• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimi aldirmaliyim

Herdediginizde haklisiniz bana hayatimi bastan verin inanin böyle cizmem,
Bu hayati bende istemezdim fakat egosu yüksek birisi degilim sadece merhamet sevgi istedim baba evinde cok cektim babamdan kurtulmak icin bu adamla evlendim hemde severek yani 4 sene tanismisligimuz var evlendikten sonrada ztn kötü olduk 4 senem büyü yapanlar sayesinde zehir oldu,
Büyük ihtimal bosanicam fakat 4. cocuumdan vazgecersem buna cesaret edebilirim cünkü iki körpe cocukla ona muhtacim tek basima ben bir hicim
Sen baba evinde cok cektigin icin esini bulup evlenmissin ama ne yazik ki hayat senin bekledigin kadar da toz pembe olmamis.
Demek istedigim buydu, annen evlilikte agirligini koyamadigi icin sen baba evinde cok cektin ,ezik buyudun,cesaretin yok,kendine saygin yok.
Ayni sekilde cocuklarin da ayni sekilde annelerinin hatasini cekiyor. Bu hayat zincirleme surup gidecek mi? Muhtemelen cocuklarinda koca evinde ayni sorunu yasayacak. Bu hatalar birbirini mi takip edecek? Ne zaman bu hayata dur demeyi dusunuyorsun? Boyle geldi boyle gider mi diyorsun? Cocuklar ne olacak,hayalleri ne olacak? Kendi cocuklugunu dusun,onlarin hayatini da karartma.. bak sen de annenin hatasini cekiyorsun suan,arkanda guclu bir ailen olsaydi,sevgi dolu bir ortamda buyuseydin kocanin bu tavirlarina maruz kalmazdin hic, hayata karsi daha dik dururdun.

Hersey insanlar icin, seni yargilayamam.
Bazi insanlar dogustan sanslidir.
Kimi sarayda büyur kimi gecekonduda.. ama sen gecekonduda dogdun diye torunlarinda orada dogacak diye birsey yok!
kabugunu kır,gozlerini aç,hatanı anla..bu duzene son ver. Sana ve cocuklarina yazik degil mi?

Gerçekten ne desem bilemiyorum

Seni kemerleri döven bir adam daha neler

Sen git üç cocuk ver nasıl bir iştir arkadaş

Bağlatircak mış bak bak arkadaşım çok geç kalmadın mi Bağlatırmak için

O çocuğun hiç bir suçu yok ben evladım olsun diye her ay bi haber bekliyorum ama yok olmuyo çok zor yaşadıkların canım ama eşin böyleydi madem nasıl 3 çocuk ? Boşanmak tek care evladını da dogur intiharı da çıkar aklından ne yapar o çocuklar sensiz o babayla belki üvey anneyle ??

Konu sahibi arkadasim beni cok sinir ettin sen.. yok cocuklarim icin katlaniyorum yok bilmem ne ayyy yeter artik .. kadinlar ayaklarinin uzerinde durmasini ogrensin yahu bu nedir ya.. sacma sapan birine uc cocuk yap sonra hamile kal aldirayimmi diye tavsiye iste.. O cocugu sen yaptin esin denecek sahizla evliligin berbatmis bagri o cocugun canina kiyip ta katil olma.. cildiriyorum artik bu tarz kadinlara.. yasamak icin sacma sapan bi kocaya ihtiyac duyuyorlar.. Tovbe Yarabbim neyin kafasini yasiyorsunuz siz konu sahibi ???

Ben gecmiste cok iskence gördüm su an öyle degil konusunu acinca bile kapattiriyo,
Bana su konuda yardim edin nolur
Siz kocanizla mutsuz olup bosanicaginiza inaniyosaniz bir geleceginizin olucagina inaniyosaniz 4. cocugunuzu aldirirmisiniz
Sen sakamisin konu sahibi ?? Aklini basina topla .. sinirlerim tepeme cikti su an.. ne kadinlar varmis mubarek..

