-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Son gelişmeyi takip etmedim ama 2 ayda bu hale gelmek rahatsız etmiyorsa kendi bilirO boşanmaz boşuna beklemeyin.
Ben bir şey diyeyim mi tek sıkıntı bu değil asıl sıkıntı buİlişkideki tek sıkıntı bu.
O kadar iyi anlaşmamıza rağmen grrçekten ne desem bilemedim
Herkesin bir bildiği var farkındayım
kuzum büyü mü yapıldı sana bu ne körlük yahu. herkes ayrıl adam cimri evlenince daha kötü olacak diyor hala bu yüzden nişan mı atılır diyorsun valla evlen sen gör hiç acımıyorum . buraya da konu açma sonra.Çok iyi davranıyor sarılır öper benimle keyifli vakit geçirir
Bı dahaki yemeği siz ödersiniz diye ses etmemiştir en ufak bir imada bu sefer yutmayın konuşun cesaretli olun.benim çalışmadığımı annemden harçlık aldığımı biliyorsun gücüme gidiyor artık deyinHala kafama takılıyor. Bugün içecek içtik bi mekanda elimi cüzdanıma atmadım.bilerek. Ödedi.
Nişanlı yahuu..bu kadar küçük hesaplar yapan evlilik hazırlığında da bir sürü şeyi size yıkar başlangıçta...sonu da arkadaşın dediği gibi olur hiç geri dönemezsinizBen bir şey diyeyim mi tek sıkıntı bu değil asıl sıkıntı bu
İnanın çok zor cimri biri ile evlilik 3 TL için kavga edeni biliyorum ben
Bir tanıdığım yıllardır çekiyor 3 tl için markette olmadık laf sayan paran varsa al ben vermem diyen biri
Ve yıllar geçtikçe de bu işi abartan bir insan
Çalıştığın zaman da elindeki son kuruşa kadar göz dikecek bunu da iyi düşün
Çok şaşırdım normal değil. Param yok deseniz ne der acaba ?Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Hep erkek ödemez evet ben sevgililerime bile hep ödetmedim. Bende ödedim. Ama adamın zihniyeti böyle yani erkek hep ödeyecek gibi davranmalı kadın da arada dur bu seferlik ben ödüycem demeli bence. Ayrı ayrı ödemek çok başka. Ve bu konu çok büyük sorun evlenince büyük sıkıntılar yaşarsınız. Nişan alışverişinde vs nasıldı ?Nişanlıyken hep erkek mi ödeyecek dedişer bana hep
Siz herkesin geçmiş konusunu nasıl hatırlıyorsunuz. Hayret ediyorum. Her sorana önceden şöyle demiştiniz , şu konunuzu ne yaptınız? .... gibi yorum yapıp sonra esas konuya yorum yapıyorsunuz.Yediğiniz yemeği dahi Alman usulü ödeyen adamın otelde yemekli düğün yapmasını istiyordunuz bir de. Düğün meselesi konuşuldu mu, son durum nedir ? Düğün beklentinizle ilgili konuda, sizi haksız bulmuştuk. Bu konuda ise haklısınız.
Bunu aynen bu şekilde dicemBı dahaki yemeği siz ödersiniz diye ses etmemiştir en ufak bir imada bu sefer yutmayın konuşun cesaretli olun.benim çalışmadığımı annemden harçlık aldığımı biliyorsun gücüme gidiyor artık deyin
Böyle şeyden hiçbişey demeyip nişan atsam arkamdan tüm memleket laf eder kesinözünde her insan iyidir, katilin çevresine sorsanız nasıl biriydi diye, illaki içlerinden "aslında özünde iyidir" cevabı alırsınız.
bu sizin "bu yüzden nişan mı atılır, başka hiçbir sorunumuz yok" diyip küçültebileceğiniz bir problem değil. Bu çok ama çok büyük bir problem. Sayfalarca yazmış herkes, detaya girmeyeceğim.
Kısaca: evet, bu nişan atılmasını gerektirecek kadar çok büyük bir sorun.
Böyle şeyden hiçbişey demeyip nişan atsam arkamdan tüm memleket laf eder kesin
Siz etmezsiniz ama etraf eder bilmiyo musunuz yaşadığımız toplumubiz etmeyiz. .
Ya sen bu kişiyle kesin devam edersin .çünkü şu an gözüne ufak bir sorun olarak geliyor .bak ben sevgiliyken ayrıldık bitti gitti .geriye dönüp baktığımda bu davranışlar ne kadar değersiz hissettiriyormuş onu anladım .Siz etmezsiniz ama etraf eder bilmiyo musunuz yaşadığımız toplumu
Sirf el alem laf eder diye boyle birini cekmek istiyorsaniz siz bilirsiniz. Tum memleket degil siz evlenceksiniz sonuctaBöyle şeyden hiçbişey demeyip nişan atsam arkamdan tüm memleket laf eder kesin
Çocuk doğurduğunda elalem bakmayacak gözünün içine ne zaman çalışmaya başlayacaksın diye. Elalem seni 3 gün konuşur, gül gibi hayatına devam eder.Böyle şeyden hiçbişey demeyip nişan atsam arkamdan tüm memleket laf eder kesin
Ya neyin inadı ki böylesine sorguladığın ilişkiyi devam ettirmekte .17 sayfa millet dil dökmüş o kadar .ama eminim bundan sonraki açacağı konu haklıymışsınız dinlemedim sizi temalı olacakÇocuk doğurduğunda elalem bakmayacak gözünün içine ne zaman çalışmaya başlayacaksın diye. Elalem seni 3 gün konuşur, gül gibi hayatına devam eder.
İnşallah öyle olmaz inşallahYa neyin inadı ki böylesine sorguladığın ilişkiyi devam ettirmekte .17 sayfa millet dil dökmüş o kadar .ama eminim bundan sonraki açacağı konu haklıymışsınız dinlemedim sizi temalı olacak