• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

1.30 da gideceğim ben canım sen bana iğne yapmayalım dedi ama ben bulabilirsen yapacağımı söyleceğim doktora
Ben 10 diye düşünüyorum daha sıra almadım işte iğne sıkıntı bulabilmek umarım catlamıştıt güzelce

Nerde oturuyorsun canım istanbuldayım ben bakalım bulursam bulurum artık ama benim ümidim yok zaten bu aydan ilk defa ilaç kullandım 1 yumurta çok az
Bursa canım ama hastane arası 1 saat benim 2 ay bu ay gene bir ya ilaç içmesem hiç mı yok anlamadım ki

Kızlar ilaçları ben rahat buldum

Eklentiler

• IMG_20250217_145411.jpg
    IMG_20250217_145411.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 12
Nasıl ilerleyeceksiniz bahsettiğiniz ilaçta mı yumurta büyütmek için
Canım malum dün öğlen adet olunca bıçak kemiğe dayanmıştı bebim için hemen devlet hastahanesinde prof.dr vardı randevu aldım geldim.amh a ,hsg raporuna, değerlere bktı bana 2 adet gonal-f450 ve 1 adet ovitrelle yazdı.rapor çıkardı özel alsaydık 13 binden fazla çıkardı şuanda 2780 tl ye aldık bu akşam başlayacağım 2 ay deneyeceğiz sonra tüp bebeğe yönlendireceğim dedi.cuma kontrole çağırdı.akşam mı yapsam acaba iğneyi bilemedim

Canım malum dün öğlen adet olunca bıçak kemiğe dayanmıştı bebim için hemen devlet hastahanesinde prof.dr vardı randevu aldım geldim.amh a ,hsg raporuna, değerlere bktı bana 2 adet gonal-f450 ve 1 adet ovitrelle yazdı.rapor çıkardı özel alsaydık 13 binden fazla çıkardı şuanda 2780 tl ye aldık bu akşam başlayacağım 2 ay deneyeceğiz sonra tüp bebeğe yönlendireceğim dedi.cuma kontrole çağırdı.akşam mı yapsam acaba iğneyi bilemedim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bu tedaviyle hamile kalırsın kalırızzz🙏

Sağlıklı ve iyi gelişmiş yumurta ise olur kuzum hiç belli olmaz inşallah olur🌸
Amin inşallah bakalım yarın göreceğiz başka bir doktora daha randevu aldım içime sinmeyen bişeyler bakalım ona da gitmeyi düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun sen ne zaman test yapacaksın iyi dayandın 🥲🥲

Amin inşallah bakalım yarın göreceğiz başka bir doktora daha randevu aldım içime sinmeyen bişeyler bakalım ona da gitmeyi düşünüyorum hepimiz için hayırlısı olsun sen ne zaman test yapacaksın iyi dayandın 🥲🥲
Tek çizgi fobim başladı emin olamıyorum varlığından biraz daha bekleyeceğim belki ovulasyon testi yapabilirim bugün belim çok ağrıdı misafirlikteydik eve gelinceye kadar sarı akıntım olmuş biraz daha umutlandırdı

Birde yaşlı bir dede vardı konuşuyorduk vedalaşırken haydi çocuklarınızın da gözünden öpüyorum dedi belki Allah söylenmiştir dedik eşimle 😂😂🤭

Back