bazı şeyler üzücü

İnsan olan evleneceği kadınla Alman usulü yemek yemez. Siz yarın eve para getirmediğinizde aynı eve sigamazdiniz.Yuk olurdunuz ona.
Yemekli otel düğünü ben abartılı buldum.Boyle talebiniz varsa ortalamanın üstünde zengin birini seçmeniz lazım.

Kardeşim geçen sene tam bugünler beraber nikah günü alırken bu sene beraber adliyeye dilekçe vermeye gittik.Nikahin yoksa bu kişiyle gözden geçir derim.Acele karar verilir hayatını yakma.Egrisini doğrusunu iyi düşün.

Arada kadında ödeyebilir.Ama kadın teklif etmeli.Bunu ben ödeyin demeli.Erkek talepkar olursa itici.
ben her şeyi ödetmeyi tercih ediyorum. alt tarafı bir hesap. ben işsizken bana hesap ödetecek adama adam gözüyle bakamam valla. 4 yıldır her türlü hesap tatil hep sevgilim ödemiştir. çok az benim ödediğim hesap. içimden gelirse sadece bendensin diyorum. ama kendime alışveriş yaparken ona da yaparım. onun kredi kartı bende vardır. ama harcama yapmam

Geçen seneydi sanırım markette sıra bekliyorum kadın kasadan geçirdi siparişleri poşet istiyorum dedi sonra dışardan bir adam camı yumrukluyor kocasıymış meğer poşeti niye aldın alma gerizekalı diye bas bas bağırıyor. Maksimum 4 poşet 1 TL. Bu yüzden o kadar insanın yanında bir sürü hakaret edip rezil etti kendini pislik

Ve bu kadınlar bu adamlara koca diyor.

Siz etmezsiniz ama etraf eder bilmiyo musunuz yaşadığımız toplumu

galiba aynı toplumdayız
üstüne afiyet o toplumun içinden
evlenmiş, üstüne iki cocuk yapmış 37 yaşında çalışan biriyim

amağğğnnnn sen ne bu olayı idrak edeceksin nede bizi anlayacaksın
seni gercekten seviyor desek bile aşk karın doyurmuyor, düğününe çok varmış, bu süreçte
elini hiç bir şekilde cebine koyma, her çağırdığında param yok de
bunu 1-2 sefer yapma ama sürekli yap.

eğer ki arıza çıkarsa alman üsülü olayını uzun uzun anlat.
gör derdi ne imiş ..

Son düzenleme:
elimi cüzdanıma atmam artık

Valla yük olsunlar bana bir yemek ödemeyen adamın yanımda işi yok. Erkekler yatırım yaptığına değer verir. Bugüne kadar para yedirdiklerim bana değer vermedi.

'erkekler yatırım yaptığına değer verir'
ah ne kadar doğru..

emin olun bütün kadınlar için bu geçerli.

İlişkideki tek sıkıntı bu.
O kadar iyi anlaşmamıza rağmen grrçekten ne desem bilemedim
Herkesin bir bildiği var farkındayım

tek sıkıntı dediğin; aana hesap ödetiyor işte, bir de üstüne sorun mu çıkarsın.

acımasız olacaksın bu hayatta, herkes dünyaları yazsa, sen duymak istediğini anlayacaksın.

Tek bı doğru var neye sasiriyorsunuz. siz ayrilmazsiniz da yine de hesap odemryin. birkere yapmayın hesap ödemeye devam edin tavirlari nasıl olcak. buraya da yazın lütfen herkes mi yanılmış ikinci seçenek varmiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…