- 16 Haziran 2011
- 15.082
- 63.927
- 798
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
mesela bende adımı sevmem babamın amcasının karısı koymuş :)
benimki sıfat arapça da isim bile değil ama oldukça da yaygın
eskiler çok değişik
evet aynen öyle bizimkiler çağ atlamış resmenSiz de isim koyma bayağ akraba atlayıp yengeye kadar gelmiş
İklsinide koymayacaksınız net. Hiç sevmediğim bir durum büyüklerin isminin koyulması. Herkesten çok annenin hakkı bence bebeğin ismini koymak.Merhabalar. 2. Kızım olacak hayırlısıyla. Kayınvalidem hiçbir torununa karışmadı ama bunda benim ismimi koyun demiş eşime. Eşim zaten 1. Kızımdan beri annesinin ismini koymamı istiyordu. Ben de eşim çok istiyor diye bu sefer koyayım diye içimden geçıriyordum ne yalan söyleyeyim. Ama kayınvalidem böyle emrivaki yapınca çok sinir oldum. Eşime sırf annen arayıp istediği için koymam dedim. Bir yandan da benim annem "sen kayınvalidenin ismini koyuyorsan yanına da benim ismimi koy " dedi. Aslında annem önceden Aybike köy diyordu sonradan kayınvalidemin davranışını duyunca benimkini de koy dedi. Ne yapacam bilmiyorum. İsimler çok uyumsuz. Kayınvalidemin ismi Gülcan. Annemin ismi Hatice. Bebeğin ismi Gülcan Hatice veya Hatice Gülcan olacak. Daha bitmedi. Eğer bu iki ismi kabul edersem önde hangisinin ismi olacak tartışması da başladı . Bana akıl verin nolur. Bugün eşimle tartıştım bu yüzden. Sabaha kadar uyumadım. Çıkmazdayım. 8 aylık hamileyim son 1 ay kaldı. Ben bu isim stresine düştüm. Benim fikrimi soran dahi yok.
Benim ismim amcamın eski sevgilisinin adı amcam koymuşevet aynen öyle bizimkiler çağ atlamış resmen
sonra o sevgiliyle evlenmediyse yengen senden nefret ediyorBenim ismim amcamın eski sevgilisinin adı amcam koymuş
Benim ismim amcamın eski sevgilisinin adı amcam koymuş
Bir yandan da benim annem "sen kayınvalidenin ismini koyuyorsan yanına da benim ismimi koy " dedi. Daha bitmedi. Eğer bu iki ismi kabul edersem önde hangisinin ismi olacak tartışması da başladı.
Benim ismim amcamın eski sevgilisinin adı amcam koymuş
Benim rüyama ak sakallı dede falan gelmedi ama ismini ece koydugumu gördüm. Esime begendiremedim ismi. Ruyada gorulen ismin koyulması gerekiyomus diyorum ama istemiyoGeçen o dede benim rüyama da geldiama nasıl nurlu nasıl ışıklı Deniz olsun dedi ve gitti
Benim rüyama ak sakallı dede falan gelmedi ama ismini ece koydugumu gördüm. Esime begendiremedim ismi. Ruyada gorulen ismin koyulması gerekiyomus diyorum ama istemiyo
Okurken sinir geldi. Anası benim, karnımda taşıyan benim , doğurann benim, büyütecek olan benim. Kaynana zımbırtısı çekilsin kenara. Sanki büyük bi şahsiyet de adını yaşatacak. Asla katiyyen kabuletmezdim. Konu açılır açılmaz tıkardım lafı ağzına. Sevgili kocanız da istediği kadar ağlasın. Hatta anasıyla birlikte ağlaşsınlar. Kendiniz koyun, çocuğa o isimle hitabedin, doğunca da gidin kimliğini çıkarın. Kayanana beyinsizlerinden illallah geldi. Ne kaprisleri biter ne lüzumsuzlukları yırtık çoraptan fırlamış gibi her an her b.k un içindeler.Merhabalar. 2. Kızım olacak hayırlısıyla. Kayınvalidem hiçbir torununa karışmadı ama bunda benim ismimi koyun demiş eşime. Eşim zaten 1. Kızımdan beri annesinin ismini koymamı istiyordu. Ben de eşim çok istiyor diye bu sefer koyayım diye içimden geçıriyordum ne yalan söyleyeyim. Ama kayınvalidem böyle emrivaki yapınca çok sinir oldum. Eşime sırf annen arayıp istediği için koymam dedim. Bir yandan da benim annem "sen kayınvalidenin ismini koyuyorsan yanına da benim ismimi koy " dedi. Aslında annem önceden Aybike köy diyordu sonradan kayınvalidemin davranışını duyunca benimkini de koy dedi. Ne yapacam bilmiyorum. İsimler çok uyumsuz. Kayınvalidemin ismi Gülcan. Annemin ismi Hatice. Bebeğin ismi Gülcan Hatice veya Hatice Gülcan olacak. Daha bitmedi. Eğer bu iki ismi kabul edersem önde hangisinin ismi olacak tartışması da başladı . Bana akıl verin nolur. Bugün eşimle tartıştım bu yüzden. Sabaha kadar uyumadım. Çıkmazdayım. 8 aylık hamileyim son 1 ay kaldı. Ben bu isim stresine düştüm. Benim fikrimi soran dahi yok.
Yengem 100 kere aldatıldığı için benim ismine takılacak hali kalmadı kadınınYengeniz isminizi sinirlenmeden söyleyebiliyor mu ? Yine de kız kardeşinizden şanslısınız.
Hele ikiz olup 2 şer isim koyanlara ne diyorsunniye bilmiyorum ama iki isim koymayı saçma buluyorum kalabalık geliyor, şuan ortada çocuk yok ama eşimde erkek olursa iki babamızın adını koyalım demişti bende ben öyle sevmiyorum dedim, inşallah böyle bi durumla karşılaşmam
Hahahha dedeye bak sennnnnnn
Benim isim verilme hikayem seninkini Dover
Dedemin platonik sevdiginin ismi. Sülalede herkes bilir ,neden bu ismi bana verdigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?