- 24 Ocak 2021
- 10.694
- 23.960
Valla kırmadan olmaz, açıkça istemiyorum demediğin sürece hatta yeri geldiğinde kavga etmediğin sürece asla rahat bırakmazlar, kim üzülecekse üzülsün net olun...Arkadaşlar merhaba Bi derdim var 8 aylık hamileyim 1 ay sonra inşallah çocuğumu kucağıma alacağım yalnız yanımda hastanede ne annem nede kaynanam kalsın istemiyorum eşimle kalmak istiyorum bebeğime kendim bakmak istiyorum eşimin annesi inat ettiği için şimdiden evime yerleşmek istiyor çocuk doğunca ben bakıcam diyor sana vermem falan tarzında şeyler diyor bebeğimi annem yavrum oğlum diye seviyor ben kimsenin düşmanı değilim ama yaptığını yanlış buluyorum benim annem yapsa bunu da yanlış görürüm özellikle belirteyim hamilelik zamanımda Bi kere bile canın bişey istiyor mu yardıma ihtiyacın var mı diye sormadı şimdi bebeğimin doğumuna az kaldı diye evimde kalmak istiyor nitekim kaynanamla anlaşabilen Bi insan değilim ve evimde biri varken rahatsızlık duyuyorum mesela ben belki 11 de uyanacağım sabah ama kaynanam var diye erken kalkmak zorunda kalacağım bebeğimi şimdiden çok fazla sahiplenmiş durumda gelmesini istemiyorum ama eşimi üzmek istemiyorum ne yapabilirim kimseyi kırmakta istemiyorum bana lütfen yol gösterin bu arada gelsin istediği zaman torununu sevsin ama sürekli evime gelip beni rahatsız etmesini istemiyorum geçmişten Bi sürü olay yaşadık kendisi ile geçim edemiyoruz o yüzden insanların hayatıma böyle müdahale etmeleri hoşuma gitmiyor lütfen yol gösterin