- 19 Kasım 2016
- 5.482
- 4.096
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
Ooooo dedi ve bata 5 gün kala testBekleyebilirsem regli bekleyeceğim geçirirse kan testi vercem planım bu ama kesin öncesinde test yaparım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooooo dedi ve bata 5 gün kala testBekleyebilirsem regli bekleyeceğim geçirirse kan testi vercem planım bu ama kesin öncesinde test yaparım![]()
13 Şubat benimde ama tekrar gideriz14 şubat senin ne zaman
İlk gebeliğimde ilk Klomen ve iğnede gebelik elde ettim yarın kan verseniz çıkar yada test yapın artimed almayın amaKızlar benimde adetime 2 gün kaldı takvime göre adet olcakmışım gibi hissediyorum ama icimdede bir heyecan var iğne ilk seferde tutuyormu acaba yaa ben iğneden sonra yumurtanın catladığını resmen hissettim ilk defa ama işte umutlanmakta istemiyorum
Evet büyük ihtimalle sizde pcos falan mı var o yüzden mi tedaviye başladınız13 Şubat benimde ama tekrar gideriz
Hormon değerlerlerim iyi ilk gebeliğimde de olmamıştı normal yollarla gebelik ikinci içinde artık zamanı dediğimDe yine olmadı 2. Ayımız bu ay ama doktor pcos hakkında başlangıç tarzı bişi demişti adetlerim stresden 2 3 gün aksar okadarEvet büyük ihtimalle sizde pcos falan mı var o yüzden mi tedaviye başladınız
haftaya salı gideceğim, çok vakit yok ama insan merak ediyor. Öğrendiğim kadarıyla yumurta boyum 7 cm miş rahim duvarı da 7 küsür cm. İlaçla büyüyecek doğru mudur?Hiç hiç bilgim yokkk bidahaki kontrol ne zaman acaba
Sonuna kadar direneceğimOoooo dedi ve bata 5 gün kala test![]()
İlacın kacıncı gününde 7 evet büyüyecek canımhaftaya salı gideceğim, çok vakit yok ama insan merak ediyor. Öğrendiğim kadarıyla yumurta boyum 7 cm miş rahim duvarı da 7 küsür cm. İlaçla büyüyecek doğru mudur?
Bende aşırı stres var ya bilmiyorum ilaçları da düzenli içmedim geçen ay saati saatine içtim buna kafama göre ya ikisi bir içiyorum ya sabah akşam ama daha bugünkünü içmedimSonuna kadar direneceğim
İlaca yarın başlayacağım, dün bakıldı ve 7 çıktı. Boyutu ideal sanırım pek bilgim de yok gerçiİlacın kacıncı gününde 7 evet büyüyecek canım
Aksatma ilaçlar büyütüyor önemli ben sabah akşam içtim hepBende aşırı stres var ya bilmiyorum ilaçları da düzenli içmedim geçen ay saati saatine içtim buna kafama göre ya ikisi bir içiyorum ya sabah akşam ama daha bugünkünü içmedim
Gayet iyi ben 3 günü başlayınca karıştırıyorumİlaca yarın başlayacağım, dün bakıldı ve 7 çıktı. Boyutu ideal sanırım pek bilgim de yok gerçi
Evet geçen ay akşam 8 de içtim ikisini iki ikiAksatma ilaçlar büyütüyor önemli ben sabah akşam içtim hep
Yumurtaların nasıl olcak acaba ben merak ediyorum bu düzensizliğe rağmen büyüyeceklermiEvet geçen ay akşam 8 de içtim ikisini iki iki
Bu ay düzem olmadı ya
Bakalım kolaylıkla en iyisi nasip olsun hepimizeGayet iyi ben 3 günü başlayınca karıştırıyorum
Canım geçen ay çok düzenli saati saatine içtim bi yumurta güzel gelişti ve catladıYumurtaların nasıl olcak acaba ben merak ediyorum bu düzensizliğe rağmen büyüyeceklermi
Amin inşallah canımBakalım kolaylıkla en iyisi nasip olsun hepimize
Yumurta kontrolü için çağırdı mı doktorunCanım geçen ay çok düzenli saati saatine içtim bi yumurta güzel gelişti ve catladı
düzenli kullansana canım bana doktorum bastıra bastıra aynı saatlerde dedi sonuçta büyütmek için tek çare buCanım geçen ay çok düzenli saati saatine içtim bi yumurta güzel gelişti ve catladı
Evet perşembeYumurta kontrolü için çağırdı mı doktorun