• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimi aldirmaliyim

Merhaba hanimlar,
Öncelikle ben rana 26 yasindayim sessiz takipciydim fakat isin icinden cikamadigim bir konum var 3 cocuk annesiyim,
Esimle 8 yildir evliyiz ilk seneler beni cogu kez aldatti dayak dövmeleri vardi, ben sustum ve aileme birsey demedim, 2. senesi hamileydim dedim belki bebegimiz olunca degisir fakat dahada kötü oldu dövmelerin yerini iskence aldi demirle iple kemerle dövmeye basladi, ben herseye ragmen bebegimiz icin onu affettim, 3 senesi allahima sükürler olsun düzeldik,
Devamkisenesinde iki evladim daha oldu birine yeni dogum yaptim,
Fakat benim esim 1 senedir eskisi gibi olmaya basladi artik cocuklarimda sahit oluyo beni dövmelerine küfürlerine, 1 günümüz iyise 3 günümüz kötü geciyo, sürekli seninle gelecegim yok sen benim icin yoksun diyo gecenlerde hamile oldugumu ögrendim esime söyledigimde yüzündeki o korku vardi bana yinemi hamilesin daha yeni dogum yaptin seninle hic normal evlilimiz olmicakmi hep sisip duruyosun mecburmuyum seni aldatmaya artik yeter cirkinlesecen biktim senden istemiyorum seni dedi, cocuklarla ztn hic ilgilenme en fazla 2 dakika sever okadar, ben esime gecen hafta yalan söyledim cocuk yok dedim hamile degilmisim yanilmisim dedim bir sevindi görmelisiniz, fakat hala kötü davraniyo hala kücücük seyleri abartiyo kavga cikariyo ve siddet uyguluyo artik cocuklarimada vurmaya basladi,
Misal neden lamba acik unutzldu neden reciverin isigi acik bunun gibi sacma seyler , bunlar yüzünden bize siddet uyguluyo, simdi sorum su
Kürtaj kesinlikle cok günsh ve yaptirirsam katil olucam yavrumun canina giricem,
Fakat dogurursamda dogurmadan intihar ederim dayanamiyorum hersey cok üstüme geliyo, hem o bebegimde bu zalim dünyada bu kötü dünyada bu babasiyla yasiycak oda mutsuz olucak diger cocuklarim gibi, onlar icin ztn katlaniyorum nekadar onlari dövsede sevmesede cocuklarim seviyolar babalarini,
Ben cocugumu aldirmak istiyorum bu yüzden oda bizim gibi ceksin istemiyorum böyle bir babayi haketmiyo onu gectim benimde piskolojim bozuldu artik gücüm kalmadi ve cocuklarima bagirmaya basladim iyice bunalima girdim intihar etmeyi düsünüyorum nolursunuz bana yardim edin
Korunmayı mı bilmiyorsunuz her önleme rağmen mi oldu bu bebek
Off allah yardımcınız olsunda biraz akıl yaa
Ben bazı kadınları anlamıyorum herkesin ayrı bi eşiği var
Bazısı tek hakaretle boşanır
Bazısı tek ihanetle
Bazısıda böyle ağzını burnunu dağıttırır etini morartır
Yinede affettim der seviyorum der azcık iyi olunca düzeldik der
Mazoşist gibi ilginç valla

26 yaşında 3 çocuk ve 4.ye hamilesiniz ihtimallere bırakmadan korunmalıydınız.... sadece merak ediyorum kaçıncı çocukta süt korumaz ciddi bi yöntem gereklı diye düşünceksiniz... size değil çocuklarınıza acıdım zira kendi düşen ağlamaz bence ...

Merhaba hanimlar,
Öncelikle ben rana 26 yasindayim sessiz takipciydim fakat isin icinden cikamadigim bir konum var 3 cocuk annesiyim,
Esimle 8 yildir evliyiz ilk seneler beni cogu kez aldatti dayak dövmeleri vardi, ben sustum ve aileme birsey demedim, 2. senesi hamileydim dedim belki bebegimiz olunca degisir fakat dahada kötü oldu dövmelerin yerini iskence aldi demirle iple kemerle dövmeye basladi, ben herseye ragmen bebegimiz icin onu affettim, 3 senesi allahima sükürler olsun düzeldik,
Fakat benim esim 1 senedir eskisi gibi olmaya basladi artik cocuklarimda sahit oluyo beni dövmelerine küfürlerine, 1 günümüz iyise 3 günümüz kötü geciyo, sürekli seninle gelecegim yok sen benim icin yoksun diyo gecenlerde hamile oldugumu ögrendim esime söyledigimde yüzündeki o korku vardi bana yinemi hamilesin daha yeni dogum yaptin seninle hic normal evlilimiz olmicakmi hep sisip duruyosun mecburmuyum seni aldatmaya artik yeter cirkinlesecen biktim senden istemiyorum seni dedi, cocuklarla ztn hic ilgilenme en fazla 2 dakika sever okadar, ben esime gecen hafta yalan söyledim cocuk yok dedim hamile degilmisim yanilmisim dedim bir sevindi görmelisiniz, fakat hala kötü davraniyo hala kücücük seyleri abartiyo kavga cikariyo ve siddet uyguluyo artik cocuklarimada vurmaya basladi,
Misal neden lamba acik unutzldu neden reciverin isigi acik bunun gibi sacma seyler , bunlar yüzünden bize siddet uyguluyo, simdi sorum su
Kürtaj kesinlikle cok günsh ve yaptirirsam katil olucam yavrumun canina giricem,
Fakat dogurursamda dogurmadan intihar ederim dayanamiyorum hersey cok üstüme geliyo, hem o bebegimde bu zalim dünyada bu kötü dünyada bu babasiyla yasiycak oda mutsuz olucak diger cocuklarim gibi, onlar icin ztn katlaniyorum nekadar onlari dövsede sevmesede cocuklarim seviyolar babalarini,
Ben cocugumu aldirmak istiyorum bu yüzden oda bizim gibi ceksin istemiyorum böyle bir babayi haketmiyo onu gectim benimde piskolojim bozuldu artik gücüm kalmadi ve cocuklarima bagirmaya basladim iyice bunalima girdim intihar etmeyi düsünüyorum nolursunuz bana yardim edin
İlk bebek hataymis zaten. Sana o kadar şiddet uygulayan bi adamdan ne diye bebek yapiyorsun ki. Hadi yaptin diyelim 4.cuye siddet gördüğün halde niye korunmadin o yavrunun da gunahina gireceksin zaten kocanina diyecek laf bulamiyorum zevkini al gec bi koseye sinra da hamile kalma de oh ne guzel bi dunya.
Intihardan bahsediyorsun senin oyle bi luksun hic yok. Çünkü su an sana muhtac 3tane bebegin var onlar icin güçlü olmak zorundasin. O adamla devam et ya da bosan ama sen cocuklarinin yaninda olmak zorundasin

