• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Eklentiler

• 1000177324.jpg
    1000177324.jpg
    114,7 KB · Görüntüleme: 16
Bende dün ovulasyon yapmadığım için acaba dün de pozitifmiydi onu merk ediyorum
Onu bilemeyiz artık bende çift çizgiden önceki gün yapmamıştım müsait değildim önemli olan çatlamış olması yarın tekrar yap ve bugünde mutlaka değerlendir çatlamadan önceki günleri değerlendirmek gerekir

Onu bilemeyiz artık bende çift çizgiden önceki gün yapmamıştım müsait değildim önemli olan çatlamış olması yarın tekrar yap ve bugünde mutlaka değerlendir çatlamadan önceki günleri değerlendirmek gerekir
Haa o konuda rahatım dün ilişki oldu zaten ilişkiden sonra alta yastık koyup yarım saat uzandm sonra duş aldm sadece dün test yapmadm

Eşimde sorun yok bende pcos var ama yumurtam gelişiyor hsg de çekildi ondada bir sorun yok hani elle tutulur bur sorun yok malesef ama hiç olmadı
Ben her türlü şeyi denedim gynoseed jel bile kullandm 2 ay önce ben 23 yasindaym esim 28 aslında kendi anne olmaktan çok eşimin baba olmasını istiyorum baba olmayı çok hak eden bir insan mükemmel bir baba olacağına eminim ve çocuk düşkünü çocukları çok seviyor yaşı da ileri olduğu için çok istiyorum

Ben her türlü şeyi denedim gynoseed jel bile kullandm 2 ay önce ben 23 yasindaym esim 28 aslında kendi anne olmaktan çok eşimin baba olmasını istiyorum baba olmayı çok hak eden bir insan mükemmel bir baba olacağına eminim ve çocuk düşkünü çocukları çok seviyor yaşı da ileri olduğu için çok istiyorum
Hm anladımm 28 yaş ilerimi mi oluyor

Back