- 24 Aralık 2014
- 4.906
- 6.610
Tecrübe konusuyor cinnet her şeyi cözer.Benimki cocuğunu kartal gibi sürekli kucağımdan aliyordu gaz cıkarma bahanesiyle emzirirken cocugumun elini tutardi dibimizde durur sürekli bakardı ben sıcaklardım anne uzaklaş biraz derdim surat yapardı.Ortam gerilince annem epilepsi hastasi migreni var fenalasırdı bir kere baygınlık gecirdi anneme bir sey olacak korkusuna hic ses edemezdim annem icin sustum bebegim 20 günlüktü yatalak kaynanasına göstermeye diye evine götürdü 1 2 saat sonra getiririm dedi getirdi bu bir iki kez devam etti sonra annem ebine gitti ben toparlanınca kv aynilarına devam edince ben bir cinnet gecirdim ooo hala konusmuyoruz pek,esim desen benden cok lohusa idi sonra beni anladi ama ne annesi ne esim o günlerimi geri veremez gitti yani.Sen sen ol kimseye taviz verme ben hastalik sahibi oldum tahammülsüz insana dönüştüm yasadıklarımdan sonra eşim de dahil herkesi tek kalemde silebilirim giderim korkusuna kaybetme korkusunu esime asıladım simdi bir dedigimi iki etmiyor erkeklere asla gidemez bırakamaz güveni verme.Öncelik sensin senin lohusalikta yasayacakların ve keyfin önemli cünkü ömür boyu unutamayacagın bir dönem kimsenin bunu mahvetmesine izin verme.