- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.351
- 498
- Konu Sahibi Asosmerve27
-
Gulce olmaz taraflar kabul etmez.Ben de GÜLCE yazmaya gelmiştim.
Ama konu sahibinin annesinde niye benim adımın son hecesi diye olay çıkarma potansiyeli görüyorum
Zaten asıl sıkıntı ilk cümleniz.Gulce olmaz taraflar kabul etmez.
Gulcan hanimin ilk hecesi alinirken Hatice hanimin son hecesi alindigi icin problem cikar.
Gulhan'da ikisinin de ilk hecesi mevcut.Mumkun oldukca catismanin dozajini dusurmek adina Gulhan :)
İyi yapmıs helal olsun. Ben de öyle yapacaktım valla eşimle anlaşamasaydık. İlk isimi o seçti ikinci ek isimi ben seçince laf yaptı. Doğum kadğını vermem hiçte birşey yapamazsın dedim de öyle anlastık. Ne çilemiz varmış kardeşim tüm acıları biz çekelim ağrıları uykusuz geceleri isimi onlar koysun oh
Kadında bir fenalık yok ya. Kendisi jest yapmayı düşünmüş ama bu talep haline gelince emrivakiye dönüştüğü için istemiyor. Doğal yaniValla sunu soylemeden de gecemicem. Kayinvalideniz de fena, anneniz de fena ve siz de fenasiniz. Kayinvalideniz dogrudan benim ismimi koyun diyor, insan baskasiyla kulaginiza ulastirir kendi ismini koyarsaniz cok mutlu olurmus diye. Anneniz onun ismini koyuyorsan benimkini de koy diyor meydan okur gibi. Siz de zaten kadinin ismini koymaya niyetlenmissiniz ama sirf dile getirdigi icin esinize o istiyorsa koymam diyorsunuz. Valla Allah esinize sabir versin.
Gülce de güzel bi alternatif olur sanki ^^Gulcan + Hatice = Gulhan
Simple facts...
Tabi anlayabilirlerse :)
1. Kızımın ismi Asel HiraKonu sahibesi ilk çocuğun ismi neydi?¿?
O doğrultuda alternatif sunalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?