bazı şeyler üzücü

Evlilikte maaştan destek çıkmak tabiki farklı ben ne durumdayım şu an onu kavrayamadım hala

Hiç normal bir durum değil. O ne öyle sanki kankanız gibi . Gerçi insan kankasına dahi işsizken hesap ödetmez. Bide garsonun yanında ayrı ödeyeceğiz demesi falan çok itici geldi bana. Biz arkadaşlarla öğrenciyken bile öyle yapmazdık biri öderdi diğerleri ona verirdi. Buna sadece basit bir hesap meselesi olarak bakmayın bence. İnce düşünce, sahiplenme, birlik olmak, jest yapmak vs bir çok konu hakkında fikir sahibi olabilirsiniz bu tutumundan. Cinsiyetçi olabilir ama ben erkeğin kadından hesap ödemesini beklemesini itici buluyorum. Kadın zaten öder çalışıyorsa. Ama bunu dillendirmesi, yarı yarıya yapması falan bilemedim.

Nolcak bilmiyorum

Böyle adamlardan miğdem bulanıyor.hesabı alman usulü yaparlar evlenince düzen ataerkil orta doğu .

Net evlenince olmalarını sayar

Her zaman ödetmez mesela kahve çay içildiyse o öder tabiki bilmiyorum yanlış bir yolda mıyım
Hala adamı aklama peşindesiniz.

Kendisinin de parası olmayabilir belki ama o zaman da yemeğe gitmezsiniz de evden bir şeyler hazırlayıp piknik yaparsınız. Amaç birlikte güzel vakit geçir else..

Hala adamı aklama peşindesiniz.

Kendisinin de parası olmayabilir belki ama o zaman da yemeğe gitmezsiniz de evden bir şeyler hazırlayıp piknik yaparsınız. Amaç birlikte güzel vakit geçir else..
Aklama sebebim acaba fazla tutar geldiğinden mi diye çümkü bazen 1500 geldiğide tuttu içeceklerden vs dolayı

Şahsen arkadaş ortamında yeri geldi mi ayrı hesap kötü duruyor ortam istemsizce geriliyor anlatabildim mi

Ben hallederim der

Bazı şeyleri insanın kendisinin yaşayıp görmesi lazım, öbür türlü ne dense boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…