- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Siz tüm memleketle yaşamayacaksınız, bi mutsuzluk varsa bunu siz de yaşayacaksınız maalesef bu ülkede kamuda çalışmıyorsanız eğer mutlaka kadınlarda işten ayrılma, iş bulma süreçleri zorlu geçebiliyor. Çocuk olduğu zaman falan özellikle, ben yaklaşık olarak 2 yıl evde kaldım, çocuk doğunca. Eşimle başka sıkıntılarımız oldu ama para asla konu değildi. Ona rağmen insan kötü hissedebiliyor bi de arkadaşlarımdan duyduğum şeyler var. Hamilelikte bile harcadığı parayı kadının başına kakan erkekler vs. O yüzden memleketi falan boşverin önünüze bakın. O memleket laf eder dedikleriniz siz kötü bi olay yaşadığınızda en fazla ah ah vah vah der geçer iki gün konuşur.Böyle şeyden hiçbişey demeyip nişan atsam arkamdan tüm memleket laf eder kesin
Artık napcağımı şaşırdım
Tamam bunu deneyeceğimtamam ayrılmayın ama taktik değiştirin. Mesela harçlığım yok deyin, bir çantaya ihtiyacım var deyin.
Bir yoklayın bakalım, sizin için fedakarlık yapabilecek mi ?
Ama lütfen cebinize alıştırmayın. Paranız olsa bile. Tecrübe ettim ve doğru bulmuyorum.
Normalde cimri midirTamam bunu deneyeceğim
Bu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir süredir nişanlıyım seneyede inşallah yazın düğün var. Bi aksilik olmazsa..
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Kesinlikle evlenme pişman olursunBu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Gerçekten kimseye muhtaç değilim ama kafama ne takıldı bu saatte derseniz.. ya ben nişanlıyım benim bi kazancım yok. Yemeğe gidiyoruz yarısını ben yarısını o ödüyor. Hediye deseniz zaten yok. Ağrıma gidiyor. Yüzüğü parmağımızda gören garson bile örnek veriyorum gelen hesap 250 tl ise birlikte mi ayrı ayrı mı diye sormadan direk 250 tl yazıyor. Benim nişanlım ayrı ayrı ödücez diyor. Adam siliyor düzeltip ayrı ayrı ödüyoruz pos cihazından. Normal mi bilmiyorum. Anormal diyemiyorum ama ne zaman yemek yesek bu böyle. Kafama takıyorum. Takmamalı mıyım onuda bilmiyorum. Yanlış mıyım bilmiyorum ama hayat birleştirince ne olacak. Babamdan veya annemden harçlık alıp mı ödeyeceğim borcun yarısını
Aslında değildirNormalde cimri midir
Bu konuyu açtıktan sonra kaç defa buluştunuz ve kaç defa o ödedş
Sana abla tavsiyesi kesinlikle evlenme. Bu adamdan uzak dur. İleride de isşiz kalabilirsin,hasta olabilirsin vs aile ne demek aile olmaya çalışmak ne demek bilmiyor. Bunu bilmeyen kadın ve özellikle erkekten eş falan olmaz. Yaşadıkların yaşayacaklarının yanında gölgede kalır. Arkana bakmadan ayrıl .ok ciddiyim. Yeri gelecek yediğin yemeğe,even gelen ailenin yediği yemeğe laf edecek, çalıştın diyelim maaşı senden yüksekse yine başına kakacak. Kaç kurtar kendini,cüzdanını,parasını paylaşamayan adamla evlenilmez çünkü o özünde kimseyi sevemez parası dışında.Aslında değildir
Eee noldu komu sahibi devam mı öerak ettiğim konulardan sizin konunuzAslında değildir
Gercektende bu adamdan olmaz sizin işsiz olduğunuzu bildiği halde 1 tabak yemeği çok görmüş biri bunun ilerisini düşünün birdeBu hayatta hiç kimse kimsenin maddi ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Bunda her zaman hemfikirim. Hayatımda kimseden hiçbirşeyin yardımını veya borcunu almadım çalıştım kazandım onu yedim. Hayatımda ilk kez işsiz kaldım. Şu an ciddi yaşadığım bazı problemlerden ötürü işten ayrıldım. biraz birikim yaptım oda elden geldiğince.
Bir de bakirelik testine de götürmüş lütfenGercektende bu adamdan olmaz sizin işsiz olduğunuzu bildiği halde 1 tabak yemeği çok görmüş biri bunun ilerisini düşünün birde
Bana bir tabağı çok gören ilerde neleri çok görür diye
Kendinize yazık etmeyin cimri bir adamla ömür geçmez heba olursunuz ancak
Bu gerçek mi ya?Bir de bakirelik testine de götürmüş lütfen
Maalesef evet tam öyle değil ama kan gelmezse büyük sorun çıkarırım yapsak mı şimdi görsem demişti sanırımBu gerçek mi ya?
Şaka gibi gerçektenMaalesef evet tam öyle değil ama kan gelmezse büyük sorun çıkarırım yapsak mı şimdi görsem demişti sanırım
Eee yemek ısmalamayan adamı kabul ediyor, bunu da eder. Hayır ya geçen bir flört kahve ödetti bana bir de kendi davet etti. Kaç gün yazdı ne oluyor diye hiç cevap vermedim. Hiç akıl edemiyorlar bu erkeklerŞaka gibi gerçekteninsan bu lafları nasıl kabul eder anlamıyorum.
Ay hemen ayril bu ne biçim insanya buyuk sorun çikarirmiş magara ayisiMaalesef evet tam öyle değil ama kan gelmezse büyük sorun çıkarırım yapsak mı şimdi görsem demişti sanırım
Parası varken kahve ödetecek kadar cimriyse flört falan etmesin zaten bence iyi yapmışsınız. Cimriliği de geçtim bu kadar düşünme yoksunu insan ilerde daha önemli şeyleri hiç akıl edemez. Konuyu okurken şoka girdim zaten kendi ilişkimi geçtim hiçbir arkadaşımdan işsizken karşıdaki adamın ödemeye mecbur bırakmasını duymadım şu ana kadar.Eee yemek ısmalamayan adamı kabul ediyor, bunu da eder. Hayır ya geçen bir flört kahve ödetti bana bir de kendi davet etti. Kaç gün yazdı ne oluyor diye hiç cevap vermedim. Hiç akıl edemiyorlar bu erkekler
Ayrılmaz Ayşegül asla ayrılmaz en son çok mutlu olacağım sizde göreceksiniz yazmıştıAy hemen ayril bu ne biçim insanya buyuk sorun çikarirmiş magara ayisi
Ayşegul kim konu sahibimi?Ayrılmaz Ayşegül asla ayrılmaz en son çok mutlu olacağım sizde göreceksiniz yazmıştı