- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar kadına fazla yüklenmediniz mi? zaten bizim kadar kolay bir hayatı olsa neden bunları yaşasın ki ailesinden öyle görmüş olabilir, basireti bağlanmış olabilir, doğruyu bu zannedebilir.
arkadaşım bence bebeği aldır ve eşinden de boşan , şiddet gördüğünü kanıtla iyi de bir tazminat ve nafaka al çocuklarına da gül gibi bakarsın. zaten boşanırsanız da bakmak zorunda babası
Bravo aklı başında gördüğüm ilk yorum![]()
bu kadın bu cocugu tek başına yapmıyor ya. hep kadına yüklen yüklen.Kadına yüklenmemiz gerek bu gidişle daha çok çocuk doğurur , önlemini almaz gibi , çocuk olayını çocuk oyuncağına benzetmiş aldırmaktan bahsediyor, travmvayı kadın yaşıyor ama umursamıyor bedini ve ruhunu,
bu kadar vurdum duymaz olmalalı kadınlar , herşeyi biliyorlar korunmaya gelince ,bilgisiz kalıyorlar
İçinde büyüdüğünüz aile? Maddi imkanlar?Arkanızda duran bir kaç iyi eş dost...
Peki böyle durumun içine dört çocuk yapması bencillikten başka nasıl açıklanabilir pekiBelliki iyi bir ailede yetişmemiş iyi okullarda okumamış ve iyi bir işi maddi geliri yok...
Gerçekten bu yorum şaka gibi Adam demirle kemerle dövüyor ama kadın bakımsız ilgisiz olduğu için şuçluDiyete girin kendinize ozen gosterin sevdiginizi gosterin. Eve geldiginde opun sarilin. O gelmeden cocuklari uyutarak evliliginiz icin vakit ayirin.
Peki böyle durumun içine dört çocuk yapması bencillikten başka nasıl açıklanabilir peki
İnsan olan der ki ben bunları çektim çocuklarım yaşamasın böyle eziyetler çekmesin
Cahil de değil (tüp bağlatmadan bile haberi var )
Ama konu sahibi maşallah durmaksızın doğum yapma çabasında
Gerçekten bu yorum şaka gibi Adam demirle kemerle dövüyor ama kadın bakımsız ilgisiz olduğu için şuçlu
Peki böyle durumun içine dört çocuk yapması bencillikten başka nasıl açıklanabilir peki
İnsan olan der ki ben bunları çektim çocuklarım yaşamasın böyle eziyetler çekmesin
Cahil de değil (tüp bağlatmadan bile haberi var )
Ama konu sahibi maşallah durmaksızın doğum yapma çabasında
Gerçekten bu yorum şaka gibi Adam demirle kemerle dövüyor ama kadın bakımsız ilgisiz olduğu için şuçlu