- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
önce eşinizin dediği kişilere vermeyi kabul etmişsiniz sonra kayınpeder tanıyor diye hayır demişsiniz ee sebep kayınpeder beni sevmiyor ee ne alaka adam sormuş verecek kimseniz var mı diye yok demiş eşiniz ki yokmuş hala bana sormadılar diyorsunus kurban konusunda illa bana sormalı düşüncesi neden..hayır yapacaksınız kişisel olaylarınızı karıştırıyorsunuz muhtara sorulacağına varmış işte ihtiyaç sahibi..
Ayrıca bana çöp gibi davranıyor yüzüme bakmıyor diyorsunuz hem zaten sürekli onlarlayız diyorsunuz,eti parçalatmaya götürmüşsünüz et elleyemiyorum diye, eti sahiplendi diyorsunuz ne yapacak telepati yoluyla mı kesecek?
O zaman kendi babanıza götürseydiniz parçalasaydı..hem iş gördürüp hem şikayet etmek garip yani ağlamaklar anne evine gelmekler bayram günü eşiniz haklı
Ayrıca bana çöp gibi davranıyor yüzüme bakmıyor diyorsunuz hem zaten sürekli onlarlayız diyorsunuz,eti parçalatmaya götürmüşsünüz et elleyemiyorum diye, eti sahiplendi diyorsunuz ne yapacak telepati yoluyla mı kesecek?
O zaman kendi babanıza götürseydiniz parçalasaydı..hem iş gördürüp hem şikayet etmek garip yani ağlamaklar anne evine gelmekler bayram günü eşiniz haklı