- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.464
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
fırsatı bulur bulmaz kovalıcam bunuhiç konuştunuz mu bu durumu konu sahibesi? hani şu ara durumum sıkışık ona göre yerlere gidelim gibisinden?
ya adam da çekiniyor mudur acaba diye düşünüyorum, bazen erkekler düşüncesiz olabiliyor mu desem. yani nişanlınızı aklamak istemem tabi ama, bi konuşsanız? sanki seni rahatsız eder diye düşündüm falan diyebilir gibi geldi?
Kendine kadın alıyorsan sorun yok.Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Bu adam sonra boşanacak olsanız nafaka da ödemez,daha şimdiden bitini atlatmiyor size.Evlenseniz sürekli dört işlem yapacak,cimrilik edecek,lüzum görmeyecek, layık görmeyecek.Nisanlandiniz diye evlenmek zorunda değilsiniz,hiç kendinizi yakmayınBu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Bu adamla olmaz kardeş. Kadınım diyen erkek bunu yapmaz. Ekonomiyle falan ilgisi yok. Herkes yediğini öder demiş kendince ama hayatı paylasacagin kadına da bu yapılmaz. Sen çalışmayan ev kizida olabilirdin nerde tanıştınız acabaEvlilikte maaştan destek çıkmak tabiki farklı ben ne durumdayım şu an onu kavrayamadım hala
Ozaman kesinlikle körsun. Peki sevdiğini nasıl anlıyorsunuz merak ettim. Sevgisini nasıl gösteriyor. Yarın öbür gün evlendiğinde seni ele güne muhtaç etmeyeceği ne malum. Garantisi varmi. Görünen köy kılavuz istemez ama gözünüze perde inmiş resmen hala kemalim yapmaz modundasinizgerçekten çok iyi bir insan aslında. sevmediğine inanasım gelmiyor
İlişkideki tek sıkıntı bu.Ablacım 60 yaşındaki anneme konunu okudum
Kadın şoka girdi halen daha şoku atamadı üstünden.
Hiç-bir açıklama yapmadan ayrılsın olmaz bu iş , diyor
Bak tecrübe konuşuyor .
Burdaki hanımlar gene insafli
Konuş o şekilde ayril diyor.
Anneme göre açıklama yapmaya bile gerek yok. Direkt nişan atsın çok pişman olur diyor.
Ortak karar ayrılmam yönünde. Ama konuşarak ama konuşmayarak
O kısım sana kalmış. Ama ayrılman lazım
Çok pişman olacaksın yoksa. Bu kadar kadın yalandan yere yalvarmıyor sana.
Çok iyi davranıyor sarılır öper benimle keyifli vakit geçirirOzaman kesinlikle körsun. Peki sevdiğini nasıl anlıyorsunuz merak ettim. Sevgisini nasıl gösteriyor. Yarın öbür gün evlendiğinde seni ele güne muhtaç etmeyeceği ne malum. Garantisi varmi. Görünen köy kılavuz istemez ama gözünüze perde inmiş resmen hala kemalim yapmaz modundasiniz
Ah kuzum ah cok safsın senin bu dediğini sevmeyen adamlar bile yapıyor neredeyse... Biz sana ne dersek diyelim boş yaşa kendin gör.Çok iyi davranıyor sarılır öper benimle keyifli vakit geçirir
keyfim kaçtıAh kuzum ah cok safsın senin bu dediğini sevmeyen adamlar bile yapıyor neredeyse... Biz sana ne dersek diyelim boş yaşa kendin gör.
İlişkideki tek sıkıntı yarın birçok sıkıntının kaynağı olacak.İlişkideki tek sıkıntı bu.
O kadar iyi anlaşmamıza rağmen grrçekten ne desem bilemedim
Herkesin bir bildiği var farkındayım
Kacmali çünkü muhakeme yapamıyorsunuz. Şimdiyi değil ileriyi düşünmek lazım bu gibi durumlardakeyfim kaçtı
Kalpli balon için ağlatılan üye dimi? Adam şimdi çocuklu sevgilisini eve almış çocuğa bilgisayar alıyor.Daha yeni yürümeyecek bir evliliğe hayır demeyen üye 3 4 ayda ayrıldı insanlar neden yazdığımızı anlayamıyor yapmayın bu adamla evlilik olmaz yürümez 1 gününüze yazık adam çok sinsi
Ayrıca sevmiyor emin olun çok seveceği birine bunların birini bile yaşatmaz yasatmayacak yarın düşünmeden para harcadığı insanları görünce üzülürsünüz
Kişisel ihtiyaç gibi şeylerim mi fazla gelecek çalışmazsam eğer
Kalpli balon için ağlatılan üye dimi? Adam şimdi çocuklu sevgilisini eve almış çocuğa bilgisayar alıyor.
O boşanmaz boşuna beklemeyin.Yok oda vardı sen yazınca hatırladım ama benim dediğim ağzının payını veren üyeyi hep. Süreyi değiştirdim 3 ay bile gitmediler yürümeyecegi çok net belli olan bir evlilikti
Kemik sorunlar var ve bağıra bağıra buradayım diyor.