- 23 Ocak 2021
- 2.347
- 10.876
-
- Konu Sahibi Oksijensizsu
Pardon 5 yıl olmuş evleneliBaşınız saolsun çok zordur eminim. Siz lohusalıkta yaşıyorsunuz o da ayrı zor. Destek alsanız eşinizle beraber iyi gelir.
5 yıl önce evlenmiş. Bir kaç gün önce kaybetmiş bebeğini5 yıl önce yazmış ama ben yeni olmuş sandım
Teşekkür ederim Mesajı düzelltim5 yıl önce evlenmiş. Bir kaç gün önce kaybetmiş bebeğini
Başınız sağ olsunRabbim sana sabır versin bu acıyı ancak yaşayan bilir 3 ay önce 20 haftalık üçüzlerimi normal doğumla kaybettim 3 ay hergün her dakika ağlıyorum kendime gelemedim herşeyi sildim attım doğum oldu hastane odasındayken bile unutup karnımı seviyodum bi bagırsak hareketini bebeklerim sanıyodum günlerce yemek yemedim doğum yaptıgıma inanamadım okadar sancıya ragmen ben daha aylarca dayanırım sadece doğurtmayın diye yalvarıyodum sözde derler ya en acı veren şey doğum sancısıdır diye ben o sancıyı aylarca çekmeye razıydım evlatlarımı kaybetmemek için
Ben daha o bebeklerime bi takım bile alamamısken bu ay bebeklerime mezartaşı yaptırdım
10 tane çocugum olsada bu acı içimden çıkmaz 100 yasına gelsem azrail canımı almaya gelse bu acıyı yine unutmam
Bu acının ne tarifi var ne bi dayanagı var bana kalan tek sey ayak izlerinin oldugu kagıtlar ben o kagıtlara bakarken sabahtan akşama kadar salonda yerde ağlayarak eşimi beklediğimi bilirim ama hiçbir zaman isyan etmedim doğumda bile rabbim şükürler olsun en azından annelik duygusunu yasıycam dedim rabbim bana yasattın kimseye yasatma dedim isyn etmedim
Rabbim bizim yardımcımız olsun rabbim bizim acımızı hafifletsin dayanma gücü versn insallah ne zaman konusmak dertlesmek istersen bana yzabilirsin
Cok saolun. Cok zor hamile kalmistim yillar sonra. birdaha olur mu bilmem zaten o dogum anını asla unutamiycam sanirim hemen birdaha olsun istiyorum bu yavruma ihanet gibi geliyor dusuncesi bile ama olsun bunun yeri ayri onun ayri tesellim olur diyorum inanilmaz bi dogum korkusu basladi birdaha yapabilcegime inancim yokTüylerim diken diken oldu okurken, Allah yardımcınız olsun sabır versin . Merak etmeyin o cennette size şefaatçi olacak .
Lohusalikta yaşadığınız için çok ağır geçiyor, psikojik yardım alın. Hersey yoluna girecek ve geçecek inanın geçecek. En kötü gecenin bile sabahı oluyor ,zaman herseyin ilacı. Allah kucağınızı boş bırakmasın , inşallah sağlıklı bir şekilde yeniden bu güzel duyguları yaşar, anne olursunuz .