bazı şeyler üzücü

Aysegullerden

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
1.840
1.464
Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım.

Son düzenleme:
Kesinlikle normal değil
Evliliği tekrar düşünün gerçekten sakın acele etme

Her iki taraf çalışıyor olsa bile sürekli ayrı ayrı olmaz bazen erkekte jest yapmalı diye düşünüyorum... Birde siz artık çalışmıyormuşsunuz nişanlınız bunu bildiği halde size hesap ödetmesi çok bencilce ve cimri. Bazıları için ufak detay olabilir belki ama benim için ayrılık sebebi...

nasıl bir erkek bu ? işsiz olduğunuzu biliyor ve hesabı yarı yarıya yapıyor ? bence tekrardan düşünün bu evlilik olayını
bilmiyorum belki de gittiğimiz restaurantlar pahalı tutuyor o yüzden böyle yapıyor. Hala korumaya çalışıyorum farkındayım ama geekten kafam çok karışık.

Ya kusura bakmayın ama bunu ciddi mi diyorsunuz? Bazen böyle yazıp da sonra laf edenler oluyor
Yo gerçekten çok ciddiyim.
İki kez evlendim asla böyle bişey yaşamadım.
Evlenince bir ekmeğin parasını isteyen adama şahit oldum ben kadın günlerce ağladı.
Yani bunu yaşayarak tecrübe etmenizi istemem.
Ama evlenince maaşını da ister ki ev giderleri ortak der,sana oradan harçlık verir o derece gördüm ben bu benim düşüncem.

Son düzenleme:
bilmiyorum belki de gittiğimiz restaurantlar pahalı tutuyor o yüzden böyle yapıyor. Hala korumaya çalışıyorum farkındayım ama geekten kafam çok karışık.
Suan en ucuz kahve 60-70 lira yani ülke şartları bu degil mi?
Yarın kahve icseniz sizde bizde aynı parayı vericez.
Peki nisanliniz yada sevgiliniz sizin ictihiniz kahve parasını öder mi size mi odetir..

Bilmiyorum hesap çok tuttuğundan ötürü mü bilmiyorum ama buna nasıl çözüm bulunur bilgim yok

E ama sürekli ayrı ayrı ödüyorsunuz. İnsan bir kere der ki kızı güzel bir yere götüreyim ben ödeyeyim. Afedersiniz ama sizin için 5 bini bile gözden çıkarmıyorsa o adamla zor hadi diyelim ki maddi durumu yok e o zaman bütçesine göre bir yere götürsün. Bir erkeğin kadına hesap ödetmesi bana çok basitçe geliyor hele ki siz nişanlısınız

Bak ben normalde kaıdnlar erkeğe yüklenmesin hesap ödetmesin vs diye yorum yaparım hep
Ama o flört dönemi yani
Sen bu adamla nişanlısın
Artık hesaplar bir olacak evlilik yoluna girmişsin
Ayrı ödeyelim demek aşırı utanç verici bence

Çalışsanız bile ayrı ayrı hesap ödemek çok itici yahu.
Biri öder yemeği bir dahaki sefer diğeri ama çoğunlukla erkeğin ödemesinde yanayım ben.
Siz de çalışmamıza rağmen ortak ödeyeceğiz diyen nişanlı var. Hediye yok ki bence bu da önemli.
Müthiş renkli, heyecanlı! bir evlilik sizi bekliyor.

Ayrılınca sana şunu şunu almıştım, şu hesabı ödemiştim diyen adamlar duymuştum. Maalesef nişanlınız tam olarak bunlardan gibi geldi.
Dikkat edin ayrılınca fatura bile çıkarabilir bu size. Evlenirseniz de içtiğiniz suyun hesabını bile sorar.

Katılıyorum. Biri yemeği ödemeli eğer kızda altta kalmak istemiyorsa ''hadi kahvede benden olsun'' der mesela... Bazen biz de sevgilimle ayrı ayrı ödüyoruz ama karşı taraf öğrenci olduğu için her buluşmamızda ben kendim yüklenmek istemiyorum ama genelde hep o öder bende başka şeyler ısmarlarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…