Merhaba hanimlar,
kusura bakma ama sen bu adamla nasıl yatıyorsun ??? mıden bulanmıyormu

Ay sen sakamisin cocuk doğru durmadan sonra intiharı dusun ne ala vallahi kolayı bulmussun ve daha yer 26 kabul gibisin
Sadece o çocuklara çok acidim e devletin yurtları var çok sukur.çok tuhaf kadın tipleri var yaaaaa

Ay hâlâ esimi ihmal edicem diyosunuz en bastan şiddet uygulamış kemerle demirle falan demişsiniz heleki su devirde korunma yöntemleri cok niye cocuk yapıyorsunuz yani kusura bakmayinda sizde bi tuaf geldiniz bana aileniz yokmu yoksada devlet yardim eder illaki bosanin gitsin cocuk aldirmak günahta intar etmeyi düşünmek günah degilmi onca cocuk var bide Allah yardımcınız olsun.

Bir pislik yüzünden bebeğini aldiracagina bosan daha iyi degil mi?

Ay nolur bi çözüm bulun bu duruma ama lütfen çocuklarına bağırma eşin şiddet uygularsa engel ol. Kaçın kurtarın kendinizi kadın sığınma evine filan gidin.

Hiç inanasım gelmedi umarım fake'diro_O

Ben bu mevzuyu bir yerden hatırlıyorum evet evet..
Fa...ta bir grupta yaklaşık 1-2 ay önce hatta daha da uzun süre olmuş olabilir birebir aynı kelime kelimesine aynı biri dert yanmış,akıl istemişti.
Kardeşim fake değilsen gerçeksen senin zaten ortalama 3-3.5 aylık hamile olman lazım bu nasıl iş anlamadım? Ne yapmaya çalışıyorsun?

Düzeltme günahını aldım kızın meğer konu hortlamış :KK12: doğru hatırlamışım facedeki konu bu tarihler aynı

Seni demirle doven adama 8 yilda 4. Cocugumu veriyorsun kusura bakmayin ama hicmi dunyadan korunmadan haberiniz yok bu kadarmi dar alandasiniz hicbir kadin siddrti haketmez ama siz bile isteye yasamissiniz yazik cocuklariniza Allah sizide o adamida islah etsin

Harbi neler oldu acaba neticeyi bende merak ettim ..
böyle konular fake çıkınca öyle Mutlu oluyorum ki ama malesef var böyle hayat yaşayanlar :(

Merhaba hanimlar,
Canım öncelikle Allah yardımcınız olsun.çok zor bir imtihan.ama şöyle söyleyim ortada büyük yanlışlar var..kocan seni haketmiyor çoçukları hiç mi hiç haketmiyor dövmesi yanlış,sövmesi yanlış,çocuklara karşı tutumu yanlış,böyle bir adamdan çocuk yapmak yanlış..Ama intihar etmek,çocuklarını o vicdansız adamın eline bırakıp kendini mahvetmek en büyük yanlış.masum bir yavruyu öldürmek çok daha büyük bir yanlış.iyi düşün çıkış yolu bir yerden açılacak emin ol..

Siz gercek misiniz.kemerle dövmeler 3 cocuk siz aile falan degilsiniz bunubile bile nasil 4. Cocuga vardi nolucak simdi..öĺümumu bekliyorsun niye bunu kendine yapiyorsun hamile kadina sismanladin aldatmaktan biktim denir mi ben hamileyim ve suan inanin mahvoldum yasadiklarin karsisinda katlanmak zorunda degilsin ayrıl lutfen ama o cana kıyma onun sucu yok bebegini aldirma ..

Ne intahari ya kendine gel hamile halinle ne olmesi hizlo hizli yaziyorum kendine gel hamilesin sen 3 cocuk var hamilelik bunalimi da olabilir bunyasadigin lıtfen bana özelden ulaş senin icin yapabileceklerimizi beraber düşünelim nolur yapma hamile halimle agliyorum suanda lutfen ya :(

En kisa sürede senden haber almak istiyo bi cok kisi ve bu yazdiklarin resmen suć duyurusu niteliginde bunu yarin aratirip yapilmasi gerekenleri konuscagm insanlar olucak cocuklari yurt alir sizede siginma evi ayarlanir o adamla kalamazsin bunu cocuklara yapamazsn sen annesin kendine gel

Back