-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Burda da öyle bir konu vardı sanki adam kadından evde yediği yemeğin parasını alıyorduYo gerçekten çok ciddiyim.
İki kez evlendim asla böyle bişey yaşamadım.
Evlenince bir ekmeğin parasını isteyen adama şahit oldum ben kadın günlerce ağladı.
Yani bunu yaşayarak tecrübe etmenizi istemem.
Ama evlenince maaşını da ister ki ev giderleri ortak der,sana oradan harçlık verir o derece gördüm ben bu benim düşüncem.
Ama siz işsizsiniz gelir kaynağınız yok masum bahaneler uyudurmayın ki zaten nişanlısının hesabını ödemeyen erkek çok nadir ve rahatsız edicibilmiyorum belki de gittiğimiz restaurantlar pahalı tutuyor o yüzden böyle yapıyor. Hala korumaya çalışıyorum farkındayım ama geekten kafam çok karışık.
Kesinlikle anormal.bir durum altında başka şeyler vardı4Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
E bilmiyor mu sizin çalışmadığınızi totosuna değil size güvenip keyif yapıyor pahalı yerlerde sizi zerre düşünse bunu yapmaZBilmiyorum hesap çok tuttuğundan ötürü mü bilmiyorum ama buna nasıl çözüm bulunur bilgim yok
Toplumsal kadın erkek rollerinin olacağı bir evlilik yapacaksanız normal değil. Yani hem her şeyi fifti fifti yaptırıp hem benim sözüm geçecek diyecekse beyefendi, ya o hesabı ödemeyin ya da ağzının ortasına bi tane patlatın. Kullandırmayın kendinizi hiçbir durumda.Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Yok artık hemen ayrıl hemen. Hatta götür bu pintiyi çok pahalı bir restauranta ağzından burnundan gelene kadar ye yemediğini de sipariş et. Tuvalete gidiyorum de çık git ordan ödesin hesabı. Sonra da engelle
Sevgiliniz bile değil nişanlıniz ve işsizlik döneminde hepsini o ödemeli, sevgiliyken bile öyledir bu yani, ya da arkadaşınızın işi olmasa o gün siz ödeyebilirsiniz gibi. Niye borçlu olduğunuzu düşünüyorsunuz,iyi günde kötü günde değil mi. Ben ödeyemiyorum diye üzülmek yerine niye yarısını odetiyor onu düşununBu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.