Bebegimi aldirmaliyim

yanliz son olarak sunu da soyliyim zerre kadar da uzulmedim sizin icin. bir kadin dayak yedigi adamdan bosanamayabilir. saygi duyarim neden derseniz cunku ailesi arkasinda degilse maddi guc yoksa bosan demek kolay ama bosanmak zor. hadi bosanmayin ama arka arkaya bu denli dogum yapmak cok ama.cok tuhaf hem boyle bir evlilikten hem de 26 yasindayken.
adama mesaj yazacak bir merci olsa ona da neler yazilir emin olun. adam zaten seytan gibi bisey. cocuga el kaldiran bir cani. ama kadin da magdur degil kusura bakmayin ama biraz beyin biraz dusunce biraz insaf. bu 3 cocuga yazik degil mi?

Tüylerim urperdi cokk zor bir hayat keşke diycem ama şu andan sonra size bir faydası yok kordonlari baglatsaymissiniz böyle bir adama çocuk dogrulmaz düşünün iyi karar verin zaten 3 cocuklada bosanmiyacaksiniz 4 uncunun doğması durumunda destekciniz olması lazım ki bebeginiz 3,aylık doğduğunda 1 yaşında ol ucak birinin ilgilenmesi size yardımcı olması lazım maddiyat nasıl bilmiyorum ama işkenceden bahsediyorsunuz bir yandan çok büyük günah ama esinizinde imzası olması gerekiyor diye biliyorum allah yar ve yardim cin olsun

Gunah cikarmak icin mi yazdiniz? Madem evliliginiz bu kadar kotu madem bu adama duzelsin diye uc cocuk verdiniz ucu de care olamadi sorunlariniza.. O zaman bu adamla bosanmayi dusunmek yerine hala daha birlikte olup bi de ustune hamile kalmayi nasil gururunuza yedirebiliyorsunuz? Kadinlik gururunun zerresi olan insan dogurup dogurup cocuk vermek yerine basar tekmeyi.

1. Adam çocukla düzelmez. Düzelir diye çocuk yapmayın.
2. Çocuk kaza ole olabilecek birsey değil. Inanmiyorum ben buna. Istemeden hamile kaldım kaza oldu. Çok saçma. Kazayla yanlışlıkla çocuk olmaz. Bal gibi bile isteye olur. Korunursun ama korunduğu halde olur o ayrı. Ama kalanı yalan dolan... ya tutarsa gole mayami caliyosunuz.
Ayrıca halinize üzüldüm ama adamın yaptıklarına rağmen neden 1 çocukla kalmadiniz anlamıyorum.

Sakinn aldirma vebali altindn kalkamazsin srda bebegi olmaypta hasret cekenlr var hersey nasip herseyde hayr vardr kocan yuzundn bebektn vazgecme nolur lutfenn onun canini yakma sana bir yazi vardi gnderseydm okusaydn bunu aklindn bile gecrmezdn onun bu dunyada nasibi var sakin yapmaaaa

O çocuklar özgücensiz pısırık olarak yetişvekler farkında mısın yazık günah yapma bunu yavrularına...

Kadın sığınma evlerine başvursanız olmaz mı ? İyi koşulları diye duymuştum..

Selin karacehennem gibi konusmus diyete gir kendine bakim yap computer ögren gercekten saka gibi bir yorum...

Ne kadar bencıl oldugunuzu dşünfün okurken. Onca dayagı fızıken ruhen işkenceyı cekıyorsunuz boyle bır adama duzelir dıye cocuk doguruyorsunuz. 3 cocugu içinde huzur olmayan evde yasamaya mecbur bırakıyorsunuz. Şimdide sızı begenmedıgı için çok uzuldunuz sanırsam bır bu soyledıklerı agır gelmişki cocugunuzu aldırıyorsunuz. Pes bu ne mazoşistlik bu ne bencıllik.

Bebeğini aldırmak yerine boşanmak daha mantıklı. ..

eger hamileliginiz yasal sureyi gecmediyse kurtaj olabilirsiniz fakat evli oldugunuz icin biliyorsunuz degil mi kocanizin da izin kagidi gerek.

bu durumda ben de olsam bu karari alirdim ve lutfen gidip spiral filan taktirin. bu yuzyilda kazara hamile kalmak farkli tabii ama boyle bir adamla evliyken korunmamak ahmaklik olur.

Konu sahibesi durum guncellemesi yapabilirmusiniz acabaa konu acildigindan beri zaman gecmis.naptiniz merak ettim

Bacim senin kocan damızlık boğa mı? Parayla mı satıyorlar? Si.tiret gitsin. Sen de de hata var o kadar çocuk yapılır mı? Baştan sona yanlış. Allah yardimcin olsun

Konu sahibesi konuyu actigi gunden sonra online olmamis hic. Bence dagilalim

Son düzenleme:
Katlandığın şeyler çok kötü ama o çocuğu aldırma malısın onun günahı suçu ne , bayada çocuk yapmışsınız , yazık günah onlarada psikolojileri bozulucak , yapabileceğin en iyi şey ayrılmak ama durumunu tam bilmediğim için bir şey diyemicem

Sen masallah boyle bir kocaya durmadan cocuk dogurmussun. E be kardesim karnindaki olmus 3aylik yanlismi anladim bilmiyorum pardonda nerde aldircan ???istersen bira daha buyut oyle aldir boyle sacma biseymi olur. neden bu kadar buyumesini bekledin.cinayet resmen. Ayrica cocuklarin babalarini sevsinler ayrilmanizla ne alaka??sakin siz seviyo olmayin???ay icim sisti okurken. Yazik o cocuklara sizin gibi anne babasi var. O cocuklarda o babayi model alip ilerde bizlerin cocuklarinin basini yakcaklar. Hic saglikli bir ortam deil. Baba evdekileri dovsun kufur etsin. Siz bence psikolojik bir yardim alin toparlanin saglikli dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…