Bebegim olacak ve ev sorunumuz var

Esi getirecek arabasiyla sehir disindan sonra esi donecek bende istemiyorum ama gelmeyin nasil diycem onu bilmiyorum

Niye herkesi basina topluyorsun kızım 1 yaşına girmeden oğlum dogdu ikisine de tek başıma baktim 10 gün ablan kalsa yeter toparlanirsin zaten esinde var oda yardımeder..küçücük eve 7 kisi 3 de hayvanların var 10 kişiyi nasıl sığdırmayi dusunuyorsun lohusa halinle..az insan çok huzur..

Neden onca insan geliyor sadece abla gelse olmuyormu? Hem baban rahatsız hem gergin diyorsun. Abla darila blir ama annen anlayışla karşılar belki,siz ablam gidince gelirsiniz desen olmazmi annene?

Bnde istemiyorum ki zaten anneme soliycm kaliyosan sen kal yoksa kimseyi istemiyorum diye

Neden onca insan geliyor sadece abla gelse olmuyormu? Hem baban rahatsız hem gergin diyorsun. Abla darila blir ama annen anlayışla karşılar belki,siz ablam gidince gelirsiniz desen olmazmi annene?
Konusucm yarn annemle cnm bende istemiyorum cidden hepsi bir ama esimde ablami istemiyo rahat edemem o da cekinir diyo sadece annemi istiyorum anneme diycem ya sen kal yada kmseyi istemiyorum diye

Aha benim durumuma çok benziyor.
50 metrekare 2+1 evde yaşıyorum dediginiz gibi tavan çok yüksek. Bir de yatak odasının kapısı salona açılıyor. Çocuk odası çok küçük bir de ikiz bebeklerim olacak insallah. Tek bebeğim olacak olsa her sey daha kolay olurdu gibi geliyor bazen sonra vicdan yapıyorum böyle düşündüğüm için.
Şimdilik çocuk odasındaki fazlalıklardan kurtulup oraya kendim için bir yatak ve bebekler için bir park yatak koyacağım. Zaten oraya başka eşya sığmaz ilk etapta ikisini beraber yatırırım. Eşimle doğumdan sonra yatakları ayırmayı düşünüyorum yani yoksa başka türlü eve sığmıyoruz. Annem zaten rahatsız doğumdan sonra çağırmayı düşünmüyorum. Eşim işten izin alıp biraz yanımızda kalırsa daha kolay olur gibi geliyor.
Küçük ev dert resmen aksi gibi şimdiye kadar da hiç şöyle 80 100 metrekare bir evde oturmak da nasip olmadi.

Merhaba hayırlı doğumlar. Benim ev sizin evden de küçük. 2 çocuğum var şimdi hamileyim. 2 çocuğuma da kendim baktım. 3. De yine kendim bakacam. Eşim 1 hafta izin alacak okadar. Eğer bir sağlık sorunuz yoksa. Ne siz ne de onlar düzenlerini bozmasınlar. Doğumun ilk günü çok istiyorlarsa gelip bebeği görsünler. Sonra herkes evine gitsin. Sizde kendinizi toparlayınca. Bebeğinizi alıp onlara gidersiniz. Hem havalarda ısınır. İnşallah bu hastalıkta bitmiş olur sizin doğumdan sonra bol bol dinlenmeniz lazım. Evde okadar insan olursa Nasıl dinleneceksiniz. Sırf yemek ve temizlik için gerek yok bence. Ben şimdiden buzluğa içli köfte. Lahmacun. Poğaça. Sarma gibi birşeyler atıyorum. Sizde öyle yapın doğum zamanı çok işinize yarar. Eşinizde yardımcı olur. Böylece küçük aileniz olarak daha çabuk alışırsınız birbirinize.

Ben olsam kimseyi cagirmazdim yani benniyle yaptım tek baktım öyle süper bisekilde sofra kuramadim 1 hafta ama idare ettik yani eşimle bisekilde

Insallah nasip olur buyuk evde oturmak canim ikizler de cook guzel benim hayalimdi boyle nasip oldu saglikla kucaklamayi nasip etsin Allah bebislerimizi

Herkeste öyle görüyoruz burda herkes doğum öncesi lazım demek ki deyip ayarlıyor kalacak birini. Açıkçası benim ilk gebeliğim yanımda doğumdan sonra kimseyi istemiyorum ama çok korkuyorum yapamazsam diye. Yine de kimse gelmesin istemiyorum
Bunu okuyunca da bi cesaret geldi dediginiz gibi yabancıların videolarını izliyorum her şeyi kendileri hallediyor.

Dogru cnm konusucam zaten bunlari yarin annemle artik aliniyolarsa alinsinlar yapick bsyde yok bebis martta dogcak insaah ..

Valla yabancıların çocukları bile ne guzel kendileri yemek yiyolsr kendileri yuzuyorlar tatilde kendileri alıyorlar yemeklerini bizim türkler cocugun agzina kadar kendileri zorla sokup afedersiniz g.tnd dolaşıyorlar cidden hayati kendine zorlastiriyolar

Ay gerçekten ama o da yetişmeyle alakalı. Annem beni bağımsız yetiştirmedi hep düşersin, dökersin, kırarsın... Biz de çocuklarımızın yapamayacağını düşünüyoruz bilinçaltında aslında.
Yaparız kız. Doğumdan sonra yanımızda biri olmasa da yaparız. Zor olur ama yaparız

Bence hiiiç gerek yok, eşiniz de yardımcı olursa ohh ne güzel. Ne kadar çabuk ayaklanırsanız, adapte olursanız o kadar iyi. Şimdi 2. hamileliğim yine kimsenin yanımda kalmasını istemiyorum. Gün içerisinde gelip gidebilirler tabii.

Şu anda 1.5 aylık bebeğim kucağımdayken yazıyorum bunu :) siz yine de kimseyi küstürmeyin. Bakarsıniz gazlı, reflülu bir bebek olur filan yardım gerekir. Ilk hafta bebek cok uyuyor zaten sadece esiniz olsa yeter. Ikinci hafta anneniz ve babanız üçüncü hafta ablanız gelsin bence :)

İlk hfta anneniz gelsin. Sonra da ablanız. Ablanız 1 hafta geç geldi diye sorun edecek hali yok. Açıklayın durumu küsmez ablanız sonuöta yer yok diyin. Annemler gitsin buyur gel. Ne bu kadar dert edinmiş siniz. İkinci ihtimal bir hafta annenizde kalın eşinşz de bir hfta dilini sıksın ne olacak sanki.

bebek dogunca kostur kostur bebek görmeye niye ziyarete gidilir anlamıyorum, isteyen yarim saat uğrayıp gider. bebek bakimi ilk aylarda zaten çok yogun oluyor, sizin icin insanlar rahat edecek mi derdi en son sıralarda olmalı.

bu arada ben olsam annemin evine gider bir hafta kalırdım (eğer sizin evden daha genişse), ablan da oraya gelir, sonra da siz evinize geçersiniz. esiniz de bir hafta idare eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…