?? Dogurdugu bebek 3 aylik karnindaki 6 haftalik degilmiydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?? Dogurdugu bebek 3 aylik karnindaki 6 haftalik degilmiydi?
adama mesaj yazacak bir merci olsa ona da neler yazilir emin olun. adam zaten seytan gibi bisey. cocuga el kaldiran bir cani. ama kadin da magdur degil kusura bakmayin ama biraz beyin biraz dusunce biraz insaf. bu 3 cocuga yazik degil mi?bu kadın bu cocugu tek başına yapmıyor ya. hep kadına yüklen yüklen.
kk da toplumun aynası tabi. hiç şaşırmadım.
kadının şartlarını bilmiyoruz ne yaşıyor bilmiyoruz. ailesi arkasında değilmiş, çalışmıyor da sanırım. kocasından haklarını alarak boşanan ya da bu hakları aldığı halde boşanıp kocasından bunları çattır çattır tahsil edebilen çok fazla kadın yok. ben kendimden biliyorum !
gerçekçi olmakta fayda var.
10. haftayı geçmedi ise ben bu bebeğe bu hayatı layık görmemesinden yanayım.
Ben 2 den sonra sayamadım konu uzun geldi ama dediğiniz gibi üçüncü yeni doğmuş dördüncüye hamileymiş en son bunu anladım.?? Dogurdugu bebek 3 aylik karnindaki 6 haftalik degilmiydi?
Sakinn aldirma vebali altindn kalkamazsin srda bebegi olmaypta hasret cekenlr var hersey nasip herseyde hayr vardr kocan yuzundn bebektn vazgecme nolur lutfenn onun canini yakma sana bir yazi vardi gnderseydm okusaydn bunu aklindn bile gecrmezdn onun bu dunyada nasibi var sakin yapmaaaaMerhaba hanimlar,
Öncelikle ben rana 26 yasindayim sessiz takipciydim fakat isin icinden cikamadigim bir konum var 3 cocuk annesiyim,
Esimle 8 yildir evliyiz ilk seneler beni cogu kez aldatti dayak dövmeleri vardi, ben sustum ve aileme birsey demedim, 2. senesi hamileydim dedim belki bebegimiz olunca degisir fakat dahada kötü oldu dövmelerin yerini iskence aldi demirle iple kemerle dövmeye basladi, ben herseye ragmen bebegimiz icin onu affettim, 3 senesi allahima sükürler olsun düzeldik,
Devamkisenesinde iki evladim daha oldu birine yeni dogum yaptim,
Fakat benim esim 1 senedir eskisi gibi olmaya basladi artik cocuklarimda sahit oluyo beni dövmelerine küfürlerine, 1 günümüz iyise 3 günümüz kötü geciyo, sürekli seninle gelecegim yok sen benim icin yoksun diyo gecenlerde hamile oldugumu ögrendim esime söyledigimde yüzündeki o korku vardi bana yinemi hamilesin daha yeni dogum yaptin seninle hic normal evlilimiz olmicakmi hep sisip duruyosun mecburmuyum seni aldatmaya artik yeter cirkinlesecen biktim senden istemiyorum seni dedi, cocuklarla ztn hic ilgilenme en fazla 2 dakika sever okadar, ben esime gecen hafta yalan söyledim cocuk yok dedim hamile degilmisim yanilmisim dedim bir sevindi görmelisiniz, fakat hala kötü davraniyo hala kücücük seyleri abartiyo kavga cikariyo ve siddet uyguluyo artik cocuklarimada vurmaya basladi,
Misal neden lamba acik unutzldu neden reciverin isigi acik bunun gibi sacma seyler , bunlar yüzünden bize siddet uyguluyo, simdi sorum su
Kürtaj kesinlikle cok günsh ve yaptirirsam katil olucam yavrumun canina giricem,
Fakat dogurursamda dogurmadan intihar ederim dayanamiyorum hersey cok üstüme geliyo, hem o bebegimde bu zalim dünyada bu kötü dünyada bu babasiyla yasiycak oda mutsuz olucak diger cocuklarim gibi, onlar icin ztn katlaniyorum nekadar onlari dövsede sevmesede cocuklarim seviyolar babalarini,
Ben cocugumu aldirmak istiyorum bu yüzden oda bizim gibi ceksin istemiyorum böyle bir babayi haketmiyo onu gectim benimde piskolojim bozuldu artik gücüm kalmadi ve cocuklarima bagirmaya basladim iyice bunalima girdim intihar etmeyi düsünüyorum nolursunuz bana yardim edin
