bazı şeyler üzücü

1.500 falan tuttuğuda oldu gittiğimiz mekanlardan ötürü onuda böyle yarı yarı ödedik
Siz de çalışmıyorsanız ona göre mekanlar tercih edin. Gerçi şuan yemek tatlı kahve vs derken normal rakamlar bunlar maalesef. Ama mevzu zaten burada hesap miktarı vs değil. Yani adamın da durumu belliyse ona göre mekanlara gitmek ister, onun sıkıntısını hisseder yani. Lüks yere gidelim herkes kendi ödesin değil de kendi cebine göre yere götürüp kendi ödemek ister. Eril enerjisi düşük sanırım nişanlınızın 😅 normalde erkekler bu davranışlarla genelde tatmin olurlar, hesap ödetmek istemezler vs.

Onu örnek söyledim bi yemek nereden baksanız 500-1000 tl arası
Yemesin. Cebinde iki kişiyi doyuracak parası olmayan adam restaurantdan eksik kalsın. Hayır şimdi evlenseniz çalışmasanız ne olacak. Eve aldığı erzaktan yemek yemeyecek misiniz? Sevgili olsanız neyse insan hiç bozulmadan işsiz nişanlısından yediğinin parasını nasıl isteyebilir ki.

Ya ben kendim çıkıyorum ödüyorum bu kadar elim titremiyor .bu adam 1500 ü de 5000 i de ödeyemiyorsa …nası yiyor evlenmeye
Asla korumuyorum ama ayrılarak değilde bir şekilde bunu çözmem gerektiğini düşünüyorum konuşmam mı lazım ne lazım bilmiyorum

Yemesin. Cebinde iki kişiyi doyuracak parası olmayan adam restaurantdan eksik kalsın. Hayır şimdi evlenseniz çalışmasanız ne olacak. Eve aldığı erzaktan yemek yemeyecek misiniz? Sevgili olsanız neyse insan hiç bozulmadan işsiz nişanlısından yediğinin parasını nasıl isteyebilir ki.
İsteme değil direk şu kadarını buradan geçirin diyor işte gerisi bende kalıyor

Hayat müşterek elbette ama bir kadın olarak ihtiyaçlarınız olabileceğini hesaba katmıyor mu? Ücretli öğretmenlik yapan bir arkadaşım vardı sevgilisi, evlilik hayali kurduğu kişi çok da iyi paralar kazanıyordu çocuk ona rağmen kendi bindiği otobüs parasını bile kıza ödetiyordu en sonunda ne mi oldu kıza karşı saygısızlıkları arttı, berbat davranmaya başladı. Atanmazsan ayrılırıza kadar taşıdı çirkinliğin boyutunu. Umarım sizinki böyle nankörlük etmez 🤷‍♀️

evlilik öncesi en güzel,insanın birbirini etkilemeye çalıştığı dönemde bile böyle cimri ve itici davranıyorsa ilerde basıl olur diye düşünün mutlaka. Erkek mi bitti dünyada
Bizim sevgililik dönemimizde oldu işte şimdide nişan dönemimizdeyiz. bende sürekli olmasada etkileyici jestler görmek isterim.büyük şeylerede gerek yokki.

İsteme değil direk şu kadarını buradan geçirin diyor işte gerisi bende kalıyor
Daha kötü değil mi bu? Siz güçlü kadın olayını fazla ciddiye alıyorsunuz. İhtiyacınız olduğunda en yakınınızdaki insandan destek alamamak hele hele böyle bir şeyi söz konusu bile yapamamak değil bu çünkü. Neden evlenecek kadar yakın hissettiğiniz bir insana ben işsizim biliyorsun böyle sürekli yediğim her şeyi bana ödetmen hiç destek olmaman doğru mu diye sormuyorsunuz. Bu adam iyi gününüzde kötü gününüzde birlikte olacağınız insan değil mi?

Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Oha çüşünüz yani ne demek ayrı ayrı ödemek sen nişanlısının seninkinide odemesi lazim cimri bu yaaa evlenince herseyi yarı yarıya ödemek zorunda kalırsın adamda kendine birikim yapar sen yıpranmanla kalırsın seçim senin

Daha kötü değil mi bu? Siz güçlü kadın olayını fazla ciddiye alıyorsunuz. İhtiyacınız olduğunda en yakınınızdaki insandan destek alamamak hele hele böyle bir şeyi söz konusu bile yapamamak değil bu çünkü. Neden evlenecek kadar yakın hissettiğiniz bir insana ben işsizim biliyorsun böyle sürekli yediğim her şeyi bana ödetmen hiç destek olmaman doğru mu diye sormuyorsunuz. Bu adam iyi gününüzde kötü gününüzde birlikte olacağınız insan değil mi?
Daha uygun bir üslupla nasıl sorabilirim sizce

Ben olsam eğer param da yoksa sadece çay içerim gttiğim yerde.Yani yemek yenilen mekan tercih etmem baksana adam nişanlısına hesabın yarısını ödetiyor çok itici bir durum hayretler içerisinde kaldım

Geçenlerde bir konu vardı nişanlısı ile aynı evde yaşıyorlardı adam hala hesapları ikiye ayırıyordu kız işsiz kaldığı halde. Asla böyle bir ilişkiyi kabullenmem. Eşimle sevgiliyken bile hesap ödemedim yediğim iki lokma şeyi bile hesaplasaydı bi ömrü düşünemiyorum bazı şeylerin yazılı kuralı olmaz. Kadında çalışmalı vs orası ayrı mevzular ama yanımda varlığını hissetmediğim birini ne yapayım?

Hayır tabiki lüks derdim yok acaba ekonomiden mi böyle

Ay sunu anlamaya calisip durma ya,Adam Sana Para harcamayi istemiyor. Sana deger vermiyor, gercekden sevmiyor, eglenmek icin evleniyor. Nolacak yarin cocuk olup evde kalinca tek mi gidecek yemek yemege yoksa sen ondan bundan mi Para alip ödiceksin. Nolacak cocugun yediginide mi yari yari yapacak

X