• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Yarın sabah için nettt dimi markası ne artımed olmasın buraya bi pozitif test başlat devamı bizlerden gelsin
Prodoktor galiba hatırlamıyorum markasını onda çıkarsa kaset test de var onu da yaparım yarın yapacağım kesin şimdi halk eğitimde kursandayım otururken bacaklarım ağrıyor sağ göğsüme ağrı saplandı iyice şüphelendim

Yarın sabah yapayım hen yumurtlamanın 12.günü hem adete 3 gün kalacak güzel bir zaman varsa kesin çıkar
Benim yumurtlamadan 11 gün çıkmıştı ilk idrarda değildi canım varsa silik pembe şeklinde çıkıyor erken gebelik testlerinde onlar 5 ustu beta hCg algiliyor

Prodoktor galiba hatırlamıyorum markasını onda çıkarsa kaset test de var onu da yaparım yarın yapacağım kesin şimdi halk eğitimde kursandayım otururken bacaklarım ağrıyor sağ göğsüme ağrı saplandı iyice şüphelendim
Beta hormonu tavan is loading 😂 prodoctor alcam bende paketlı trendyoldan ben senden eminim 3 yumurtadan inşallah biri yutmuştur belkide 2 😂

Sağdakı gelişen yumurta güzel catlamamış
Solda gelişmiş 20 mm olmuş iğne arıcaz bulursak vurcam bugün

2 yumurtan mı olmuş yani çok iyi
Bende ovulasyon testi yaptım hiç bu kadar silik görmemiştim ben elendim galiba bu ay
Evet ama teki güzel catlamamış canım birtanr var 20 mm onun için iğne arıyoruz 5 eczaneye girdim yok ya sen normal test yapsan ovulasyonla uğraşmaktansa

Back