bazı şeyler üzücü

Böyle bir adamla evlenmek istediĝine emin misin? Kadın ve erkeğin rolleri bellidir. Kadınlar erkeklerden rol çalmaya devam ettiği sürecede böyle asalak tipli erkekler çoğalıp başımıza bela olur işte.

Nisan atmak için çok basit sebep görünüyor ama sana verdiği değeri gösteriyor önemli bu çünkü isssizken de bunu yapıyor

Ay rezalet. Sakın bu pinti adamla evlenmeyin. Yazık etmeyin kendinize. Ayrı ayrı oducez derken utancından yerin dibine gireir insan yahu

Gerçekten moralim çok bozuldu
Bakın şimdiden böyle olan evlendikten sonra nasıl olur düşünemiyorum.Düğün hazırlığı yapıyor musunuz? ya da hiç konuştunuz mu ? Hazırlık esnasında da böyle bi tip sizi ne kadar üzer tahmin edemiyorum. Evlendikten sonra marketten alınan yüz lirayı bile bölüşecek mi? Kaldı ki çalışmıyorsunuz Suan. Ben kendim çalışıyorum kazancım da çok çok iyi ama aldığım kıyafetleri bile eşim bana ödetmez birlikteyken aldıysak.Market ihtiyaclarını ödetmez.Eşime çok güzel hediyeler alırım mutlu ederim.Evlilik öyle bir şey değil ki.Eşitlik falan değil bu düpedüz cok cok cirkin bir davranış

Normal değil.
Hayat ortaklığı birbirine yaslanarak yürür. Sizin zayıf zamanlarınızda siz yaslanacaksınız, o taşıyacak. Onun zayıf zamanında o yaslanacak, siz taşıyacaksınız.. Daha nişanlıyken böyle davranan adam hiç şüpheniz olmasın evlilikte de sizi yalnız bırakacak. Böyle biriyle iş ortaklığı bile olmaz, bırakın hayat ortaklığını..

Bırakın nişanlıyı arkadaşımla çıksam bile eğer işsizse o hesabı ben öderim konu sahibesi.
Kaldı ki evleneceği kadına hesap ödeten adamdan da hayır gelmez.
Sen çıkar yolunu bulmaya çalışıyorsun ama herkes demiş.
İleride çok canın sıkılır.

Normal degıl sizin degerınızı bilen
Zor durumda oldugunuzun farkında olan
Elınden gelenı yapmak ısteyen
Hatta elınden gelenın fazlasını yapmak ısteyen bırıyle bırlıkte olmalısınız
Inanın bu değişir,aile olunca düzelir
Bilmiyordur..aile olunca ögrenir filan demeyin
Lütfen kendınıze deger verın ve illaki deger verecek birisi vardır
Bu ınsanla nişanlandınız diye ömür boyu beraber olmak zorunda degılsınız
Boyle hısstmeyin
Nışanlandınız birbirinizi tanıdınız ve olmayacagını gordunuz
Kendınız ve kendınıze psıkolojınıze saygınız için bu adamdan uzaklaşın !!!!!!!!

Bırak nışanlıyı ben zamanında arkadaşlarım cocugu var ailesi var
Ne bileyim bu ay borcu var fıkan herseyı bahane ederek tum hesapları ben odedım
Halada oyle bırıyım
Kaldıkı nişanlısı ısten cıkmıs bırısı ıcın karsındakı tek kelımeyle adam degıl

ayrılmanı öneririm
gerçi ayrılmazsınız muhtemelen ama böyle bir adamla ömür geçmez

Hatta ve hatta ben de şunu ekleyeceğim.Konu sahibesi eski konularınıza biraz baktım lütfen özel bir şeyler yaşadınız diye bırakamam olmaz diye hiç düşünmeyin.Bir ömrünüzü üzülerek anlaşılmayıp düşünülmeyecek geçirmeyin.Kendinize lütfen öncelikle siz kıymet verin.

