Bebeğim ve eşimin ailesi

Evet böyle yapacağım ama eşim bunları annesine anlattıktan sonra annesi ağlayacak benden torunumu sakınıyor diye o zaman ne yapmalıyım öneriniz çok iyi bu arada teşekkür ederim

Daha doğuma bir ay var değil mi, öncelikle kvaldenin eve gelip kalmasını engelle sonra doğumdan sonra kalmamasi konusunu işlersiniz eşin annesine açık ve rahatça konusamiyo sanırım
Eşimin annesi 70 yaşında kıramıyor yaşlı diye kadında bişey olunca hemen üzülüp tansiyonu yükseliyor hastanelik oluyor eşim annesi olduğu için bişey yapamıyor yaşı da var kadının

Evet böyle yapacağım ama eşim bunları annesine anlattıktan sonra annesi ağlayacak benden torunumu sakınıyor diye o zaman ne yapmalıyım öneriniz çok iyi bu arada teşekkür ederim
Ağlasın istediği kadar, "benden torunumu sakınıyor" gibi bir laf ederse söyleyeceğiniz şey basit:
"Ben sadece bebeğimin ilk 1-2 ayını böyle kocamla bebeğimle başbaşa geçirmek istiyorum, sonra istedikleri gibi sevsinler asla sakınmak gibi bir isteğim olamaz"..

Dediğin gibi kötü olmak bu saatten sonra daha iyi

Evet haklısınız açıkçası böyle yapmak daha mantıklı geldi teşekkür ederim

Doğumdan önce gelmesi ne alaka?
Doğum zamanı belki bir kaç gün yardıma ihtiyacınız olabilir ama anlattığınız tipleme yardımdan ziyade duygusal olarak köstek olabilecek bir tip.
Eşinizi üzmek istemiyorum demişsiniz de o sizi üzmesin. Sabah gelip akşam evine dönecek şekilde planlama yapın. Farklı şehirdeyse de doğum sonrasında bir kaç günlük. Sonra herkes evinde takılsın.
Ama size de şunu belirteyim elbette bebeğinizi yavrum çocuğum diye sevecektir o sevgiyle ilgili. O gözünüze batmasın kolay ve sağlıklı doğum süreci diliyorum

Kaynanam biraz yüzsüz şimdiden bavulunu hazırlamış ne yapabilirim acaba ne desem eşimle mi kaynanamla mı konuşmam daha doğru olur
Konuşun anne biz kendimiz idare edeceğiz,ihtiyaç olursa haber veririz,siz görmeye gelirsiniz ama kalmanıza gerek yok,düzeninizi bozmayın diye açık açık

İnanın sizi çok üzerler. Kendiniz bakabilirsiniz bebeğe size yardımı dokunmayacak kimseyi yanınıza yörenize sokmayın. Usulünce gelip görüp gitsinler.

Sen izin vermedikten sonra kim elinden bebeğini alabilir? Açık açık gelmesini istemediğini söyleyeceksin, bebeğim diye sevmeye kalktığında o benim bebeğim diyeceksin. Sonuçta saygısızlık değil bu yaptığın, bukadar korkma

Esinle konus acikla. Kimseyle rahat edemem söyle böyle adapte zamani de. Yok gelsin az kalsin derse de... hiiiiic kimseyi bebeginden ve kendinden baska düsünme. Bebek sende dursun bak et ama diger tümmmm isleri ona kitle. Yemek ev isi frlan. Rahatinq bak. Sirf emzirmekle avutmakla geciyo ilk üc ay zaten. Lohusaligini yasa hic yerinden kalkma.
Bence ailwler illahi gelip destek olmak istiyosa ev ayak isi yapacak arkadas. Baska biseye taze annenin ihtiyaci yok. Suyunu getirsinler yemegini taze yapsinlar, sen lavaboya veya bakimini yaparken cocuga baksinlar. Pasa gibi tadini cikar hic üzme canini. Eger geleceksede esine söyle anca böyle olur bebekle ben ilgilenirim onlar da benle ve evle ilgilensin isimi görsün de. Yoksa ne diye geliyor?

Bostan korkuluğu kocan da öyle izliyor mu?

Hayır yahu, hayır diyeceksiniz "Anne alayım artık" diyeceksiniz..
Aaaa, yok artık. Lütfen sesinizi çıkarmayı öğrenin, bu nedir...

Lohusalık dönemi bambaşka bir olay kime saracağı belli olmuyor insanın şimdiden kendini doldurma belli ki kafaya koymuş gelecek belki faydası dokunur.mesela ben o dönem eşime sardım k.v gözüme kötü gelmedi

Ben doğumdan önce kaynanam dünya iyisi sanırdım anlayışlı hoş bir kadındı ama doğumdan sonra yaptıklarına şok oldum. Bıraksam bebeğimi sahiplenecek kadar ileri gitti. Sütüm hemen gelmesine rağmen " annenin sütü mü yok" gibi saçma sapan şeyler söylüyordu oğluma . Kırmadım ama affedemiyorum da. Sadece 2 gün kaldı bu arada yani asla kabul etmeyin.

Eşinize, "annenle konuş, ya da ben konuşacağım en olmadı ben toplanıp annemin evinde geçirilen lohusaligimi" deyin

Saçmalamayın lütfen bebek sizin ne demek alacak vermeyecek? Yırtarim valla bebeğimi sahipleneni lütfen kendinizi böyle strese sokmayın ağzınız yok mu bana ver çocuğumu dersiniz korkmayın sizden başkasının kokusuna alismaz . İsteyen annem kuzum desin o birtek sizin kokunuzla sizin yanınızda huzur bulacak . On aylıktan bildiriyorum bazen biri gelse de baksa diyorsun koala gibi yapisigiz

Kimseden torununu sakinmiyorum diyin bence siz ilk başta annenizi isteyin yanınıza snneniz gelemez mi on gün annem olacak dersiniz meseal sonra da gelince ona ev işi yaptırın siz bebekle ilgilenin zaten normali bu oğlu da desin bir haftalik ihtiyacımız var diye sonra da gitsin

Saat 11 de uyanmak mi? Bebekle mi? Bu konu hariç her konuda haklısınız. Eşinize söyleyin,KV söyleyin istemiyorum diye. Benim doğurduğum benimdir deyin.

Acikca ben yardima kimseyi istemiyorum demelisin. Ben oyoe yaptim ben ihtiyacim oldugunda ararim lutfen gelip bu sicakta beni yormayin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…