Sevgilisine hesabı kitleyen tüm kadınların karşısına "adam senin sponsorun mu, ödeyecek paran yoktu niye sipariş verdin, aç mısın" diye dikilirim KK'da. Ama bu konu bambaska bir şey, burada kesinlikle sen haklisin.
Yarı yarıya ne ya? İnsan iş arkadaşlarıyla öğlen yemeğine çıktığında yari yarıya öder. Bazen o, bazen senin ödemen lazım gelir. Hani sen işsizim diye hiç ödemesen, buluşup buluşup yiyip içip evine gitsen adam senden bekler olsa yine adama hak verecegim ama her hesabı yarı yarıya ödemek ne demek ya? Utancimdan ölürüm benim evlenmeye çalıştığım adam böyle bir sey dese
Hiç adamı aklama bence.
Benim çok yakın bir arkadaşım var, nikah şahitleri ben oldum, öyle yakın. Bunlar nişanlıyken kızın yemek ticketi vardı. İs çıkışı yemek yemeye gittikleri her zaman kız ticketiyla oderdi. Adamda da hiç 'aaa yemeği sen ödedin, sinemayı ben odeyeyim' kafası yoktu, diğer şeyleri de bir o bir diğeri oderlerdi. Adam ısrarla şunu kız tarafı alıyormus diye bir şeyleri diger tarafa yıkma eğilimlerinde bulunurlardi. Sonuç olarak evlendiler,on sene olacak. Adam hala kadın gelirken çocuk için süt istese 'bunu da bana kitledin ya helal olsun' der. Asla bir şeye kendiliğinden elini sürmez. Öğrenci evi gibi senin paran benim param yaparlar. Çocuğu krese yazdırırken bile 'ben istemiyorum gitmesini,sen istiyorsan yolla masrafini bana sorma' dedi.
Senin kocan da aynı bu bebenin hamurundan. Evlensen de market alisverisinin yarısını senden alır.