- 19 Kasım 2016
- 5.228
- 4.054
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
Doktor kontörülünde günde 2 tane iciyorum bazen ikisi bir bazen sabah akşamMerhabalar,
Klomeni nasıl kullandığınızı anlata bilir misiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor kontörülünde günde 2 tane iciyorum bazen ikisi bir bazen sabah akşamMerhabalar,
Klomeni nasıl kullandığınızı anlata bilir misiniz ?
Dongunuzun hangi gunleri iciyorsunuz?Doktor kontörülünde günde 2 tane iciyorum bazen ikisi bir bazen sabah akşam
Teşekkür ederim, ilaçtan alakasız olarak bir şey sormak istiyorum bilginiz varsa.Benim doktor 3 günü başlatıyor canım 5 günü de başlatan var bitince evet kontrol
Nasıl yani anlamadımAfet belirtilerinde varmı
adetin 3 günü başladım ben genelde hepDongunuzun hangi gunleri iciyorsunuz?
Hiç hiç bilgim yokkk bidahaki kontrol ne zaman acabaTeşekkür ederim, ilaçtan alakasız olarak bir şey sormak istiyorum bilginiz varsa.
Vajinal ultrasonda bugün:
Rt Ov-L 2.93 cm
Rt Ov-H 1.99 cm
Olarak veriler çıktı, sağ ve sol yumurtalık olarak ayrı oranlar var. Bunlar neyi ifade ediyor yumurtanın boyutunu mu? İnternette hiç bilgi bulamadım
Offf afet yazmışım adet tarıhıNasıl yani anlamadım![]()
Adetime daha 12 gün var canım ve belirtim yokOfff afet yazmışım adet tarıhı![]()
Yumurtaların büyüyor inşallahBenimde femara 3. Gün bugün kızlar dün sol tarafımda ağrı hissettim bugün bişey yok![]()
Amin hepimizin inşallah senin ilk ilaç kullanımın mı canımYumurtaların büyüyor inşallah![]()
Evet benim ilk canım femara kullandımAmin hepimizin inşallah senin ilk ilaç kullanımın mı canım
Beraberiz kontrol ne zaman.Benimde femara 3. Gün bugün kızlar dün sol tarafımda ağrı hissettim bugün bişey yok![]()
Daha varmış canım 2 3 gün kala test yaparsın ayyyyyy bende bi heyecanAdetime daha 12 gün var canım ve belirtim yok
Bekleyebilirsem regli bekleyeceğim geçirirse kan testi vercem planım bu ama kesin öncesinde test yaparımDaha varmış canım 2 3 gün kala test yaparsın ayyyyyy bende bi heyecan![]()
14 şubat senin ne zamanBeraberiz kontrol ne zaman
Benimde öyle inşallah güzel sonıçlar alırızEvet benim ilk canım femara kullandım
İnşallah kuzumBenimde öyle inşallah güzel sonıçlar alırız
Ben iğne kullandığım da olmamıştıKızlar benimde adetime 2 gün kaldı takvime göre adet olcakmışım gibi hissediyorum ama icimdede bir heyecan var iğne ilk seferde tutuyormu acaba yaa ben iğneden sonra yumurtanın catladığını resmen hissettim ilk defa ama işte umutlanmakta istemiyorum