• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓ŞUBAT 2025 KLOMEN KULLANANLAR TOPLAŞALIM 💓

Tek çizgi fobim başladı emin olamıyorum varlığından biraz daha bekleyeceğim belki ovulasyon testi yapabilirim bugün belim çok ağrıdı misafirlikteydik eve gelinceye kadar sarı akıntım olmuş biraz daha umutlandırdı
Bende de sarı beyaz akıntı oluyor umarım boşuna ümitlenmiyorumdur .Bat 22 Şubat yarın kan vereceğim hem beta hcg hemde Progesteron baktıracağım .

Bende de sarı beyaz akıntı oluyor umarım boşuna ümitlenmiyorumdur .Bat 22 Şubat yarın kan vereceğim hem beta hcg hemde Progesteron baktıracağım .
Benimde 22 şubat belimde ağrı var ara ara kasık batması sıcak basması mide yanması var bende umutluyum ama test yapmaya korkuyorum

Benimde 22 şubat belimde ağrı var ara ara kasık batması sıcak basması mide yanması var bende umutluyum ama test yapmaya korkuyorum
Bel ağrısı,kasıkta batmalar ,yorgunluk bende de var bir de sürekli sarı yada beyaz akıntım oluyor .Yarın Progesteron değeri bir öncekinden düşük çıkarsa en azından umutlanmam beklemem diye düşünüyorum .

Bel ağrısı,kasıkta batmalar ,yorgunluk bende de var bir de sürekli sarı yada beyaz akıntım oluyor .Yarın Progesteron değeri bir öncekinden düşük çıkarsa en azından umutlanmam beklemem diye düşünüyorum .
Dene bakalım nasıl çıkacak bende akıntı azdı bugün sarı gelmiş sadece bende ovulasyon denerim belki yarın hamilelikte pik çıkıyor diyorlar

Canım valla benim doktor eczacı birisi var onu aradı piyasa da ovitrelle yok şuan muadil bi iğne varmış ama ovitrelle de bulan buluyor yani
İnşallah herkes bulur ya bu iğneyi zor Allah yardımcımız olsun benim randevu 2.20 de oğlum rahatsız biraz sabahki duruma göre hareket edicem

Ya ben hiç bişey hissetmiyorum kaşık ağrım falan da yok gayet normalim
Aynı ben aynıııı senle ben aynı ilerliyoruz ne bi ağrı ne bir sancı hoş geçen ay çok ağrım vardı yumurta güzel catlamadı bu ay yarın artık kesinleşir ne olacagı

Ya çıkmazsa korkuyorum yarın ovulasyon testi yapacağım hamilelik de çift çıkıyormuş
Biraz önce benden çok uzaktaki oda parfümünün kokusunu aldım işin garibi bayadır hiç kullanmamıştım inşallah bu da belirtidir 🤭😂
Yaaa sende 3 yumurta var ben senden aşırı umutluyum sen ovulasyonla ne uğraşacaksın yap erken gebelik nolur sabah beklemeeeeee

Yarın çatlamanın 10. Günü çıkarmı
Sen ilk gebeliğini ne zaman öğrendin
Ya çıkar tabi erken gebelikte mutlaka çıkar artık belirti vermeye başladı vücut ben adetimin günü yapmıştım negatif sandım koydum kenara aşırı silik çizgi var eşimle inanmadık bozuk vs diye düşündük görmek istediğimiz içindir kuruma çizgisi falandr diye ertesi gün genden test yaptım onda direk belirdş hemen 💓 erken gebelik değil kasetti ben şimdi trendyoldan aşıcam prodoctor erken gebelik bata 2 3 gün kala yaparım artık duramam ben 😂😂😂

Ya çıkar tabi erken gebelikte mutlaka çıkar artık belirti vermeye başladı vücut ben adetimin günü yapmıştım negatif sandım koydum kenara aşırı silik çizgi var eşimle inanmadık bozuk vs diye düşündük görmek istediğimiz içindir kuruma çizgisi falandr diye ertesi gün genden test yaptım onda direk belirdş hemen 💓 erken gebelik değil kasetti ben şimdi trendyoldan aşıcam prodoctor erken gebelik bata 2 3 gün kala yaparım artık duramam ben 😂😂😂
Yarından sonra yapayım çıkmazsa çok üzülürüm bu sefer çok umutluyum 😂🤭

Back