- 21 Kasım 2017
- 27.870
- 120.425
- 598
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Ben iş hayatından dolayı çocuğu bırakmak zorunda olduğu için taviz verdi sandım. Geçerli bir sebebi de yokmuş. Ailelerin koloni hayatı bu ülkenin kanseri, özellikle de kadınlarının.O zamanki yaşam şartları işte aynı apartman ortak işler vs vs iğrenç bir hayat bence . Annem hep gergin olurdu bende hep ağlak zırlak zor bir bebektim . Hiç bir ortamda mutlu olmazdım . Çünkü annem öyleydi hep mutsuzdu. Kendimi daha yeni tedavi ettim ben . Annem hep üzülüyor bu durumlarım için . İç huzurum hiç olmazdı .
Değiştireceğim diyor hep ama yapamaz26 yaşında artık . Rüyasında bir kız elinde kırmızı bir şalı varmış üzerinde de kırmızı abiye elbise . Anneme elindekini sallamış anne ben Tuğba ben geldim demiş annem daha 3 aylık filan hamileymiş . Annem diyor ki ultrason yok zaten herkes erkek bu diyordu ama ben biliyordum rüyamda kardeşini bu haliyle görmüştüm diyor
Kafa kırık yaaa insanlarda . Annemin gerçekten böyle mucize tarafları var biraz . Şimdi meditasyon ve yogaya başlamış eşim diyor ki matmazel niye meditasyon yoga yapıyor ki ?ya ne saçma ya resmen annene görünmüş mucize gibi her şeyi mahvetmek mi zorundalar çok gıcık oluyorum var ya
Aman anneme babaannemin yaptığı saygısızlıkları duysan bu hiç kalırDava açma kaldırıldı diye hatırlıyorum. Bakın Adımı Değiştirmek İstiyorum Kanunu ve Maliyeti 2022
bu sitede 6 aralık 2022 ye kadar Nüfustan değiştirilebilir diyor.
Annenizin rüyası da çok güzelmiş. Annenize büyük saygısızlık olmuş. Hani rüyada görülen adı koymamanın sakıncaları vardı ? Hep öyle anlatılır ya. Ayıp etmişler.
Kardeşinizin içinde ukdeyse değiştirsin 26 yaş ne ki.
ahahaha eşin de fena ama doğru sende öğren canım sakinleştirirrrrKafa kırık yaaa insanlarda . Annemin gerçekten böyle mucize tarafları var biraz . Şimdi meditasyon ve yogaya başlamış eşim diyor ki matmazel niye meditasyon yoga yapıyor ki ?bizim oğlanı o mu büyütüyor sana öğretsin sen yap diyor
30 sene önceki şartlar çok farklıymış yaa ataerkil bi toplum baskıcı filan . Ben evlendikten bir süre sonra bunun ne kadar yanlış olduğunu anladım . Bende sürekli öyle bir ortamda büyüdüğüm için normal geliyordu halbuki değilmiş . Çok şükür bu durumdan kurtuldumBen iş hayatından dolayı çocuğu bırakmak zorunda olduğu için taviz verdi sandım. Geçerli bir sebebi de yokmuş. Ailelerin koloni hayatı bu ülkenin kanseri, özellikle de kadınlarının.
Bende öğrenmek istiyorum da zaman yok pek sakin kafa lazımahahaha eşin de fena ama doğru sende öğren canım sakinleştirirrrr
böyle bi sensör var kv lerde gelini zayıf gördükleri anda üste çıkıp dediklerini yaptırıyorlarBende öğrenmek istiyorum da zaman yok pek sakin kafa lazımdün akşam 1 sayfa kitabı zor okudum uyumuşum . Yanlız konu sahibinin Kv babaannemi anımsattı . Ben ve kuzenim doğmuştuk onların isimlere karışmayıp tutup kardeşim için küsmesi inanılmaz saçma . Bak konu sahibinin büyük kızı var ona karışmamış tutup buna karışıyor
Geçen o dede benim rüyama da geldiEşimin kuzeninin karısı hamileliğinin 3.ayında "rüya" görmüştü.Ak sakallı bir dedekızının adı X olsun diye kızımızı tembihlemişti ama isim hiç ak sakallı dedelik değildi
bence de sırf gönülleri olacak diye niye Gülce koyacağım ya olmasın gönülleriÇoğunluk anneler kırılmasın diye isim türetmiş. Öncelik : çocuğunuzun ismini sizin de severek söylemeniz , güzel anlamı olan , alay edilmeyecek isim koymak yönünde olmalı.
Tek başına hepsi anlamlı , güzel isimler. Yalnız Hatice yi okulda Hatçe diye çağıracak çocuklar da çıkacak.
Adı Gül ( Gülcan , Gülhan , Gülce ) le başlayan isimlerde de Gülo diye seslenenler çıkacak. Niyeyse ancak bu kadar yaratıcı olabiliyorlar.
Kimsenin gönlünü yapmaya çalışmayın , çocuğunuzun da severek taşıyacağı bir isim seçin.
Benim ilk okulda adı Şükufe olan arkadaşım vardı 2.adı da yoktu. Kız peltek konuştuğu için adını söylediğinde ilk seferde anlaşılmıyordu da. O anne babaya selam olsun.
bence de sırf gönülleri olacak diye niye Gülce koyacağım ya olmasın gönülleri
mesela bende adımı sevmem babamın amcasının karısı koymuş :)Bence de. İsmi koyarken aile Barbaros Hayrettin Paşa dan özenip " Barbaros " koyuyor. Bir bakıyorsun çocuğa arkadaşları Barbi veya Barbo diye sesleniyor. Yuh dedirtiyorlar insana. Çocuğa adını sevdirmekte lazım ki sahip çıksın.
mesela bende adımı sevmem babamın amcasının karısı koymuş :)
benimki sıfat arapça da isim bile değil ama oldukça da yaygın
eskiler çok değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?