- 19 Kasım 2016
- 5.228
- 4.054
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorum-
-
Bizim Salı perşembe canım çarşamba da benden olsun tamam yete kapıları kitlicemEvet benim daha o kadar büyüyemedi minnoşum iğne bulursan cumartesi yap dedi bulamazsam cuma günü aşırı ilişkiye başla dedi
Sen yine yarın sabah idrar testi yap bence umarım sende vardır gebelikÇok istiyoruz ya onun için vücudumuz belirti oluşturuyor bu ay 3 yumurta vardı gerçekten umutluyum ama yine olmadı
Boşu boşuna yapmicam canım yok demekki olsa lh hormonuda yükselirdiSen yine yarın sabah idrar testi yap bence umarım sende vardır gebelik
Herkesde aynı etki olacak değil yaBoşu boşuna yapmicam canım yok demekki olsa lh hormonuda yükselirdi
Canım bende istambulda heryeri aradım yok piyasa da yokmuş zatenHerkesde aynı etki olacak değil ya
Canım sen hangi şehirdeyiz Ovitrelle için soruyorum almıştın sanırımEvet göbekten yapılan bir iğne gonal-f450 lik var 900 lük var 1050 lik var doktorum böyle uygun gördü şuan
Ayy inşallah hepimiz alalım güzel sonuçlarHadi güzel sonuclar alırsın sende inşallah canım
Hormon ama canım hamilelikte hepsi tavan oluyor sonuçtaHerkesde aynı etki olacak değil ya
Farklı şehire de giderdim de ben bugün vurmam gerkelı olunca yetişmezdı hehrldeCanım bende istambulda heryeri aradım yok piyasa da yokmuş zaten
İnşalllaaaaaaaahhhhhhhAyy inşallah hepimiz alalım güzel sonuçlar
Elbette tabiki ama çok yeni olunca lh hormonu ovulasyon testinde belli etmez canım yap elinde fazla ise bi erken gebelik 2 gün kaldı senın zatenHormon ama canım hamilelikte hepsi tavan oluyor sonuçta
Ovulasyonla takip et bakalımFarklı şehire de giderdim de ben bugün vurmam gerkelı olunca yetişmezdı hehrlde
Benimde 5 6 gün önce ağrımaya başladı göğüslerim regle 4 kala çift çizgiyi gördüm çatlamanın 10. GünüSen kaç gün kala öğrendin sende belirti yok muydu göğüslerim 6 gün kala ağrımaya başladı uçları dokununca daha çok acıyor çok merak ediyorum ama yoktur diye de çok korkuyorum 2 sene olacak nerdeyse tüm belirtileri yaşadığım aylar oydu ama yoktu malesef
Ben kırklarelindeyim burası küçük birsehir her ilaç bulunuyor burdaCanım sen hangi şehirdeyiz Ovitrelle için soruyorum almıştın sanırım
Elimde birtane var yarın yaparım onla da hoş bişi anlamamOvulasyonla takip et bakalım
Hevesim kaçtıElbette tabiki ama çok yeni olunca lh hormonu ovulasyon testinde belli etmez canım yap elinde fazla ise bi erken gebelik 2 gün kaldı senın zaten
Elinde ovulasyon testi varsa yaparmısın o da çift çıkacakmı merak ettim ben pik çıkıyor diye biliyorum çünkü bugün yaptım ikinci çok silik çıktı ovulasyon testindeBenimde 5 6 gün önce ağrımaya başladı göğüslerim regle 4 kala çift çizgiyi gördüm çatlamanın 10. Günü
Bulamadık vallaKızlar Ovitrelle bulamıyor musunuz?
sabah bak yapacannnnnnn ben olsam senın yerinde bin tane yapardımHevesim kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?