Biz eşimle çok uzun yıllar sevgiliydik. O dönemler öğrenci halimizle bile çıktığımız yemeği bir o bir ben öderdim. Farklı aldığımız yemekleri de yarım porsiyon olarak böler iki çeşit tatmış olurduk. Eşimden önce mezun oldum ve bir süre iş bulamadım maddi olarak pek iyi değildim. Eşimin ailevi durumu epey iyiydi. 5 kez çıktıysak 3-4 ünü o ödedi. İş buldum eşim okulunu bitirene dek 5 kez çıktıysak 3-4 ünü ben öderdim. Bu beni hiç rahatsız etmezdi çünkü ben çalışıyordum. Hatta sınav zamanları ufak tefek tatlılar göndererek motive olsun isterdim. İkimizin de işi olduğunda kim denk gelirse o ödedi. 8 yıldır birlikteyiz 1 liranın lafını kimse geçirmez. Bizim için bu çok önemli.
Neden bilmiyorum böyle ayrı ayrı ödemek bana çirkin geliyor. Ve böyle yapan arkadaşlarımın hepsinin ilişkisi bitti. Alman usulünü ilişkilerde sevmiyorum. Nişanlınızın yaptığı şey düşüncesizlik. Bu tavrıyla pek sağduyulu ve hassas biri gibi gelmiyor. Bence evlenmeden önce bu konuyu konuşmalısınız. Tavrına göre hareket edersiniz
Ayrıca ben o dönem işsiz olan veya maddi olarak iyi olmayan arkadaşlarımla görüştüğümde rencide etmeden yemek ısmarlamaya kahve ısmarlamaya çalışırım. İnsan insanın halinden anlar.

Evlenince ev arkadasi gibi herseyi ortak odeyeceksiniz bitirin bu iliskiyi

İlk cümlelerinize kayılmakla beraber nişanlılıkta böyle masada hesap ayırmalara falan karşıyım ben. Bir sefer siz ödersiniz,üç sefer o öder. Olması gereken o. Masada hesap bölüşülen kişiler arkadaştır,belki akrabadır,konu komşudur yani. Eşle nişanlıyla hesap bölüşülmez,düpedüz çingenelik bu.

Edit :yazım yanlışı

Son düzenleme:
Bu adamla kesinlikle evlenilmez. Asla normal değil hem de

Nişanlınız, ebeveynlerinin söylediği "Aman oğlum, paranı karıya, kıza yedirme." lafını yanlış anlamış. Artık onun nişanlısısın ve evleneceksiniz. Kadınlar bir centilmenlik bekler, biraz sahiplenilmek ister.

Sevgilisine hesabı kitleyen tüm kadınların karşısına "adam senin sponsorun mu, ödeyecek paran yoktu niye sipariş verdin, aç mısın" diye dikilirim KK'da. Ama bu konu bambaska bir şey, burada kesinlikle sen haklisin.
Yarı yarıya ne ya? İnsan iş arkadaşlarıyla öğlen yemeğine çıktığında yari yarıya öder. Bazen o, bazen senin ödemen lazım gelir. Hani sen işsizim diye hiç ödemesen, buluşup buluşup yiyip içip evine gitsen adam senden bekler olsa yine adama hak verecegim ama her hesabı yarı yarıya ödemek ne demek ya? Utancimdan ölürüm benim evlenmeye çalıştığım adam böyle bir sey dese
Hiç adamı aklama bence.
Benim çok yakın bir arkadaşım var, nikah şahitleri ben oldum, öyle yakın. Bunlar nişanlıyken kızın yemek ticketi vardı. İs çıkışı yemek yemeye gittikleri her zaman kız ticketiyla oderdi. Adamda da hiç 'aaa yemeği sen ödedin, sinemayı ben odeyeyim' kafası yoktu, diğer şeyleri de bir o bir diğeri oderlerdi. Adam ısrarla şunu kız tarafı alıyormus diye bir şeyleri diger tarafa yıkma eğilimlerinde bulunurlardi. Sonuç olarak evlendiler,on sene olacak. Adam hala kadın gelirken çocuk için süt istese 'bunu da bana kitledin ya helal olsun' der. Asla bir şeye kendiliğinden elini sürmez. Öğrenci evi gibi senin paran benim param yaparlar. Çocuğu krese yazdırırken bile 'ben istemiyorum gitmesini,sen istiyorsan yolla masrafini bana sorma' dedi.
Senin kocan da aynı bu bebenin hamurundan. Evlensen de market alisverisinin yarısını senden alır.

Ay arkadaşınıza da helal olsun böyle bir adamı hâlâ çekiyprsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…