💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

düzenli kullansana canım bana doktorum bastıra bastıra aynı saatlerde dedi sonuçta büyütmek için tek çare bu
Canım geçen ay ben saati saatine ictim gelişen tek yumurta tabi bu sefer saate takılmadan devam ettim artık perşembe ne derse

Bende bu ay adetin 5gunu letu başladım dün kontrolde 3yumurta büyüdüğünü sağda 2tane 19mm solda bir tane 18mm dedi çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallah

Bende bu ay adetin 5gunu letu başladım dün kontrolde 3yumurta büyüdüğünü sağda 2tane 19mm solda bir tane 18mm dedi çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallah
Maşalllaah maşalllah yaaaa nede güzel gelişmiş yumurtalar inşallah tutar canım bizim daha yol uzun bakalım

Maşalllaah maşalllah yaaaa nede güzel gelişmiş yumurtalar inşallah tutar canım bizim daha yol uzun bakalım
Bilmiyorum 1senedir denedik olmadı eşimde testlerde hiçbir sıkıntı çıkmadı sadece bnm süt hormonum yüksek çıktı onun için dostinex başladık bu ay bilmiyorum çok ümitlenmekde istemiyorum

Bilmiyorum 1senedir denedik olmadı eşimde testlerde hiçbir sıkıntı çıkmadı sadece bnm süt hormonum yüksek çıktı onun için dostinex başladık bu ay bilmiyorum çok ümitlenmekde istemiyorum
Evet süt hormonu engeller ilaca başlayıp 1 2 ayda gebelik elde eden var inşalllah olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…