- 9 Ocak 2012
- 14.812
- 28.351
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
hak etmiş benceYa içimden bu geldi de çok acımasızca olur diye söylememiştim
Ay rezalet. Sakın bu pinti adamla evlenmeyin. Yazık etmeyin kendinize. Ayrı ayrı oducez derken utancından yerin dibine gireir insan yahuBu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Bakın şimdiden böyle olan evlendikten sonra nasıl olur düşünemiyorum.Düğün hazırlığı yapıyor musunuz? ya da hiç konuştunuz mu ? Hazırlık esnasında da böyle bi tip sizi ne kadar üzer tahmin edemiyorum. Evlendikten sonra marketten alınan yüz lirayı bile bölüşecek mi? Kaldı ki çalışmıyorsunuz Suan. Ben kendim çalışıyorum kazancım da çok çok iyi ama aldığım kıyafetleri bile eşim bana ödetmez birlikteyken aldıysak.Market ihtiyaclarını ödetmez.Eşime çok güzel hediyeler alırım mutlu ederim.Evlilik öyle bir şey değil ki.Eşitlik falan değil bu düpedüz cok cok cirkin bir davranışGerçekten moralim çok bozuldu
Normal değil.Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
ayrılmanı öneririmBu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Hatta ve hatta ben de şunu ekleyeceğim.Konu sahibesi eski konularınıza biraz baktım lütfen özel bir şeyler yaşadınız diye bırakamam olmaz diye hiç düşünmeyin.Bir ömrünüzü üzülerek anlaşılmayıp düşünülmeyecek geçirmeyin.Kendinize lütfen öncelikle siz kıymet verin.Normal degıl sizin degerınızı bilen
Zor durumda oldugunuzun farkında olan
Elınden gelenı yapmak ısteyen
Hatta elınden gelenın fazlasını yapmak ısteyen bırıyle bırlıkte olmalısınız
Inanın bu değişir,aile olunca düzelir
Bilmiyordur..aile olunca ögrenir filan demeyin
Lütfen kendınıze deger verın ve illaki deger verecek birisi vardır
Bu ınsanla nişanlandınız diye ömür boyu beraber olmak zorunda degılsınız
Boyle hısstmeyin
Nışanlandınız birbirinizi tanıdınız ve olmayacagını gordunuz
Kendınız ve kendınıze psıkolojınıze saygınız için bu adamdan uzaklaşın !!!!!!!!
Evlenince ev arkadasi gibi herseyi ortak odeyeceksiniz bitirin bu iliskiyiBu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bu adamla kesinlikle evlenilmez. Asla normal değil hem deBu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Ay arkadaşınıza da helal olsun böyle bir adamı hâlâ çekiyprsaSevgilisine hesabı kitleyen tüm kadınların karşısına "adam senin sponsorun mu, ödeyecek paran yoktu niye sipariş verdin, aç mısın" diye dikilirim KK'da. Ama bu konu bambaska bir şey, burada kesinlikle sen haklisin.
Yarı yarıya ne ya? İnsan iş arkadaşlarıyla öğlen yemeğine çıktığında yari yarıya öder. Bazen o, bazen senin ödemen lazım gelir. Hani sen işsizim diye hiç ödemesen, buluşup buluşup yiyip içip evine gitsen adam senden bekler olsa yine adama hak verecegim ama her hesabı yarı yarıya ödemek ne demek ya? Utancimdan ölürüm benim evlenmeye çalıştığım adam böyle bir sey dese
Hiç adamı aklama bence.
Benim çok yakın bir arkadaşım var, nikah şahitleri ben oldum, öyle yakın. Bunlar nişanlıyken kızın yemek ticketi vardı. İs çıkışı yemek yemeye gittikleri her zaman kız ticketiyla oderdi. Adamda da hiç 'aaa yemeği sen ödedin, sinemayı ben odeyeyim' kafası yoktu, diğer şeyleri de bir o bir diğeri oderlerdi. Adam ısrarla şunu kız tarafı alıyormus diye bir şeyleri diger tarafa yıkma eğilimlerinde bulunurlardi. Sonuç olarak evlendiler,on sene olacak. Adam hala kadın gelirken çocuk için süt istese 'bunu da bana kitledin ya helal olsun' der. Asla bir şeye kendiliğinden elini sürmez. Öğrenci evi gibi senin paran benim param yaparlar. Çocuğu krese yazdırırken bile 'ben istemiyorum gitmesini,sen istiyorsan yolla masrafini bana sorma' dedi.
Senin kocan da aynı bu bebenin hamurundan. Evlensen de market alisverisinin yarısını senden alır.