💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Yarından sonra yapayım çıkmazsa çok üzülürüm bu sefer çok umutluyum
Yanımda olsan seni zorla tuvalete sokar yaptırırım üzülme olarak düşünme tabi Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin ama er geç sonucu öğrencez erken öğrenmek varken neden geç olsun ben olsam senın yerinde şimdi yapardım

Yarın çatlamanın 10. Günü çıkarmı
Sen ilk gebeliğini ne zaman öğrendin
Çıkar kuzum benim kaset testte bile pozitif çıktı kız Çarşamba günü doktora gidecem bakalım inşallah sağlıklıdır kuşum. Hem senin belirtilerinde var bir iki gün sonra bazı kokulardanda tiksinme olursa net yap test. Memelerde ağrı net bir gebelik veya çatlama belirtisi

Bende öyle ya catladı erkenden ya buyümedi malesef gram kasıklarımda bi belirti yok
Benimde normalde yumurtlama zamanları göğüslerim şişer ağrırdı hayır bi de ben femara kullandım sözde daha etkili ama bişey göremedim ya sanırım ben direk aşılama yaptırmaya geçicem ya da biraz ara verip tüp bebek psikolojim hiç kaldırmıyor

Yaa bende bunu yarın doktora soracam ne bu Klomen kullanmasam bende yumurta mı olmayacak ilaçla zar zor bitanr oluyor demekki hiç yumurtlama olmuyor bizde ilaçla böyleyiz git gel yol ayrı maf edıyor beni

Yaa bende bunu yarın doktora soracam ne bu Klomen kullanmasam bende yumurta mı olmayacak ilaçla zar zor bitanr oluyor demekki hiç yumurtlama olmuyor bizde ilaçla böyleyiz git gel yol ayrı maf edıyor beni
Canım bende anlamadım inanki yani benim yumurta rezervim çok yüksel çıktı ben o yüzden çok umutluydum fazla yumurta olur diye sol taraf full yumurta ama hepsi çok küçüktü

Canım bende anlamadım inanki yani benim yumurta rezervim çok yüksel çıktı ben o yüzden çok umutluydum fazla yumurta olur diye sol taraf full yumurta ama hepsi çok küçüktü
Hangı değer oluyor o benımde sol yumurta sol kist sağ tek yumurta olgunlaşmış olarak aynıyız ya valla bukadar olsun

Aslında sanırım en etkilisi arkadaşın kullandığı iğne şeklinde olan yumurta geliştirme iğneleri doktor da öyle söylemişti bana

Aslında sanırım en etkilisi arkadaşın kullandığı iğne şeklinde olan yumurta geliştirme iğneleri doktor da öyle söylemişti bana
Sormam lazım yarın doktora ne dıcek hayırlı güzel haberler alırız inşallah ya
Amh değeri canım evet ya baya aynıyız hahhahs
Aynı ilerledik bide hamile kalırsak aynı zamanda doğururuz nezamandır beklıyorsunuzz

Sormam lazım yarın doktora ne dıcek hayırlı güzel haberler alırız inşallah ya

Aynı ilerledik bide hamile kalırsak aynı zamanda doğururuz nezamandır beklıyorsunuzz
1 senedir bekliyoruz hiç gebelik oluşmadı bu zamana kadar eşimde de problem var biraz ama tekviywlerle biraz olsun düzeldi inşallah hamile kalırız doğmamış bebeğe don biçiyorum resmen hergün bişeyler bakıyorum

Onları da almayı Allah nasip eder canım ben 3 yıldır ilk gebeliğim için hasret cektım ne hayaller ne hayaller allahım herkesin sorgu sualı herkes hamile benden önce evlenen sonra evlenen insanlarım baskısı beni maf etmişti Klomen ile hamile kalmıştım bi yıldır da ıkıncı ıcın uğraş ıcındeydık ama yok olmucanı biliyordum zaten

Evet gerçekten öyle düşünmüyoruz diyorum bak sonradan olmaz diyorlar dönüp olmuyo zaten diyesim geliyor amin inşallah o günleri Fe görürüz sağlıcakla allahım amin

Evet gerçekten öyle düşünmüyoruz diyorum bak sonradan olmaz diyorlar dönüp olmuyo zaten diyesim geliyor amin inşallah o günleri Fe görürüz sağlıcakla allahım amin
İnsanların boş saçma muhabbeti bitmez malesef bilip bilmeden yargıyı keserler bende sahi ovulasyon testi yaptım ama benımde silik çıktı ya ama sulu icicek falan icdiydım aklıma düştü beklemeden direk yaptım

Benim bugün inanaılöaz akıntım oldu sarı kokusuz sende akıntı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…