- 19 Kasım 2016
- 5.263
- 4.057
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Canım geçen ay ben saati saatine ictim gelişen tek yumurta tabi bu sefer saate takılmadan devam ettim artık perşembe ne dersedüzenli kullansana canım bana doktorum bastıra bastıra aynı saatlerde dedi sonuçta büyütmek için tek çare bu
Güzel haberlerini bekliyorum ben bugun temizlik falan yaptım yorulduğum için mi bilmiyorum ama başım döndü bitkin hissettim kendimiEvet perşembe
Rabbım nasip etsin inşallah güzel haberi alırız hepimiz bu ay klomen mi kullandinz acabaHahaha hadi bakalım bende umutluyum bu ay bakalım inşallah çok istiyorum artık sende durumlar nasıl
Amin canım ben femara kullandım ilk kezRabbım nasip etsin inşallah güzel haberi alırız hepimiz bu ay klomen mi kullandinz acaba
Ben bu ay klomen ve estrofem kullandm da çok stres yapıyorum inşallah müjdeli haberi alırım bende eşimde çok istiyoruzAmin canım ben femara kullandım ilk kez
İnşallah canım kaç gün var adetine yumurta takibine gittinmiBen bu ay klomen ve estrofem kullandm da çok stres yapıyorum inşallah müjdeli haberi alırım bende eşimde çok istiyoruz
Olmadı zatenBen iğne kullandığım da olmamıştı
İnşallah canım biran önce perşembe olsaGüzel haberlerini bekliyorum ben bugun temizlik falan yaptım yorulduğum için mi bilmiyorum ama başım döndü bitkin hissettim kendimi
Yorma sende kendini artık dinlen camımGüzel haberlerini bekliyorum ben bugun temizlik falan yaptım yorulduğum için mi bilmiyorum ama başım döndü bitkin hissettim kendimi
Bende bu ay adetin 5gunu letu başladım dün kontrolde 3yumurta büyüdüğünü sağda 2tane 19mm solda bir tane 18mm dedi çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallahŞubat ayı hepimize uğurlu gelmesi dileğiyle ikinci aydayım klomenle bugün başladım adetimin 3 günüşana ve uğur getirelim birbirimize ilk gebeliğimde Klomen ve çatlatma iğnesi ile olmuştu şimdi kardeş için başladık
Maşalllaah maşalllah yaaaa nede güzel gelişmiş yumurtalar inşallah tutar canım bizim daha yol uzun bakalımBende bu ay adetin 5gunu letu başladım dün kontrolde 3yumurta büyüdüğünü sağda 2tane 19mm solda bir tane 18mm dedi çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallah
Bilmiyorum 1senedir denedik olmadı eşimde testlerde hiçbir sıkıntı çıkmadı sadece bnm süt hormonum yüksek çıktı onun için dostinex başladık bu ay bilmiyorum çok ümitlenmekde istemiyorumMaşalllaah maşalllah yaaaa nede güzel gelişmiş yumurtalar inşallah tutar canım bizim daha yol uzun bakalım
Olur inşallahOlmadı zaten
Ben femara kullandım bendede 3 yumurta gelişti ama iğne vurulmadımBende bu ay adetin 5gunu letu başladım dün kontrolde 3yumurta büyüdüğünü sağda 2tane 19mm solda bir tane 18mm dedi çatlatma iğnesi vuruldum hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallah
Varmı yokmu bilmiyoruz ki işler de yapılacak illa kiYorma sende kendini artık dinlen camım
Evet süt hormonu engeller ilaca başlayıp 1 2 ayda gebelik elde eden var inşalllah olacakkkBilmiyorum 1senedir denedik olmadı eşimde testlerde hiçbir sıkıntı çıkmadı sadece bnm süt hormonum yüksek çıktı onun için dostinex başladık bu ay bilmiyorum çok ümitlenmekde istemiyorum
Yok bizimkinde tam anlamıyla Bendede bişi yolKızlar eşinizde sprem sorunu var mı
Öyle tabi evin işi bitmiyor da nekadar az okadar iyi ama ben senin hamile oldğuna çok eminim umarım yanılmamVarmı yokmu bilmiyoruz ki işler de yapılacak illa ki
Evet cuma günü gittim yumurtalarim büyüdüğünü gelistigini ve 10 gün boyunda gün aşırı ilişki önerdi ama biz pek uyamadk hergun ilişki olduİnşallah canım kaç gün var adetine yumurta takibine gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?