- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Yani umarım ama görünen köy kılavuz istemezİnşallah öyle olmaz inşallah
Korkuyorum bendeYani umarım ama görünen köy kılavuz istemez
E o zaman harekete geç . Hamilelikte çocuğuna bakarken falan çalışamayacan napacak bu adam .var tanıdıklarım doğurduktan 4-5 ay sonra işe başlayan .eşinin zoruylaKorkuyorum bende
İnsan olan evleneceği kadınla Alman usulü yemek yemez. Siz yarın eve para getirmediğinizde aynı eve sigamazdiniz.Yuk olurdunuz ona.Yediğiniz yemeği dahi Alman usulü ödeyen adamın otelde yemekli düğün yapmasını istiyordunuz bir de. Düğün meselesi konuşuldu mu, son durum nedir ? Düğün beklentinizle ilgili konuda, sizi haksız bulmuştuk. Bu konuda ise haklısınız.
Arada kadında ödeyebilir.Ama kadın teklif etmeli.Bunu ben ödeyin demeli.Erkek talepkar olursa itici.ben de nişanlıyım elimi cebime atmam bile o oder. cimri erkeğe katlanamam. bir de işsizsiniz. bu nedir ya azıcık centilmen olsun ıyyy
Böyle bir adamla evlenmek istediĝine emin misin? Kadın ve erkeğin rolleri bellidir. Kadınlar erkeklerden rol çalmaya devam ettiği sürecede böyle asalak tipli erkekler çoğalıp başımıza bela olur işte.
250 lira bedava bence.2 kişiye.Ay bi de 250 tl ye 2 kişi nerde yediniz .
Bu mu iyi.gerçekten çok iyi bir insan aslında. sevmediğine inanasım gelmiyor
ben her şeyi ödetmeyi tercih ediyorum. alt tarafı bir hesap. ben işsizken bana hesap ödetecek adama adam gözüyle bakamam valla. 4 yıldır her türlü hesap tatil hep sevgilim ödemiştir. çok az benim ödediğim hesap. içimden gelirse sadece bendensin diyorum. ama kendime alışveriş yaparken ona da yaparım. onun kredi kartı bende vardır. ama harcama yapmamArada kadında ödeyebilir.Ama kadın teklif etmeli.Bunu ben ödeyin demeli.Erkek talepkar olursa itici.
Geçen seneydi sanırım markette sıra bekliyorum kadın kasadan geçirdi siparişleri poşet istiyorum dedi sonra dışardan bir adam camı yumrukluyor kocasıymış meğer poşeti niye aldın alma gerizekalı diye bas bas bağırıyor. Maksimum 4 poşet 1 TL. Bu yüzden o kadar insanın yanında bir sürü hakaret edip rezil etti kendini pislikBen bir şey diyeyim mi tek sıkıntı bu değil asıl sıkıntı bu
İnanın çok zor cimri biri ile evlilik 3 TL için kavga edeni biliyorum ben
Bir tanıdığım yıllardır çekiyor 3 tl için markette olmadık laf sayan paran varsa al ben vermem diyen biri
Ve yıllar geçtikçe de bu işi abartan bir insan
Çalıştığın zaman da elindeki son kuruşa kadar göz dikecek bunu da iyi düşün
Ve bu kadınlar bu adamlara koca diyor.Geçen seneydi sanırım markette sıra bekliyorum kadın kasadan geçirdi siparişleri poşet istiyorum dedi sonra dışardan bir adam camı yumrukluyor kocasıymış meğer poşeti niye aldın alma gerizekalı diye bas bas bağırıyor. Maksimum 4 poşet 1 TL. Bu yüzden o kadar insanın yanında bir sürü hakaret edip rezil etti kendini pisli
BaşlamamE o zaman harekete geç . Hamilelikte çocuğuna bakarken falan çalışamayacan napacak bu adam .var tanıdıklarım doğurduktan 4-5 ay sonra işe başlayan .eşinin zoruyla
Siz etmezsiniz ama etraf eder bilmiyo musunuz yaşadığımız toplumu
elimi cüzdanıma atmam artıkgaliba aynı toplumdayız
üstüne afiyet o toplumun içinden
evlenmiş, üstüne iki cocuk yapmış 37 yaşında çalışan biriyim
amağğğnnnn sen ne bu olayı idrak edeceksin nede bizi anlayacaksın
seni gercekten seviyor desek bile aşk karın doyurmuyor, düğününe çok varmış, bu süreçte
elini hiç bir şekilde cebine koyma, her çağırdığında param yok de
bunu 1-2 sefer yapma ama sürekli yap.
eğer ki arıza çıkarsa alman üsülü olayını uzun uzun anlat.
gör derdi ne imiş ..
İlk yorumunuzda "seneye yazın inşallah düğün" dediğiniz yerde kaldım. Bu kişi ile evlilik sizi çoooook yorar ve yıpratır. Erkeğin cimrisinden hayır gelmez.elimi cüzdanıma atmam artık
Valla yük olsunlar bana bir yemek ödemeyen adamın yanımda işi yok. Erkekler yatırım yaptığına değer verir. Bugüne kadar para yedirdiklerim bana değer vermedi.
İlişkideki tek sıkıntı bu.
O kadar iyi anlaşmamıza rağmen grrçekten ne desem bilemedim
Herkesin bir bildiği var farkındayım
Artık napcağımı şaşırdımtek sıkıntı dediğin; aana hesap ödetiyor işte, bir de üstüne sorun mu çıkarsın.
acımasız olacaksın bu hayatta, herkes dünyaları yazsa, sen duymak istediğini anlayacaksın.