Ailenin haberi var mi bu durumdan? Bence onlardan gizleme yardim etsinler sana. Ya bosanirken arkanda dursunlar ya da esine akil fikir verem bi buyuyugun olsun. Ve ya esinin ailesinden yardim istemelisin

Yapmayın Allah aşkına....
Nasıl yorumlar bunlar...Herkes iyi şartlarda yetişmiyor..
Kötü şartlarda büyümüş bir kadın psikolojik sıkıntıları o kadar kolay atlatamıyor maalesef..
Bu özgüven patlaması nedir anlayamadım..Hemen başlıyorsunuz hakaret etmeye.Anladık tuzunuz kuru kimseye eyvallahınız yok.Onurlu gururlu kadınlarsınızda peki ya şartlar?
İçinde büyüdüğünüz aile? Maddi imkanlar?Arkanızda duran bir kaç iyi eş dost...
Kimse istemez eziyet görmeyi en önemlisi haketmez..
Belliki iyi bir ailede yetişmemiş iyi okullarda okumamış ve iyi bir işi maddi geliri yok...
Tabiki bu demek değilki dikkat etmeden başına geldiği gibi yaşasın...Fakat olmayınca olmuyor demekkii..
O kendini adam sanan koca ne olacak..Hani her yeni bebek haberinde sanki kendi sorumlu değişmiş gibi tribe girmesi..Eziyetin dozunu arttırması...

Arkadaşım;
Durumuna çok üzüldüğümü ve seni anladığımı bilmeni isterim...
Belliki başına kötü şeyler gelmiş büyük talihsizlikler yaşamışşın ve bu sebeple üstelik 3 çocukla hayata yeniden başlamak oldukça zor ama sana tavsiyem kadın sığınma evlerini internetten araştırman..Çocuklu kadınlarında gidebildiğini hatta orada çocuklar içinde özel bölümler olduğunu duymuştum..
Kendini düşünmekten vazgeçtiysen çocuklarını düşün ve kavgasız şiddetsiz bir ortamda çocuklarını büyütmeye çalış...
Zorlanacaksın elbette ama belki hayat bundan sonrası için senin adına daha iyi olacak...Gün doğmadan neler doğar..
Eşinin düzelme şansı yok gibi görünüyor...Senin kararlı ve gerçekten kurtulmak istiğini görmeli..Büyük ihtimalle işinede gelecektir zaten...
Bu konuyu bir araştır git görüş durumu anlat...Lütfen bir yerden başla..
Çocukların için güçlü ol...İnsan nelere alışıyor gördüğün üzere...Daha kötü ne olabilirki??
Allah yardımcın olsun iyi dileklerim seninle...
Sevgiler...

Allahim inanamiyorum.
bebegi aldir aldirma demem. Vebaline giremem.
Anlamadigim esinizle araniz kotu 3.cocuktan sonra diyorsunuz neden iliskiye giriyor sizi begenmiyor madem. Cok karisik cok zor Allah yardimciniz olsun ne diyim. Tek diyebilecegim sey BOSAN.

Yasal kurtaj suresi 10/hafta degil.mi?
Kurtaji kesinlikle desteklemiyorumda, zaten senin aldirma gibi bi durumun yok benim bildigim kadari ile.Bosanma vs de dusunmuyorsan biz ne diyelim nasil yardim edelim

Çok üzüldüm... Konunun neresinden tutsam bilemedim.Acaba ailen yakının yok mu sana yardım edebilecek. İçine atma mutlaka birileriyle konuş. seni tanıyan mantıklı çözümler üretebilecek yakınların varsa onlardan yardım al.Allah yardımcın olsun

Bende hamile kalıp bebeğimi aldırıcam diye konu açayım sanırım o zaman prim yaparım anca.

