bazı şeyler üzücü

Hesap cok tutuyorsa, gücüm yetmiyorsa sevdiğim kadınla bunu açık konuşurum. Evden börek yap sahilde çay ile yiyelim derim. Bugün simit çay yapalim olmaz mi derim. Ama işsiz olduğunu bildiğim halde yarı yarıya hesap ödemem yahu!
Yuh!
Öğrenciyken sevgililikte yapılır bu anca. Hani ikimiz de öğrenciyiz diye.

Evlenme bu pis pintiyle.

Siz nişanlı iken bu konuları konuşamıyor musunuz ? Nasıl bir mesafe var aranızda? Muunkunse evlilik tarihini erteleyip konuşun iletisim kurun . Diğer konuda size haksizsiniz demiştim bu konuda haklisiniz ama iki konunun da özeti iletişim yok . Biz sevgiliyken maddi durumları konuşur adımlar atardik .

Hiç hoşuma gitmedi. Çalışıyor olsanız yine gitmedi.
Çalışırken bu şekilde düzen oturttunuz da bunun alışkanlığı mı acaba?
Kendisini deneyin bir iki ufak bir şeyler talep edin almak istemiyorsa ciddi sorun bence
Aşkım şundan al da yiyelim de diyin bakalım yine yarısını isticek mi

Son düzenleme:
Yahu yolda yanımdan geçen biri işsizim açım bir öğün yemek ısmarlar mısın dese gider doyururum karnını bu ne rezillik!!

Siz bu adamla(!) sevgili miydiniz görücü usulü mü bu ne nasıl tanıyıp evlenme kararı verdiniz?

Sevmiyor sizi çünkü çok net.

Bir de garsonun önünde ayrı ödicez demesi apayrı bir olay.

Azıcık sizi sevse düşünse hesap gelmeden kendisi gidip öder hadi kalkalım derdi.

İkiniz de çalışıyor olsanız bile ikiye bölüp ödenmez. Bi sefer o öder sonraki sefer bu sefer benden olsun der dengelersiniz. Ya da tatlı kahve ısmarlarsınız. İkiye bölmek ne yaa. Tiksindim resmen.

Burda da öyle bir konu vardı sanki adam kadından evde yediği yemeğin parasını alıyordu

Konu sahibi, son yakınlaşmalarinda nisanlisinin ne yaptıysa bosalmadigi konusunu kafaya takip, konu açmış daha yeni.

Nişanlıizin neden bosalmadigini dert edeceginize, size neden değer vermediğini dert edin bence. Ayıp yahu, garsonun yazdığı 250 TL ye, biz ayrı ödeyeceğiz demek. Düşmanıma yapamam bunu. Kendinize bictiginiz değer bu mu? Nisanliyi tatmin etmek, ve yediğiniz üç kurusluk şeyin hesabını vermek. Peh!

bilmiyorum belki de gittiğimiz restaurantlar pahalı tutuyor o yüzden böyle yapıyor. Hala korumaya çalışıyorum farkındayım ama geekten kafam çok karışık.
Ama siz işsizsiniz gelir kaynağınız yok masum bahaneler uyudurmayın ki zaten nişanlısının hesabını ödemeyen erkek çok nadir ve rahatsız edici
İleride çalışmayıp çocuk yapmaya bile izin vermez bebe yapsanız bile minnacıktan bırakıp çalışmak zorunda kalır anasının evinden çıkamazsınız o baksın bedavaya diye

Kesinlikle anormal.bir durum altında başka şeyler vardı4

Çok anormal.
Evet her zaman erkeklerin üzerine kalmamalı hesap. Ancak ortak hesap ödeme işi oldu olası garip gelmiştir. Kimde varsa o ödemeli. Çalışsanız bile ödemeli. Evin sorumluluğunu da mı almayacak ileride.
Sizin ilişkinizde de siz evlilik değil ev arkadaşı olursunuz.
Nihayetinde de boşanmaya kadar gider. Burada kaç arkadaş bu sebeple boşanmaya çalışıyor yada kaç tanesi maddi sebeplerle huzursuzluklarını geçirrmedi.
Aslında konu paradan da öte...
İleride evlenseniz yiyeceğiniz peynirin parasını da beraber ödeyeceksiniz.
Bu kadar mı ayrı düşünüyor ikinizi birbirinizden.

Toplumsal kadın erkek rollerinin olacağı bir evlilik yapacaksanız normal değil. Yani hem her şeyi fifti fifti yaptırıp hem benim sözüm geçecek diyecekse beyefendi, ya o hesabı ödemeyin ya da ağzının ortasına bi tane patlatın. Kullandırmayın kendinizi hiçbir durumda.

ben de nişanlıyım elimi cebime atmam bile o oder. cimri erkeğe katlanamam. bir de işsizsiniz. bu nedir ya azıcık centilmen olsun ıyyy

Her yemeği değil tabik
Sevgiliniz bile değil nişanlıniz ve işsizlik döneminde hepsini o ödemeli, sevgiliyken bile öyledir bu yani, ya da arkadaşınızın işi olmasa o gün siz ödeyebilirsiniz gibi. Niye borçlu olduğunuzu düşünüyorsunuz,iyi günde kötü günde değil mi. Ben ödeyemiyorum diye üzülmek yerine niye yarısını odetiyor onu düşunun

Buluşalım dediğinde benim param yok ama de bakalım. Bence senden direk ayrılır çünkü erkek para harcamıyorsa o kadını sevmiyordur net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…