- 3 Haziran 2023
- 769
- 1.191
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Biz sevgiliyken bile hesapları hep eşim ödedi ha hepten burcu Esmersoy gibi erkeğe cüzdan gözüyle bakmak da yanlış sonuçta issizsin ne bileyim nisanlina çok kizdimNişanlıyken hep erkek mi ödeyecek dedişer bana hep
Çünküü sana harcadığı her şey gözüne batıyor ki işsiz olduğun halde bile hesap derdindeNereden anladınız sevmediğini
Valla ben jestten hediyeden çok hesabı alman usulü yapmanıza takıldım. İki gün sonra sizden kiranın yarısını da ister bu. Sorun size hediye almaması değil benceBizim sevgililik dönemimizde oldu işte şimdide nişan dönemimizdeyiz. bende sürekli olmasada etkileyici jestler görmek isterim.büyük şeylerede gerek yokki.
Benim için ayrılma nedeniBu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Bu konuda endişeli olduğunuzu söyleyebilirsiniz. Şimdi böyle davranman ilerde zor durumda kalırsam senden destek göremeyeceğimi hissettiriyor diyebilirsiniz. Ömrünüzü birlikte geçirmeyi düşünüyorsanız daha açık iletişim kurmanız gerekir. Gerçi ben muhatabınızın bundan da anlayacağını düşünmüyorum ama.Daha uygun bir üslupla nasıl sorabilirim sizce
yapmıyor demek ki. ben işsizim ödeyemeyeceğim hesabın yarısını deyip gitmeyeceğinizi söyleyip bir tavrını görmeye ne dersiniz? kimsenin huyunu değiştiremezsiniz. Bir deneyin bakalım ne diyecek.Bizim sevgililik dönemimizde oldu işte şimdide nişan dönemimizdeyiz. bende sürekli olmasada etkileyici jestler görmek isterim.büyük şeylerede gerek yokki.
1500 TL tutacak yere de gitmeyiverin. 250 TL yi bile ortadan ikiye bölüyor adam o nasıl olacak?Aklama sebebim acaba fazla tutar geldiğinden mi diye çümkü bazen 1500 geldiğide tuttu içeceklerden vs dolayı
Denemesi bedava.Ben hallederim der
Benim bi arkadaşımın nişanlısı kızı görmeye gelmiyordu yav utanmasa bayramda falan da gelmeyecekti yani, çünkü gelince eli boş g.tü yaş gelinmiyor, adeten bir hediye alması lazım kıza.Bence çok emin olmayın.
Şaşkınım...Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Bence normal değil . İşsiz olmandan çok bu evliliği dert edip dusunmelisin . Başka sorunlar var mı , diğer konularda normal biri mı nisanliniz ?Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Benim eski nisanlinin babası da iade etmeme rağmen aldıkları elbisenin , altinlardan ettikleri zararın parasını istemişti babamdan . Yedirdiklerini icirdiklerini istemediler Allah'tan . Hoş biz daha çok yedirmişizdir ama neyse . Oğlunun haberinin olmadığını düşünüyorum, ayrılmama rağmen böyle kalitesiz bir insanı nasıl tercih etmişim diye daha çok üzülürüm yoksa .Ayrılınca sana şunu şunu almıştım, şu hesabı ödemiştim diyen adamlar duymuştum. Maalesef nişanlınız tam olarak bunlardan gibi geldi.
Dikkat edin ayrılınca fatura bile çıkarabilir bu size. Evlenirseniz de içtiğiniz suyun hesabını bile sorar.
Lüks yerlerde yemek yiyoruz deyince bende 5-6 bin hesap geliyor sanmıştım... 500-1000 tl ödeyemiyorsa zaten cimrinin önde gidenidir. Evlendiğiniz zaman yemeğe çıktığınızda da mı ayrı ödeyeceksinizOnu örnek söyledim bi yemek nereden baksanız 500-1000 tl arası
Şuanki ekonomide 1500 tl bir şey değil. Ha diyelim ki fazla e sürekli yarı yarıya ödüyorsunuz bir kerede o bi centilmenlik yapıp ödesin? birak şu aklama işini ya.Aklama sebebim acaba fazla tutar geldiğinden mi diye çümkü bazen 1500 geldiğide tuttu içeceklerden vs dolayı