Bebeğime isim krizi

acil bir isim bul ben bunu koyacam de ,

off çok geç kalmışsın yaaa , bu güzel isimlerden sonra koyulacak isme bak
Eşimin kuzeninin karısı hamileliğinin 3.ayında "rüya" görmüştü.Ak sakallı bir dede kızının adı X olsun diye kızımızı tembihlemişti ama isim hiç ak sakallı dedelik değildi

Nedir bu kendi ismini koydurma merakı anlamadım gitti. Herkes dünya da en güzel ismin kendinde olduğunu mu düşünüyor nedir. Anneniz yaptığı da bi tuhaf
Hangi isim önce olacak kısmı tam bi fiyasko yakışıyor mu koca koca insanlara
Eşinizle güzelce konuşun kendi karar verdiğiniz bir ismi koyun

Annenizin ve kayınvalidenizin ismini söyleyip bizi merakta bırakmadığınız için de teşekkür ederim.

Kardeşinize 2.isim olarak mı koydular , Tuğba adını tamamen mi sildirdiler ? Adı ne oldu sonunda kardeşinizin ?

Kardeşinize 2.isim olarak mı koydular , Tuğba adını tamamen mi sildirdiler ? Adı ne oldu sonunda kardeşinizin ?
Tuğba tamamen gitti. Babaannemin adı konuldu ( çok nadir ve gıcık bir isim zor birde ) yanına da Gül koydular . Gariban kardeşim yaaa. Biz aile apartmanında oturuyorduk o zamanlar . Tuğba konulunca kardeşimle ne Babannem ne dedem ilgilenip çocuğun suratına bakmamışlar annem de o yüzden değiştirmiş . Hoş ben olsam değiştirmezdim ama annemin o zamanki şartları öyleydi .

Tuğba tamamen gitti. Babaannemin adı konuldu ( çok nadir ve gıcık bir isim zor birde ) yanına da Gül koydular . Gariban kardeşim yaaa

18 yaşına geldiyse nüfusta değiştirsin sevmiyorsa. Resmen zulüm olmuş. Anneniz , kardeşiniz ve sizin adınıza üzüldüm.

İkinizin adı da çok güzel ve uyumlu da olacakmış halbuki.

Torununun yüzüne bakmayan bir kadın için anneniz neden çocuğun adını değiştirdi? Ne mecburiyeti vardı? Neden bilmem çok üzüldüm.

18 yaşına geldiyse nüfusta değiştirsin sevmiyorsa. Resmen zulüm olmuş. Anneniz , kardeşiniz ve sizin adınıza üzüldüm.

İkinizin adı da çok güzel ve uyumlu da olacakmış halbuki.
Değiştireceğim diyor hep ama yapamaz 26 yaşında artık . Rüyasında bir kız elinde kırmızı bir şalı varmış üzerinde de kırmızı abiye elbise . Anneme elindekini sallamış anne ben Tuğba ben geldim demiş annem daha 3 aylık filan hamileymiş . Annem diyor ki ultrason yok zaten herkes erkek bu diyordu ama ben biliyordum rüyamda kardeşini bu haliyle görmüştüm diyor

Ay ne alaka anne ismi ya ikisinide koymayın hala kaldı mı bu devirde böyle baskılayanlar

Torununun yüzüne bakmayan bir kadın için anneniz neden çocuğun adını değiştirdi? Ne mecburiyeti vardı? Neden bilmem çok üzüldüm.
O zamanki yaşam şartları işte aynı apartman ortak işler vs vs iğrenç bir hayat bence . Annem hep gergin olurdu bende hep ağlak zırlak zor bir bebektim . Hiç bir ortamda mutlu olmazdım . Çünkü annem öyleydi hep mutsuzdu. Kendimi daha yeni tedavi ettim ben . Annem hep üzülüyor bu durumlarım için . İç huzurum hiç olmazdı .

ya ne saçma ya resmen annene görünmüş mucize gibi her şeyi mahvetmek mi zorundalar çok gıcık oluyorum var ya

Anne ile Kayınvalide ayrı olay, bunu sorun yapıp kavga eden eş apayrı bir olay.
Ne anamın ne kaynanamın adını koyarım. Ne de eşimle benimle kavga etmesi için o ortamı hazırlarım.

Bebeğin adını bnu koymak istiyorum ? ne diyorsun? İstediğin bi 2.isim varsa ekleyeblrz dedim, yoo sen bilirsin sen taşıyosun dedi. Tamam dedim istediğim 2 ismi koydum

Ya iki ismi hecelerini birleştirip koysa tutup senin ismin önde benimki arkada kavgası edecek kapasite var bunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…