- 22 Kasım 2014
- 2.135
- 3.205
- 158
Sen baba evinde cok cektigin icin esini bulup evlenmissin ama ne yazik ki hayat senin bekledigin kadar da toz pembe olmamis.Herdediginizde haklisiniz bana hayatimi bastan verin inanin böyle cizmem,
Bu hayati bende istemezdim fakat egosu yüksek birisi degilim sadece merhamet sevgi istedim baba evinde cok cektim babamdan kurtulmak icin bu adamla evlendim hemde severek yani 4 sene tanismisligimuz var evlendikten sonrada ztn kötü olduk 4 senem büyü yapanlar sayesinde zehir oldu,
Büyük ihtimal bosanicam fakat 4. cocuumdan vazgecersem buna cesaret edebilirim cünkü iki körpe cocukla ona muhtacim tek basima ben bir hicim
Demek istedigim buydu, annen evlilikte agirligini koyamadigi icin sen baba evinde cok cektin ,ezik buyudun,cesaretin yok,kendine saygin yok.
Ayni sekilde cocuklarin da ayni sekilde annelerinin hatasini cekiyor. Bu hayat zincirleme surup gidecek mi? Muhtemelen cocuklarinda koca evinde ayni sorunu yasayacak. Bu hatalar birbirini mi takip edecek? Ne zaman bu hayata dur demeyi dusunuyorsun? Boyle geldi boyle gider mi diyorsun? Cocuklar ne olacak,hayalleri ne olacak? Kendi cocuklugunu dusun,onlarin hayatini da karartma.. bak sen de annenin hatasini cekiyorsun suan,arkanda guclu bir ailen olsaydi,sevgi dolu bir ortamda buyuseydin kocanin bu tavirlarina maruz kalmazdin hic, hayata karsi daha dik dururdun.
Hersey insanlar icin, seni yargilayamam.
Bazi insanlar dogustan sanslidir.
Kimi sarayda büyur kimi gecekonduda.. ama sen gecekonduda dogdun diye torunlarinda orada dogacak diye birsey yok!
kabugunu kır,gozlerini aç,hatanı anla..bu duzene son ver. Sana ve cocuklarina yazik degil mi?