Bebeğime isim krizi

Benimde iki kizim var. İki tarafında şuan başka torunlari yok. Koymadim koymamda. Büyük konuşmayayim başka çocuğum olsa da kiz erkek farketmez koymak istemem. O hak anne babaya aittir

Nefret ediyorum şu olaydan. Benim de kp, oğlana koyacağımız ismi duyunca resmen çıldırdı. Böyle işler büyüklere danışılırmış. yok o eşimin adını babasının adını koymuş bilmem ne, bağrındı çağrındı. Eşim de dedi ki “Biz karar verdik, ismi bu olacak.” Kv başladı bu sefer yanına başka isim koyun. Ona da dedik iki isim istemiyoruz, zorluğu var çünkü onu mu diyelim bunu mu söyleyelim, hangisini kullanıyorsunuz bilmem ne. Bir yandan görümcem de “anne sen karışma onlar karar vermiş” gibilerinden çıkıştı. Şimdilik sustular. Bu olaylarda eşin tavrı çok önemli bence. eşinizi ikna edin.

İkisinide koymayın bence

Tercihim iki ismi de koymamak olurdu.

Eğer mecbur kalırsanız kendi annenizin ismini de ekleyin mutlaka sadece kayınvalidenizin ismi olmasın, annenizin de torunu neticede
Bir zahmet dedikleri ismi koyuyorsunuz sıralamasına karışmasınlar bari. Hatice Gülcan şeklinde olan sıralama bi nebze daha iyi geliyor kulağa.

Konuya biraz geç kalmışım ama hamile bir anneye niye böyle stresler yaşatirlar ki, valla ilginç

Valla yetti artık ya yıl olmuş 2022 hala nelerle uğraşıyoruz.
Yazık bu çocuklara ya.
Herkesin ismi kendine senin adın konulsa ne olacak ne kadın neyin tatmini bu ?
Valla öğretmenim tuhaf tuhaf isimler duyuyorum hep.
Anneler kıymayın çocuklara koymayın kimsenin ismini.

En güzeli siz bir isim belirleyin kimseye haber vermeden istediğiniz ismi koyun. Sanırım ben olsam öyle yapardim

o kadar sinirleniyorum ki boyle seylere,

gobek ismi koyun, kulagina okuyun ama ismini kimlige yazmayin.

Çok ama çok zor bir karar isim
Ama güzellikle diyebilirsin iki isminide koymak içime sinmiyorr beğendiğim ismini koymak istiyorum o daha çok içime sindi diyebilirsin eşin nederse desin nasıl tartışırsanız tartışın eninde sonunda o kucağına aldımı bebeğini elbetki unutur bütün bunları sen kararından dönme

İki annenin yaptığı da ayıp bana göre. Hadsizce. Yarış mı bu? Dünür yarışına alet edilen torunlarının ismi..
Hatice ismine kötü yorum yapmam.
Gülcan ise demode.
Ha velev ki dünyanın en güzel en modern ismi olsun. Ben yine de "benim adımı koyun" diyen kadının adını koymazdım.
Kendi heves ettiğiniz bir ismi koyun.
Bebek sizin, sizin içinizde.
Daha adına karar veremeyen güçsüz bir anne mi olacaksınız, olmayın ay, lütfen.
Eşiniz de sussun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…