-
- Konu Sahibi Aysegullerden
bu sıkıntıyı çözmek istiyorumUfak gibi görünen ciddi bir sorun.
Asla normal değil.
Bende eşitlik taraftarı biriyim AMA......
Kendimden örnek vericem,flort zamanı eşimin maddi durumu pek yoktu,benimki gayet iyiyidi....
Ona rağmen, eşim ben varken sen ödeyemezsin derdi..ona göre yerlere giderdik ama o öderdi.
soğuma sebebim olurdu direk sizinki gibi yapsaydı
Biraz zor çözülür çünkü yapısı o,hayat görüşü.bu sıkıntıyı çözmek istiyorum
Elbet bir çözümü vardır bu sebepten nişan mı atılırBiraz zor çözülür çünkü yapısı o,hayat görüşü.
Evlendikten sonra dahada sinir bozucu hale gelecek para mevzuları malesef...
Valla yük olsunlar bana bir yemek ödemeyen adamın yanımda işi yok. Erkekler yatırım yaptığına değer verir. Bugüne kadar para yedirdiklerim bana değer vermedi.Bak ben normalde kaıdnlar erkeğe yüklenmesin hesap ödetmesin vs diye yorum yaparım hep
Ama o flört dönemi yani
Sen bu adamla nişanlısın
Artık hesaplar bir olacak evlilik yoluna girmişsin
Ayrı ödeyelim demek aşırı utanç verici bence
Evet atılır kızım kör müsün adam CİMRİ CİMRİElbet bir çözümü vardır bu sebepten nişan mı atılır
İnsanların ne demesini bekliyorsun.Tamam madem çözümü varsa bulup uygula.Konuş deniyor,yok nasıl söyleyeyim diyorsun.Ayrıl o zaman diyorlar bundan dolayı ayrılınır mı diyorsun.Bu adamı düşünceli ve eli açık hale getirdiğinde lütfen buraya da yaz biz de öğrenelim çözümünü.Elbet bir çözümü vardır bu sebepten nişan mı atılır
İnsanlar size normal olmadığını 15 sayfadır yazmış. Hala kabullenmemekte ısrarcısınız çözmek istiyorsanız buraya yazdıklarınızı nişanlınızla konuşarak halledebilirsiniz. Ki halledebilecegini zannetmiyorum zaten, yapısı bu cünkü.Elbet bir çözümü vardır bu sebepten nişan mı atılır
Ya evet para mevzusunun konuşulduğu hiçbir ilişkinin yürüdüğünü görmedim benimde dahil .Arkadaşlar avukat olmam sebebiyle söyleyeyim; bu tip evlilikler yürümüyor. Alman usulü Almanya’da olur arkadaşlar. Almanya’da kadınlar evlenip doğurunca yönetimleri maddi yardımından, çocuğun eğitimine, okul öncesi kreş desteğine kadar sağlıyor. Türkiye’de sen (anane desteği yoksa ) doğurunca ya bakıcı tutacaksın ya ücretsiz izne çıkacaksın. Adam paşa paşa rahat çalışacak kariyerinde tırmanacak maaşı yükselecek sen de bu adama çocuk vererek görünen o ki temel ihtiyaçlarını bile alamayacaksın bu adamdan. Yol yakınken dön.
Elbet bir çözümü vardır bu sebepten nişan mı atılır
Elbet bir çözümü vardır bu sebepten nişan mı atılır
Bu sebepten nişan atılmazsa yarın bu sebepten boşanamazsınız. Nişan aşamasında zaten gelmekte olan geliyorum diyor. Evlenince düzelmiyor o durumlar, zannettiğinizin aksine. Çünkü kabul etmiş oluyorsun evlenerek zaten. O imzalar sadece birer imza değil.Elbet bir çözümü vardır bu sebepten nişan mı atılır
Nişan atmazsan(ki at demiyorum)ilerde boşanmak daha zor,artı zaman kaybı artı pskolog masrafıda eklenir...çözümü yok ama sen bilirsin....Elbet bir çözümü vardır bu sebepten nişan mı atılır
Tecrübe böyle birşey.Bu sebepten nişan atılmazsa yarın bu sebepten boşanamazsınız. Nişan aşamasında zaten gelmekte olan geliyorum diyor. Evlenince düzelmiyor o durumlar, zannettiğinizin aksine. Çünkü kabul etmiş oluyorsun evlenerek zaten. O imzalar sadece birer imza değil.