Merhaba hanimlar,
Öncelikle ben rana 26 yasindayim sessiz takipciydim fakat isin icinden cikamadigim bir konum var 3 cocuk annesiyim,
Esimle 8 yildir evliyiz ilk seneler beni cogu kez aldatti dayak dövmeleri vardi, ben sustum ve aileme birsey demedim, 2. senesi hamileydim dedim belki bebegimiz olunca degisir fakat dahada kötü oldu dövmelerin yerini iskence aldi demirle iple kemerle dövmeye basladi, ben herseye ragmen bebegimiz icin onu affettim, 3 senesi allahima sükürler olsun düzeldik,
Devamkisenesinde iki evladim daha oldu birine yeni dogum yaptim,
Fakat benim esim 1 senedir eskisi gibi olmaya basladi artik cocuklarimda sahit oluyo beni dövmelerine küfürlerine, 1 günümüz iyise 3 günümüz kötü geciyo, sürekli seninle gelecegim yok sen benim icin yoksun diyo gecenlerde hamile oldugumu ögrendim esime söyledigimde yüzündeki o korku vardi bana yinemi hamilesin daha yeni dogum yaptin seninle hic normal evlilimiz olmicakmi hep sisip duruyosun mecburmuyum seni aldatmaya artik yeter cirkinlesecen biktim senden istemiyorum seni dedi, cocuklarla ztn hic ilgilenme en fazla 2 dakika sever okadar, ben esime gecen hafta yalan söyledim cocuk yok dedim hamile degilmisim yanilmisim dedim bir sevindi görmelisiniz, fakat hala kötü davraniyo hala kücücük seyleri abartiyo kavga cikariyo ve siddet uyguluyo artik cocuklarimada vurmaya basladi,
Misal neden lamba acik unutzldu neden reciverin isigi acik bunun gibi sacma seyler , bunlar yüzünden bize siddet uyguluyo, simdi sorum su
Kürtaj kesinlikle cok günsh ve yaptirirsam katil olucam yavrumun canina giricem,
Fakat dogurursamda dogurmadan intihar ederim dayanamiyorum hersey cok üstüme geliyo, hem o bebegimde bu zalim dünyada bu kötü dünyada bu babasiyla yasiycak oda mutsuz olucak diger cocuklarim gibi, onlar icin ztn katlaniyorum nekadar onlari dövsede sevmesede cocuklarim seviyolar babalarini,
Ben cocugumu aldirmak istiyorum bu yüzden oda bizim gibi ceksin istemiyorum böyle bir babayi haketmiyo onu gectim benimde piskolojim bozuldu artik gücüm kalmadi ve cocuklarima bagirmaya basladim iyice bunalima girdim intihar etmeyi düsünüyorum nolursunuz bana yardim edin
neden korunmuyorsunuz? bakin 3 bile boyle bir evlilikte cok ama cok fazla. ve bastan da el kaldiriyormus. cok suclusunuz kusura bakmayin. internete girebiliyorsaniz biraz dogum kontrol yontemi de arastirin. yazik o cocuklara. aldirin iyice can gelmeden. dogup surunmesi daha da gunah. 40 gune kadar kalbi atmiyor. evet cok zor ben de dusuk yaptim. ama bakin ben esimle mutlu oldugum halde daha 1.cocugu yapmaya karar veremedik. cocugu dogurmak sorun degil. ben cocugumu duzgunce okutup iyi bir ortam saglayamazsam dogurmak da istemiyorum.kendimi anne yapmak icin bir cani surunduremem. Sakin bana Allah rizkini verir demesin kimse. Allah sokak cocuklarina acliktan afrikada olenlere neden rizk vermedi? Allah akil fikir ve nefis de vermis. dogurmayin kimlik kisilik veremeyeceginiz cocuklarinizi artik. sonra biz maruz kaliyoruz cahilin cuhelanin kol gezdigi orta cag toplumunda yasamaya...yeter!!!!!

Tek basima bu cocuklara hem annelik hem babalik yaparmiyim yaparim buna inaniyorum fakat o gücüm yok,
Kolay yolu secmekten korkuyorum cünkü artik bittim tükendim bu tükenmislikle bosanirsam dahada kötü olucam,
kolay yolu secmek derken?????

bu arada ben intahar ederim yazdiginizi gormemistim. aldirmayin siz cunku zaten 3 e bakan 4 e de bakar. yanliz bundan oncekiler de kazayla oldu demissiniz 26 yasinda 4 cocuk demek 35 de 10 falan olur demek sanirim. biraz amil ve fikirle yasamanizi dilerim. sansiniz bol olsun...

Ne gerek vardı hamile kalmaya ve 3. Çocuk ile böyle kalitesiz adamı taçlandırmaya ,çok sorumsuz vurdumduymaz kişiliğiniz var anlaşılan , çok önce bunun gereğini yapmalıydınız

ya arkadaşlar kadına fazla yüklenmediniz mi? zaten bizim kadar kolay bir hayatı olsa neden bunları yaşasın ki ailesinden öyle görmüş olabilir, basireti bağlanmış olabilir, doğruyu bu zannedebilir.
arkadaşım bence bebeği aldır ve eşinden de boşan , şiddet gördüğünü kanıtla iyi de bir tazminat ve nafaka al çocuklarına da gül gibi bakarsın. zaten boşanırsanız da bakmak zorunda babası

Back