bazı şeyler üzücü

Ufak gibi görünen ciddi bir sorun.
Asla normal değil.
Bende eşitlik taraftarı biriyim AMA......
Kendimden örnek vericem,flort zamanı eşimin maddi durumu pek yoktu,benimki gayet iyiyidi....
Ona rağmen, eşim ben varken sen ödeyemezsin derdi..ona göre yerlere giderdik ama o öderdi.
soğuma sebebim olurdu direk sizinki gibi yapsaydı

bu sıkıntıyı çözmek istiyorum

Yalvarırım bırak. Evlenip ağlarsın bak annem çekiyor 25 senedir. Bırakamıyor. Bırak ben geçen biriyle ilk buluşma date sine çıktım adam beni beğenmedi eminim ama yemek yedik 800 tl geldi hepsini ödedi. Asla ödetmem dedi. Bir çok erkekle görüştüm hepsi ödedi. Hiç biri herkes kendisini ödesin demedi. Kankalarım sadece onlar bile nadir. Ay berbat bir adam bu. Bari hepsini sana ödetsin

Valla yük olsunlar bana bir yemek ödemeyen adamın yanımda işi yok. Erkekler yatırım yaptığına değer verir. Bugüne kadar para yedirdiklerim bana değer vermedi.

Elbet bir çözümü vardır bu sebepten nişan mı atılır
İnsanların ne demesini bekliyorsun.Tamam madem çözümü varsa bulup uygula.Konuş deniyor,yok nasıl söyleyeyim diyorsun.Ayrıl o zaman diyorlar bundan dolayı ayrılınır mı diyorsun.Bu adamı düşünceli ve eli açık hale getirdiğinde lütfen buraya da yaz biz de öğrenelim çözümünü.

İnsanlar size normal olmadığını 15 sayfadır yazmış. Hala kabullenmemekte ısrarcısınız çözmek istiyorsanız buraya yazdıklarınızı nişanlınızla konuşarak halledebilirsiniz. Ki halledebilecegini zannetmiyorum zaten, yapısı bu cünkü.

Arkadaşlar avukat olmam sebebiyle söyleyeyim; bu tip evlilikler yürümüyor. Alman usulü Almanya’da olur arkadaşlar. Almanya’da kadınlar evlenip doğurunca yönetimleri maddi yardımından, çocuğun eğitimine, okul öncesi kreş desteğine kadar sağlıyor. Türkiye’de sen (anane desteği yoksa ) doğurunca ya bakıcı tutacaksın ya ücretsiz izne çıkacaksın. Adam paşa paşa rahat çalışacak kariyerinde tırmanacak maaşı yükselecek sen de bu adama çocuk vererek görünen o ki temel ihtiyaçlarını bile alamayacaksın bu adamdan. Yol yakınken dön.

Ya evet para mevzusunun konuşulduğu hiçbir ilişkinin yürüdüğünü görmedim benimde dahil .
Ya bilmiyorum çoğu sorun çözülür de cimrilik çözülmez gibi geliyor bana .

Yok artık daha neler adam saygısız bile bile sizi ne konuma sokuyor yediğiniz lokmayı sayıyor evlenin de görün dünya kaç bucak ne kdr sevgisiz bir adammış
Bunu asla çözemez birde üste suçlu çıkarsınız
Buradaki konuları da okumuyormusunuz aynı böyle bir evlilik var adam çocuğun masrafını sayıyor cop alsa yarısını istiyor o zaman zorunuza gitmeyecek mi?
5 dk yanımda tutmam böyle saygısız birini bazı insanlar bile bile kendini yakıyor iste.
Her buluşmada bir jestle geleceği dönem yemeğin yarısını alıyor saçmalığa bak

hiç konuştunuz mu bu durumu konu sahibesi? hani şu ara durumum sıkışık ona göre yerlere gidelim gibisinden?

ya adam da çekiniyor mudur acaba diye düşünüyorum, bazen erkekler düşüncesiz olabiliyor mu desem. yani nişanlınızı aklamak istemem tabi ama, bi konuşsanız? sanki seni rahatsız eder diye düşündüm falan diyebilir gibi geldi?

Hayır, ben normal bulmadım. Benim de çalışmadığım bir dönem oldu, bir şeyleri ödememi asla kabul etmiyordu. Yan yana değilsek bile yemek yapamayacak kadar yorgun ve açsam tüm Yem*k Sep*tini kapıma gönderiyordu. Hem Alman usulü nişanlıyken çok komik, şöyle ki örneğin bir gün o ödemişse, işiniz gücünüz yerindeyse başka gün siz hesabı ödersiniz. Ayrı gayrı çok garip.

Bu sebepten nişan atılmazsa yarın bu sebepten boşanamazsınız. Nişan aşamasında zaten gelmekte olan geliyorum diyor. Evlenince düzelmiyor o durumlar, zannettiğinizin aksine. Çünkü kabul etmiş oluyorsun evlenerek zaten. O imzalar sadece birer imza değil.

Tecrübe böyle birşey.
Halbuki nişanlılık süreci bunun için var.
Doğruyu yanlışı görmek için.
Düzeltirebilir yanlışlar var düzeltilemez yanlışlar var.
Bu malesef yapı meselesi.
Ama şöyle birşey var,genelde nişan sürecinde cinsellik yaşandığı için , kadınlarımız evliliğe mecbur hissedio kendini.ama böyle birşey yok tabiki.zamanla aşılcak bunlar.

Eşimle sevgiliyle, çalışmadığı dönemde bile ben ödemek istedigim de birikiminden oderdi, gerçekten çok itici bir davranış, evlenince çalış çalış diye başlar, çalışsan paranı alır, çalışmazsan iki ekmek parası bırakmaz eve...Nisan mi atılır deme, atilir !! Sen onu dene bakalım güzel bir yere yemeğe gidin, hesap gelince çalışmıyorum ya artık param az dikkatli harcıyorum de,ne yapacak...işte o zaman gerçek yüzü çıkar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…