• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimi aldirmaliyim

Madem o is olacak kadar miden aliyor esini önlemini alsaydinda çocuğunda gunahina girmeseydin kiziyorum kiziyorum kiziyorum... Insanlar bin tane yol deniyor cocugum olsun diye evladınız var isler kötü onlemini almiyorsunuz ve aldiracam diyosunuz. Isler bu hale gelmelimiydi yani artik cahil insan yok bu neyin rahatligi..

Bosan ve cocugunu da aldirma bu ne yahu. Simdiye kadar olanlarin sorumlusu bu adamin ne halt oldugunu gore gore ondan bosanmaman arti korunmaman ve ona surekli evlat vermenle sensin. Simdi de bu evlilige bi son vererek kendini ve cocuklarini kurtar. Sen bu cana kiysan ne olacak esin olacak kimiz zararlisi size hayati zindan etmeye devam etmeyecek mi? Intihar edip cocuklarinin cektigi aciyi 4e katlamaya hakkin var mi? O ise yaramaz insan icin karnindaki candan vazgecmeye deger mi? Nolur artik kendinizi bu kadar degersiz gormeyin bu kadar ezdirmeyin sevgili hemcinslerim. Sen de silkelen kendine gel ve bian once kendine cizecegin yeni yolun planlarini yapmaya basla. 1 adim atabilirsen gerisi gelir. Allah yardimcin olsun.

En kisa sürede senden haber almak istiyo bi cok kisi ve bu yazdiklarin resmen suć duyurusu niteliginde bunu yarin aratirip yapilmasi gerekenleri konuscagm insanlar olucak cocuklari yurt alir sizede siginma evi ayarlanir o adamla kalamazsin bunu cocuklara yapamazsn sen annesin kendine gel
Sakin olun siz de bi can tasiyomussunuz biz de cok sinirlendik ama sizin sakin olmaniz lazim. Konu eskiymis meger umarim bebege zarar vermemistir.

Siz muhtemelen akıl tutulması yasadıgınızı dusunuyorum. Bu cocugum dogarsa eşime hizmet edemem derdinde olmanız benı şok etti şu an alık alık bakıyorum ekrana.. Bu gune kadar hıc bır konuya fake dıyerek yaklasmadım ama kesınlıkle boyle oldugunu dusunuyorum bı ınsan bu kadar akli melekelerini kaybedemez..Hadi size şiddet yapılmasını sineye çektiniz ya o cocuklara ???

Düzeltme günahını aldım kızın meğer konu hortlamış :KK12: doğru hatırlamışım facedeki konu bu tarihler aynı

Konu sahıbı facebooktan ulasılabılır durumda mı ? bahsettıgınız face lınkını benımıle paylasabılır msıınız_?

Konu sahıbı facebooktan ulasılabılır durumda mı ? bahsettıgınız face lınkını benımıle paylasabılır msıınız_?

Burdaki isminin sahte olduğunu düşünüyorum çünkü o gruptada isimsiz bir şekilde derdini paylaşmıştı,yardım istemişti. Belki grubun admini bulabilir ama o da çok zor hergün kaç tane kişi dert yazıyor baya da zaman geçti üzerinden hemde

Back