Bebegim olacak ve ev sorunumuz var

Konuyu okuyunca daraldım vallahi :) strese gırdım ah ah kızımı dogurdum eve geldım annem, babam kardesım.. 1 hafta kaldılar kardesımle babam bizimde sadece salon var :/ birde üstüne gelen giden.. Uff ben kızımla yatak odasında kapanıp kalmısım ev dolu içeriden kahkahalar, yuksek sesle konusmalar gelıyo cok berbattı ya.. Neyse babamlar gitti annem 40 gün kaldı bi yandan rşim bi yandam annem herseye müdahale ediyorlar birde aralarında tartısıyorlar derken inan ben mi lohusaydım onlar mı bılmıyorum aklıma her geldıgınde kötü oluyorum. 40 cıkıncada bitmedi cocugu özledik diye sıra sıra gelıyorlardı biri 1 hafta kalıyo giidiyo 1 hafta ara verıp digeri gelıyo kalıyo bu aylarca anneme ima edene kadar devam ettı
Şimdi senin konuyu okuyunca tekrar yasadım sanki. Şimdi Rabbim nasıp ederde tekrar anne olursam inşallah klimse gelip kalmaz :) yardım falan istemıyorum ben. Senin ailen aynı şehirdeymıs senin yerine olsam 1 gun dahi kimse kalmasın isterdim sen kendin gayet guzel bakarsın lohusalık tek basına gayet guzel olur dıye dusunuyorum :)

pandemi de ablanızın gelmesi cok sacma ustelik 4.5 yasindaki yegeninizle.

Aynı sehirde olduğumuz esimin dayisinın hanımı doğum yaptı telefonla aradık. pandemide sizin sağlığıniz icin gelemiyoruz dedik.

Birtek biz mi cok dikkate alıyoruz bu pandemiyi bilmiyorum ki. Kendi kızkardesim olsa baska sehirde doğum yapsa telefonla ararım senin iyiligin icin gelmiyorum sana ve bebege hastalik tasimak istemem diye.

Hemde otobusle gelecek hemde 4.5 yasindaki cocukla gelecek. esi ise gitmiyor mu her gun nasıl bu kadar rahat olunuyor?

Ay birde bebek öpmekten bahsedilmis. 1 yil oldu annemi babamı öpmedim bir sey bulastiririm sebebepleri olurum diye.

Sanki hic ulkede pandemi yok okullar kapalı degil restoranlar kapalı değil disarı cikma yasakları yok sanki normal bir zamandayız gibi otobusle gelmeler ayni evde kalmalar bebek opmeler. Ablanız hadi sizi gectim babanıza tasirsa kalp krizi gecirmis adama? hic mi korkmuyorsunuz?

İcime fenalık geldi.

Ben olsam,abla sen babamla kal,annem benim yanimda dursun derdim.
Bir ara babanizla gelir donerler..

Yatacak yer illa ayarlanır o sorun değil de asıl sorun bu hastalık zamanı o kadar kalabalık olmaya ne gerek var. Bunu ablanızın düşünmesi lazım. Ya da ablanız gelcekse annenlerin kalması gereksiz. Bir küçük evde 2 kuş bir kedi ve onca insan bilemedim.

Konu konu değil 5 bilinmeyenli denklem...

Taşının bence

Ablanızın yerinde durmayan çocuğu varmış. Çocukla yeni doğum yapmış kardeşe gitmek, kardeşe eziyet bence. Benimde ilk kez yiğenim olduğunda gidip de kalmadım. Gidip gördüm, akşam evime döndüm. Çocuğumla sıkıntı vermek istemedim.

Keske ablam gelmese annemde tek gelse valla bende bunaliyorum dusundukce

Ayy guldum benmi logusayim onlarmi demissin ya cidden dogru hic iyi değil o kdr kalabalik en iyisi eve gelirken direk söylemek herseyi açıkça istemiyorum gersk yok diye

Keske ablam gelmese annemde tek gelse valla bende bunaliyorum dusundukce

Anneniz ablaniza soylese sen simdi gelme diye. Babaniza gelme denilemez cunku anneniz gelecek sadece anneniz ve babaniz gelse en iyisi.

Benim esim hala aktif calisiyor. ben hamileyim cok dikkat ediyor maskesine el yikamasina isten gelip dusa giriyor ama yine de kimseye gitmiyoruz hele ki yeni doğum yapmiş birine olur da bizden haberimiz olmadan bir gecer taşıyıcı oluruz diye.