Cocuklarim icin katlaniyorum her ben ne kadar mutsuz olsamda onlar babalarini cok seviyolar,
Dayanabildigim kadar dayanmak istiyorum fakat karnimdaki yavrumla yolun sonuna geldigime insniyorum cünkü daha yeni dogum yaptim ve bir cocuk daha esimi iyice ihmal edicem cocuklarimi ihmal edicem hic birseye yetisemiycem cok kötü olucam esimle yine son zaman iyidik fakat t bu cocuk olayindan sonrada cok kötü davraniyo onunla ilgilenemiyorum diye ,
Ailem var sözde fakat babamdanda bir darbe yedim, onlarlada görüsmüyorum anliycaginiz yapayalnizim
Selin karacehennem gibi konusmus diyete gir kendine bakim yap computer ögrenPeki böyle durumun içine dört çocuk yapması bencillikten başka nasıl açıklanabilir peki
İnsan olan der ki ben bunları çektim çocuklarım yaşamasın böyle eziyetler çekmesin
Cahil de değil (tüp bağlatmadan bile haberi var )
Ama konu sahibi maşallah durmaksızın doğum yapma çabasında
Gerçekten bu yorum şaka gibi Adam demirle kemerle dövüyor ama kadın bakımsız ilgisiz olduğu için şuçlu
Ne kadar bencıl oldugunuzu dşünfün okurken. Onca dayagı fızıken ruhen işkenceyı cekıyorsunuz boyle bır adama duzelir dıye cocuk doguruyorsunuz. 3 cocugu içinde huzur olmayan evde yasamaya mecbur bırakıyorsunuz. Şimdide sızı begenmedıgı için çok uzuldunuz sanırsam bır bu soyledıklerı agır gelmişki cocugunuzu aldırıyorsunuz. Pes bu ne mazoşistlik bu ne bencıllik.Merhaba hanimlar,
Öncelikle ben rana 26 yasindayim sessiz takipciydim fakat isin icinden cikamadigim bir konum var 3 cocuk annesiyim,
Esimle 8 yildir evliyiz ilk seneler beni cogu kez aldatti dayak dövmeleri vardi, ben sustum ve aileme birsey demedim, 2. senesi hamileydim dedim belki bebegimiz olunca degisir fakat dahada kötü oldu dövmelerin yerini iskence aldi demirle iple kemerle dövmeye basladi, ben herseye ragmen bebegimiz icin onu affettim, 3 senesi allahima sükürler olsun düzeldik,
Fakat benim esim 1 senedir eskisi gibi olmaya basladi artik cocuklarimda sahit oluyo beni dövmelerine küfürlerine, 1 günümüz iyise 3 günümüz kötü geciyo, sürekli seninle gelecegim yok sen benim icin yoksun diyo gecenlerde hamile oldugumu ögrendim esime söyledigimde yüzündeki o korku vardi bana yinemi hamilesin daha yeni dogum yaptin seninle hic normal evlilimiz olmicakmi hep sisip duruyosun mecburmuyum seni aldatmaya artik yeter cirkinlesecen biktim senden istemiyorum seni dedi, cocuklarla ztn hic ilgilenme en fazla 2 dakika sever okadar, ben esime gecen hafta yalan söyledim cocuk yok dedim hamile degilmisim yanilmisim dedim bir sevindi görmelisiniz, fakat hala kötü davraniyo hala kücücük seyleri abartiyo kavga cikariyo ve siddet uyguluyo artik cocuklarimada vurmaya basladi,
Misal neden lamba acik unutzldu neden reciverin isigi acik bunun gibi sacma seyler , bunlar yüzünden bize siddet uyguluyo, simdi sorum su
Kürtaj kesinlikle cok günsh ve yaptirirsam katil olucam yavrumun canina giricem,
Fakat dogurursamda dogurmadan intihar ederim dayanamiyorum hersey cok üstüme geliyo, hem o bebegimde bu zalim dünyada bu kötü dünyada bu babasiyla yasiycak oda mutsuz olucak diger cocuklarim gibi, onlar icin ztn katlaniyorum nekadar onlari dövsede sevmesede cocuklarim seviyolar babalarini,
Ben cocugumu aldirmak istiyorum bu yüzden oda bizim gibi ceksin istemiyorum böyle bir babayi haketmiyo onu gectim benimde piskolojim bozuldu artik gücüm kalmadi ve cocuklarima bagirmaya basladim iyice bunalima girdim intihar etmeyi düsünüyorum nolursunuz bana yardim edin
Merhaba hanimlar,