Bebeğime isim krizi

Cinsiyetini öğrenince iki isim hoşuma gitti.
Eşime de sundum eh meh dedi.
Ben karar verdim keyfin bilir, kızımın adı Lila olacak dedim :)
Soruyorlar şimdi adı ne olacak diye söylüyorum herkes bir yorum yapıyor umurumda değiller.
Kv deye kalsa kendi adını koydururdu, avucunu yaladı :)

Annesi sensin niye başkasının karışmasına izin veriyorsun, kestir at.

Ben bu konuda sansliyim. Kayinvalidem kayinpederimin ismi verilmesini istemedi. Artik kizim olsa bile isteyemez kendi ismini
Sahsen iki isimi de koymazdim. Biraksinlar herkes kendi ismiyle yasasin

Lila ismi çok tatlış

Kendi cocugunuza kendi istediğiniz isimden baska bir isim koymayin.
anneniz de kayinvalideniz de duracagi yeri bilsin
He ikisinin de gonlu olsun derseniz isimleri mixleyip gulhan koyun ne şiş yansın ne kebap
Hayirli doğumlar

Kesinlikle katılıyorum. Benim annem de ismimi farklı yazdıracaklar diye vermemiş doğum kağıdımı zamanında.
İyi yapmıs helal olsun. Ben de öyle yapacaktım valla eşimle anlaşamasaydık. İlk isimi o seçti ikinci ek isimi ben seçince laf yaptı. Doğum kadğını vermem hiçte birşey yapamazsın dedim de öyle anlastık. Ne çilemiz varmış kardeşim tüm acıları biz çekelim ağrıları uykusuz geceleri isimi onlar koysun oh

Herkes isim koyma hakkını kendi doğurduğu üzerinde kullansın

Çözüm ikisini de koymamak bence . Benim ailemde de bu tarz bir durum yaşanmış 17 yaşında direkt gidip değiştirdim hayatımda yaptığım en iyi şey oldu

Ben çocuğunuz olsam büyüyünce neden bana böyle uyumsuz bir isim seçtin derdim. İki ismide koymayın zaten koyunca bile kimsenin gönlünü yapmış olmayacaksınız siz güzel bir isim seçin ve bu konuda ısrarcı olun (gülce ismini çok beğendim bu arada )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…