Ablanız sizi ve bebeği düsünüyorsa gelmemeli gerekirse anneniz soylesin. elbette gorecek bir gün yeğenini ama su günler bir gecsin.

En çok kediye üzüldüm. Garibimin pabucu dama atılacak zaten bi de evde bir sürü insan hele de küçük bir çocuk. Benim kedim de sevmez misafiri. Hep gerilirim misafir gelince çünkü çocuğumun rahatı bozuluyor. Gidip saklanıyor oraya buraya.
Ama işte diğer yandan anne de abla da haklı. Yalnız bırakmak istemiyorlar. Umarım sağ salim atlatırsınız ilk haftanızı =)

Babalık izni var beş gün. Haftasonu ile bı hafta. Eşin bı hafta seninle olsun. Annende kal bence. Çünkü kendi evinde olunca sen yatsan bile herseyi düşünüp yonetmen gerekiyor. Öncelik kendini düşün. Hayırlı doğumlar .

En mantıklısı sırayla gelmeleri. Önce anneniz gelsin. O sırada ablanız babanızın yanında kalsın. Sonra ablanız gelsin. Hatta kızının yaşı anneanne ve dede ile kalmak için müsait. Onu da bırakabilir. O kadar insanı lohusa kadın ve yenidoğan bebeğin başına toplamak çok mantıklı gelmedi. Üstelik ev çok müsait değilmiş.

Evet anneme hepsini soliycem zaten o da dusunuyor nasil olucak diye konusucam gerçekten olacak is degil o kdr insan bi ton yemek temizlik iside cikar fazladan evdd musait değil hic gerek yok

Insallah evet kediye bende üzülüyorum ama onunlada elimden geldiğince ilgileniyorum o zamanda elimden geldigince ilgilenirim o da benim.bir bebegim

Ev cok kullanisli cok guzel biz yasayacagiz diye aldik evi aldik ilkkez ev sahibi olduk bunu alabildik normal 2+1 80 metrekare bi ev izmirde olduğumuz icin evler çok pahalı yeni ev normal tatli cok kullanisli ev misafire gore ev almiyoruzki 1 cocuk iki kisi de.bize gayet yetcek bi ev sadece modern yeni tarz evlerde salona kapi yapmiyolsrmis bole yapmışlar tasarimini cok da tatli duruyor aslında misafir agirlama olayi sorun sadece onuda yılda 1 kez 1 kisi yatiliya gelir kalir.bize diye ona gorw değil kendimzie.gore aldik evi . Ben zaten kimseyi istemiyorum hiçbirşey okumadan boyle yorum yapıyorsunuz da ben demiyorumki gelin diye tamtersi istemiyoruz onlar diyolar gelcz diye ona cozum ariyoruz bizde

Niye herkes ayni anda geliyor once annenle baban gelsin onlar gidince ablan gelsin boylece daha uzun sure yardim almis olursunuz
Annem babam benle ayni ilde yaşıyor ablam baska sehirde yaşıyor bebek dogat dogmaz gelmek istiyor annnemlede senede 2kere görüşebiliyorlar babamda hasta tek kalamiyo .. ben annem.kalsin istiyorum sadece ama annem babami birakamiyo ablamda oyle olunca sehir dışından geldigi icin annemin evide uzak ilcede orda tek kalmasi olmaz diyo annem oyle olunca hepsi bana yigilacak yani onuda ben istemiyorum sorun bundan kaynaklaniyor zaten .. annemle konusucam ya sen tek kal yada kimsr.kalmasin o zaman diye

Eşinin öpmesin demesi o kadar doğal ki ben 1senedir annemi babamı korkudan öpemedim. Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz ya. Sizin gibiler olduğu sürece bu ülke bu virüsten kurtulamayacak.
Konu bu degilki alip baska yerlere götürmüşsünüz cok ılginç bende opmesini istemiyorum tabiki kimsenin soyliycemde opmeyin diye ama siz konuyu bile anlamiyosunuz ki .
Konu babamin esime senin annene.biz soleriz opme deriz demesi . Kendi.opecekmis esimin annesine sen opme diye kendi diycekmis ..ne kadar ayıp patavatsiz.bi konuşma orda annem dahi kizdi babama .. konu bu . Yoksa kimsenin opmesine izin vermem zaten corona dönemi bebegimi tasidim karnimda 9 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…