Bebegim olacak ve ev sorunumuz var

Bunu sizin değil size gelecek olanların düşünmesi gerekiyor. 22gün oldu tek başıma olsam bebeğe bakardım. Ama 2küçük çocuk olunca annemi çağırdım. Ve koranayı söyleyip eve misafir almadım. Su an savunmasız bi bebeğin salgın sürecinde kalabalığa girmesine gerek yok. Eşim dışarı çıkıyo bi tek o bile mesafeli duruyor. Kardeşlerime de aynısını söyledim. Anlayısla karşıladılar. Karşılamasalarda zaten onların gönlünü alırım ama ufak bi ihmalde bebeğimin sağlığından edemem

Bir kismindan sonra okuyamadim ama tum ailenizi toplamaniza hele hele çocuklu bir ablayı getirmenize hic gerek yok. Dogur al bebegini git evine. 85 mt kare evi olan, cocuklu bir abla ve anneye sahip biri olarak yaziyorum. Baskasina ihtiyaciniz yok. Dikkat edin sadece bebeğinizin alerjisi olmasin yolsa kediyi gondermek zorunda kalabilirsiniz. Kuzenimde vardi kedi ve köpek ve ikizleri hasta oldu. Bir sure kediyi , kopegi gondermek zorunda kaldilar.

Dogru soluyosun gerçekten dusundukce stres oluyorum o kdr insan bi evde minicik bebek kedi filan aşırı sıkıcı

Insallah öyle birsey olmaz ya alerji filan dogru . Bende istemiyorum hepbirlikte burda kalmak bi sekilde söyleyeceğim anneme

Dogru soyluyorsun kati olmak sart oldu cidden soylemeden isin icinden cikamiycm anlasilan

Evet konusucam ne zaman solesem acaba

çok kafanıza takmşsnz Bu gibi konularda akışına bırakın evde kim nereyibulursa yatar onun skntısını yaşamayın en yakınlarnz bunlar gerekirse yere yorgan atılır yine yatılır zamana bırakın kasmayn üzmeym kendinizi

Ev küçük, evde kuş ve kedi var , bebek geliyor, misafir olarak, anne baba kız kardeş ve kız kardeşin 4,5 yaşındaki kızı geliyor ,

Kız kardeşiniz 1. Hafta
Anne babanız 2.Hafta
Gelsin .

Hem siz yalnız kalmamış olursunuz ,
Hem de herkes çocuğu görmüş olur .

Biz bu sekilde çözmüştük.

Kuş ve kedi bebeğin olmadığı odaya kapatılmalı onlar bir odadaysa bebek farklı odaya alınabilir beşiğe hic luzum yok bebek her yerde uyur gunduz. Gece zaten yanınızda beşikte olur kapınızı kapatırsınız kedi o odanın dışında gezinsin dursun .

Bu kadar ince ayrıntı niye düşünüyorsunuz ki ?

Ayrintiyi biraz azaltip duzenleyeyim konuyu en iyisi okumak zor sanrm kusura bakmayin kuslar odada duruyor ama biz eve yeni tasindik 1 ay oldu eski evde duvara asiyorduk kapi vardi bu evde kapi yok sorun o mutfakdada kapi yok
Eve 1 ay önce tasindiysaniz yine hamileydiniz keşke bi duzenleme yapsaydiniz (gerci onun için de para lazim).
Bence ilk haftalari annenizde geçirmekten başka çare gozukmuyor eşiniz de 2-3 gunde bir gelir. Yenidogana babasının yapanilecegi bir şey yokk en fazla topuk kani için hastane ya da sağlık ocağına getirir goturur.

doğum süreci, ailenizin gelmesi geçici problem.. ama diğerleri kalıcı farkında mısınız?

iki oda ev. kapısız salon. hem kedi hem iki kuş hem bebek..
kediyle yaşayan bir insan olarak bebek olmadan düşünmeniz gerekmez miydi? yataga atlarsa diyorsunuz. atlayacak tabiki bebeğin üstünde bile uyuyor kediler. kapıları kapattırmıyorlar bu zaten belli. bebek olmasa bile iki kuş olması garip onları ayrı tutma çabanız olacak.

bir ablanız değil herkes ilk defa teyze amca oluyor. eve doluşmanın alemi yok. bir ay sonra gelse pek bir sey değişmez bebek hala yeni doğmuş gibi olacak siz daha lohusa olacaksınız. Hiç değilse ayrı ayrı yardımları olur uzun süre.

Baba sadece vazifesi olduğu için mi gerekli bu süreçte? Adam ilk çocuğunun sevincinde ayrılmak istemiyor. Gayet haklı neden ayrılsın herkes evine doluşacak sığmayacak diye.

Ev duzenli baya ama fazladan yatak yok sadece o kdr kalabalikda istemiyorum zaten bi sekilde soyliiycm artik

Ablan babanin yanına gitsin . Annen senin yanına gelsin.

Doguruyorsunuz diye tüm insanları eve toplamak zorunda değilsiniz.
Bende istemiyorum zaten o kalabaligi sadece annemi istiyorum ama annem babami rahatsiz diye birakmiyor ablamds sehir disindsn glcek tek basina annemlerde kalmaz ondan boyle oldu soyliycem anneme bi sekilde yani o kadar kalabalik olmaz diye

İstemiyorsanız nasıl geliyolar ki? Ablan ben geleceğim mi diyor direkt?

Ayrıca niye tek başına babanla kalamiyor? Yiyor mu baban insanları?

Baba sadece vazifesi olduğu için mi gerekli bu süreçte? Adam ilk çocuğunun sevincinde ayrılmak istemiyor. Gayet haklı neden ayrılsın herkes evine doluşacak sığmayacak diye.
Bende sirf millet bebegi gorcek diye ne babasindan ayirmak istiyorum nede evimi bırakıp gidip annemde kalmak istiyorum .. hepbirlikte bende kalsinlards istemiyorum .. valla kim ne anlarsa anlasin anneme soliycem bi tek sen kal kalamiyosanda hepiniz gideblrsnz diye

İstemiyorsanız nasıl geliyolar ki? Ablan ben geleceğim mi diyor direkt?

Ayrıca niye tek başına babanla kalamiyor? Yiyor mu baban insanları?
Evet direk ben gelcem diyo ablam .. babam kalp krizi gecirdi yeni annem onun icin yalniz birakmak istemiyor babami .. ablamda babamla anlasamiyor surekli kavga ediyolar .. ablamdada 5yssinda asiri hiperaktif cocuk var o kalsa o da sıkıntılı.. ben sadece annem.kalsa yeter diyorum ama hepsi annemin peşinde kuyruk

Ablan direkt ben gelcem diyorsa sen gelme şöyle şöyle durumlar var de. Yapacak bişey yok. Açık açık konuşacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…