- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.046
- 53
Aynı konuya takılmış kalmışsınız "babası beni istemiyor". İyi de siz bunu bilerek oğluyla evlenmişsiniz. Adam sizi sevmiyor ve istemiyorsa siz de girdiğiniz ortamlarda onu muhatap almazsınız. Bir merhaba der başka türlü başınızı çevirip bakmazsınız olur biter. Siz adamı sizi istemiyor diye hedef almış, intikamını da oğlundan alıyorsunuz. Kurban gibi bir hayır konusunda bu denli çirkin tavırlar sergiliyorsunuz. Peki ya o ihtiyaç sahiplerinin suçu ne? Belki yaradan bir şekilde onların daha çok ihtiyaçları var diye eşinizi aracı kılmıştı olamaz mı! Üstelik kp oğluyla muhatap olacak doğal olarak da vereceği yer konusunda yardımcı olacak, aranızdaki ilişki malumken "gelinimizin yüksek müsadeleri ile" mi demeliydi! Ha öyle deseydi de bana laf sokuyor diye aynı taşkınlıkları yapacaktınız. Hamileyim diye daha alıngan olunabilir ama hamilelik böyle çığırından çıkmış gereksiz tepkilere yol açmıyor. Bu adam eşinizin hayat boyu babası olarak kalacak. Madem sizi istememesini hazmedemeyip düşmanlık ilan edecektiniz keşke evlenmeseydiniz. Bu şekilde hayat boyu eşinize anormal sinir krizli tepkiler sunmayı mı düşünüyorsunuz. Eşinizin hep böyle alttan alacağını mı sanıyorsunuz. Eşinizi babasını dinlemeyip sizi tercih ettiği için hayat boyu böyle pişman edip babam haklıymış dedirtmeyi mi düşünüyorsunuz! Yazık eşinize, gerçekten onun için üzüldüm. Diğer akrabalık ilişkileri zaten her evlilikte bir düzene oturtulması gereken konulardır o konulara girmiyorum bile. Zamanında tepki gösterilmeli veya uyum sağlanmalıdır. Böyle haksız ve çirkin bir konuda o konuları da eklemek sizi haklı yapmıyor.