- Konu Sahibi Aysegullerden
Bence çok emin olmayın.Ben hallederim der
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence çok emin olmayın.Ben hallederim der
Ya ben kendim çıkıyorum ödüyorum bu kadar elim titremiyor .bu adam 1500 ü de 5000 i de ödeyemiyorsa …nası yiyor evlenmeyeAklama sebebim acaba fazla tutar geldiğinden mi diye çümkü bazen 1500 geldiğide tuttu içeceklerden vs dolayı
Bence de evlensin böyle bir adamı piyasadan çeksin hdhahaBazı şeyleri insanın kendisinin yaşayıp görmesi lazım, öbür türlü ne dense boş.
Siz de çalışmıyorsanız ona göre mekanlar tercih edin. Gerçi şuan yemek tatlı kahve vs derken normal rakamlar bunlar maalesef. Ama mevzu zaten burada hesap miktarı vs değil. Yani adamın da durumu belliyse ona göre mekanlara gitmek ister, onun sıkıntısını hisseder yani. Lüks yere gidelim herkes kendi ödesin değil de kendi cebine göre yere götürüp kendi ödemek ister. Eril enerjisi düşük sanırım nişanlınızın normalde erkekler bu davranışlarla genelde tatmin olurlar, hesap ödetmek istemezler vs.1.500 falan tuttuğuda oldu gittiğimiz mekanlardan ötürü onuda böyle yarı yarı ödedik
Yemesin. Cebinde iki kişiyi doyuracak parası olmayan adam restaurantdan eksik kalsın. Hayır şimdi evlenseniz çalışmasanız ne olacak. Eve aldığı erzaktan yemek yemeyecek misiniz? Sevgili olsanız neyse insan hiç bozulmadan işsiz nişanlısından yediğinin parasını nasıl isteyebilir ki.Onu örnek söyledim bi yemek nereden baksanız 500-1000 tl arası
Asla korumuyorum ama ayrılarak değilde bir şekilde bunu çözmem gerektiğini düşünüyorum konuşmam mı lazım ne lazım bilmiyorumYa ben kendim çıkıyorum ödüyorum bu kadar elim titremiyor .bu adam 1500 ü de 5000 i de ödeyemiyorsa …nası yiyor evlenmeye
İsteme değil direk şu kadarını buradan geçirin diyor işte gerisi bende kalıyorYemesin. Cebinde iki kişiyi doyuracak parası olmayan adam restaurantdan eksik kalsın. Hayır şimdi evlenseniz çalışmasanız ne olacak. Eve aldığı erzaktan yemek yemeyecek misiniz? Sevgili olsanız neyse insan hiç bozulmadan işsiz nişanlısından yediğinin parasını nasıl isteyebilir ki.
Bizim sevgililik dönemimizde oldu işte şimdide nişan dönemimizdeyiz. bende sürekli olmasada etkileyici jestler görmek isterim.büyük şeylerede gerek yokki.evlilik öncesi en güzel,insanın birbirini etkilemeye çalıştığı dönemde bile böyle cimri ve itici davranıyorsa ilerde basıl olur diye düşünün mutlaka. Erkek mi bitti dünyada
Çözülecek bi şey değil bu huy. Cimri adam değişmez . Çok çok severse belki ama zaten sizi de sevmiyorAsla korumuyorum ama ayrılarak değilde bir şekilde bunu çözmem gerektiğini düşünüyorum konuşmam mı lazım ne lazım bilmiyorum
Daha kötü değil mi bu? Siz güçlü kadın olayını fazla ciddiye alıyorsunuz. İhtiyacınız olduğunda en yakınınızdaki insandan destek alamamak hele hele böyle bir şeyi söz konusu bile yapamamak değil bu çünkü. Neden evlenecek kadar yakın hissettiğiniz bir insana ben işsizim biliyorsun böyle sürekli yediğim her şeyi bana ödetmen hiç destek olmaman doğru mu diye sormuyorsunuz. Bu adam iyi gününüzde kötü gününüzde birlikte olacağınız insan değil mi?İsteme değil direk şu kadarını buradan geçirin diyor işte gerisi bende kalıyor
Oha çüşünüz yani ne demek ayrı ayrı ödemek sen nişanlısının seninkinide odemesi lazim cimri bu yaaa evlenince herseyi yarı yarıya ödemek zorunda kalırsın adamda kendine birikim yapar sen yıpranmanla kalırsın seçim seninBu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Nereden anladınız sevmediğiniÇözülecek bi şey değil bu huy. Cimri adam değişmez . Çok çok severse belki ama zaten sizi de sevmiyor
Daha uygun bir üslupla nasıl sorabilirim sizceDaha kötü değil mi bu? Siz güçlü kadın olayını fazla ciddiye alıyorsunuz. İhtiyacınız olduğunda en yakınınızdaki insandan destek alamamak hele hele böyle bir şeyi söz konusu bile yapamamak değil bu çünkü. Neden evlenecek kadar yakın hissettiğiniz bir insana ben işsizim biliyorsun böyle sürekli yediğim her şeyi bana ödetmen hiç destek olmaman doğru mu diye sormuyorsunuz. Bu adam iyi gününüzde kötü gününüzde birlikte olacağınız insan değil mi?
Yemege gidelim falan derse gelemem param yok issizim biliyorsun de.Ne yapmam lazım
Hayır tabiki lüks derdim yok acaba ekonomiden mi böyle