ordan aklimla oyun oynaniyo sanki

Başınız sağ olsun. Allah sabırlar versin. Acınızı yaşayın, bu bir süreç. Geçmeze bile acı azalacaktır zamanla. İnşaallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız ilerde.

Çok çok üzüldüm acı senin acın içinden geldiği gibi yaşa bağıra bağıra ağla ama kendini kaybetme aklına kötü düşünceleri getirme melek yavruna da üzme... Başın sağ olsun canım

yok kendmi atmak gibi bi niyetim isyanim falan bi anda oyle gozumde canlaniyor atmisim gibi goruyorm yerde kendimi urperiyorum sanki bi anda bisey yapacagm diye kaciyorum ordan aklimla oyun oynaniyo sanki
Evet böyle şeyler çok normal ben bebeklerimi kaybettiğimde resmen aklım benimle oynuyo gibiydi sanki zaman geçmiyodu dua ediyodum hep rabbim 5ay 10 ay ileriye götür beni bu acının ilk günkü halini unutuyum diye
Çok çok zor ne zaman konusmak istersen özelden bana yazabilirsin

Bundan once bi dusugum olmustu 5 haftalikti aradan 4 yil gecti tam kavustum derken kaybettim. İkinci kez ama bu seferki cok agir ilkinde hamile oldgumu ogrenmemle kaybetmem bir olmustu . Ama ucuncu kez kaybedersem deliririm
Oyle düşünmeyin, inançlı biri misiniz bilmiyorum ama hep dua edin Allaha sığının, derdinizi ona havale edin bakın görün nasıl rahatlayacaksiniz ,hakkınızda hayırlı olanı bi evladınızin olmasını isteyin . Neler duyuyoruz görüyoruz haberlerde değil mi ?
Önce hayırlısını isteyin ,ille de olsun ne olursa olsun niyetiyle yapmayın. Olmazsa da bu benim demek ki imtihanım diyin ,bakın görün tevekkül edince ruhunuz nasılda huzura kavuşacak,hafifleyeceksiniz. Şimdi şeytan da size çok fazla vesvese vermeye çalışıyor. İsyan ettirmek istiyor. Siz Allaha sığının. Rabbim yardımcınız olsun.

Söyle düşün sağlıklısın bebegin oluyor
Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kalmıştım
Daha sonra rahimağzı yetmezliğim oldugunu ögrendim
Yine bir tedavi olucam hamile kalırsam birde rahimağzı için tedavi olucam hep hep zor süreçlerden geçicem
Ama o üç melegim hep benim yanımdalar ben buna inanıyorum sende öyle düşün seninde bebegin senin yanında biz göremesekte onlar bizi görüyor inşallah öbür dünyada bize şefaatçi olucaklar

Başınız sağolsun ben de mayıs ayının sonunda aynısını yaşadım o acıdan sonra herşey öyle boş geldi ki bana. Ne söylesem size teselli olmayacak bana olmadı çünkü zaman lazım sadece acı hiç geçmiycek ama zaman herşeyin ilacı. Unutmayacağız ama yaşayacağız.

En önemli şey bu süreçte destek almanız ben de almayı düşünüyorum ama erteleyip duruyorum kesinlikle şart bana da kaç ay geçti hala durup durup ağlıyorum

evet inancliyim hatta yazdim bu konuda bile kafayi yedim elimde olmadan bu surecte surekli cennet cehennem kavrami sonsuzluk bebegimin orda oldugunu dusundukce sanirim iyice aklimi oynattim cok derin seyler geliyor aklima kovamiyorum dsunceleri

asla gecmeyecek

5 yildir olmyyordu benimde tedavi gordum olmadi. asilamaya gidecektim sonra bi anda kendilgnden oldu

5 yildir olmyyordu benimde tedavi gordum olmadi. asilamaya gidecektim sonra bi anda kendilgnden oldu
İşte rabbimin mucizesi
Ben kendimi hep söyle teselli ediyorum
Bu evlatları bize verende allah alanda allah
Birgün bizde onların gittiği yere gidicez
Tamam çok acı çekiyoruz ama elimizden bişey geliyomu biz acı çektiğimizde evlatlarımız geri gelicekmi hayır
Tek sıgıncak yerimiz yine rabbimiz
Ya sabr ya sabr hep bu zikiri çek ben hep bı zikirle ayaktayım
Ben yurtdısında doğum yaptım bebeklerim sadece 2 dk yasadılar
Bebeklerimi o gün uçakla türkiyeye gönderdik her havalimanına geldiğimde bebeklerimin tek başına o küçücük tabutlarla o havalimanına indiklerini görenlerin kimbilir neler dediklerini. Bile içime dert ediyorum
Düşünmekten başım beynim ağrıyor ama sadece rabbime sıgınıyorum

Acınızı anlıyorum bende yaşadım çünkü. 27 haftalık tam 60 saat suni sancı çekip ölü doğum yaptım. Bizimde bir sürü problem vardı genetik hastalık beslenememe gerileme vs. Bir üyenin dediği gibi yüz tane de çocuğum olsa geçmez acısı. İlk bebeğim olacaktı benimde nasip değilmiş ilk zamanlar insan boşlukta oluyor ama acını kalbine gömmeyi de öğretiyor zaman. Şuan dışardan bakan benim yüreğimin yangınını görür mü anlar mı? Her gece Allah'a yalvarirdim sağlıkla kucağıma alayım diye şimdi sessiz sessiz ağlıyorum kimse bilmesin görmesin istiyorum. Beni dışardan iyileşti sanıyorlar ama yüreğimin acısı asla dinmeyecek. İnsanin kalbi ağrır mı içi acır mı acıyor Muş. Bu hayatta evlat acısı ile imtihan da olmak varmış kaderde diyorum. Bundan sonra tabiki sağlıkla hayırlı evlat istiyorum Allah'tan ama bu acı geçmeyecek geçirerek bir yol yok bana sende alışacaksin.

Sabır diliyorum..

Lütfen kendinizi toparlayın gerekirse eşinizle psikolojik destek alın.

Ve asla umudunuzu kaybetmeyin. Dilerim kendinizi toparlar, tekrar hamile kalırsınız sağlıklı çocuklarınız olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…