Peki ne öneriyorsunuz ?Önceki konunuzda da demiştim. Bunları bir sevgili, nişanlı, eş yapsa burada ona söver, ayrılmanızı söyleriz. Er kişisi baba olunca her şey değişiyor ama.
Allah yardımcımız olsunAyi yawrusunu severken oldururmusya o hesap babalarimizda bizi koruyucam diye canimizi aliyolar resmen.
Dun benimde babama gelmislerdi, cocuklarim olmasa bu evde 5 dk durmazdim.
Evlenince kocadan, bosaninca babadan nedir bizim bu cektigimiz
Nisanlini iyi analiz ettigini dusunuyorum.
Umarim cok mutlu olursun.
Babaylada herseyi koparip atma derim.
Mesafeli olursun en olmadi.
Allah yardımcımız olsunÇocuklu olsam babam evden dışarı yollamazdı eminim.
Çocuğuna bak diye. Ha en iyi şekilde bakardı ama sürekli de beni azarlardı...
Babamla arama mesafe koymayı denesem de babam çok değişik bir adam. Gelir sarılır , öper sen benim kıymetlimsin der . Ama işine gelmeyince de başka şeyler der...
Kaç kere konuşmaya çalıştım ve bana hep ters cevap veriyor. Ben haklıyım diyor. Sen bir şey olunca bir üzülüyorsun , ben bin diyor.
Yarın için ne yapacağımı bilemiyorum. Eğer ılımlı davransam yine bu şekile geleceğiz diye korkuyorum
Ya kıyamadım size de. Aynen benim babamda mesela bana bir hediye alır çok pahalı şeyler. Ama sonra döner lüks yaşamak istiyorsan beni dinle yavrum der.Benzer yanlari cok, sarilip opmez benide gerci, maddi anlamda sikmaz herseyin en iyisini yedirir giydirir, sonra x es kisisiyle ilgili bir laf vurur hersey burnumdan gelir.
Bi bakarsin dans eder, espiri yapar bir bakarsin sayar, eser gurler.
Sekeri kafasina vuruyo demekki.
Aminnn.
Allah gercekten yardimcimiz olsun.
Bazen diyorumki affet serefsiz koca kisisini, cik git bu evden...
Tek bildigim canimin yangini.
Cok surmez bir konuda ben acarim, acilarin kadiniyim tarzinda.
Şu an istesem ayrı eve çıkarım. Ama helallik koydu ortaya.Bence sorun beraber yaşıyor olmanız şu anda. Biraz mesafe iyidir, özledikçe aileler daha anlayışlı olmaya başlıyorlar gördüğüm ve yaşadığım kadarıyla. İş bulup evlenene kadar bir yere çıkma imkanınız var mı? Hiç konuşuldu mu bu konu?
Nişanlınıza kesinlikle yansıtmayın, zaten hissediyordur adam ama sizden duyarsa kalbi çok kırılır
Zaten ben şunu anlamıyorum. İlk evliliğimde de beni sürekli baskı altında tuttu. Flört edemedik bile. O dönem o pislik oynadı bana ,kandırdı. Babam bıraksaydı onu da böyle ölçer tartardım.Bir kez evlilik yaptım demişsiniz ilk evliliginizin flört ve nişan döneminde babanız yine aynı şekilde mı davrandı? Yoksa kızım daha fazla zarar görmesin diye temkinli (tamam biraz fazla abartmis) davranıyor olabilir mi?
Bir önceki mesajımda yazmıştım aslında. İtiraz edip kendi istediğinizi yapmak en doğrusu. 2 gün konuşmaz, 3. gün konuşur. Ha olur da hiç konuşmazsa keyfi bilir. Çünkü bu şekilde siz rahat edemiyorsunuz.Peki ne öneriyorsunuz ?
Annem böyle bir şey dese daha az üzülürdüm. Ama bunu diyen baba olunca insan ister istemez çok takıyor.Benim annemde kime sinirlense bana patlar koca meraklısı filan der agzina geleni sayar ne kadar saygısızca ve yaralayıcı dmi. bu lafları içsellestirme, seni yaralamasına izin verme ben artık hic takmıyorum. Zaten nişanlisin evlenip gidersin
Bazı ebeveynler işte böyle yapıyor ama çok yanlış. Rest çekme vakti geldi de geçiyor bile.Zaten ben şunu anlamıyorum. İlk evliliğimde de beni sürekli baskı altında tuttu. Flört edemedik bile. O dönem o pislik oynadı bana ,kandırdı. Babam bıraksaydı onu da böyle ölçer tartardım.
Ama bir baktım babam öğrendikten sonra evlilik hazırlıkları başlamış...
Ben evliyim 5.yilimiz 2 tanede çocuğum var annem hala arayip hakaret ediyorAnnem böyle bir şey dese daha az üzülürdüm. Ama bunu diyen baba olunca insan ister istemez çok takıyor.
Sizin var mı böyle evlilik düşüncesi falan ?
Peki bunu neden yapıyor ? Bu çok ayrı bir boyutmuş ya. Benim babam evliyken karışmaz ona eminim.Ben evliyim 5.yilimiz 2 tanede çocuğum var annem hala arayip hakaret ediyortek fark artık eşim hakkinda da hakaret ediyor direkt kendisine soylemisligi de var küsmüyoruz bile artik ciddiye bile almama durumuna geldik
Annenizle birlikte babanıza durumu izah etmeye çalışsanız. Zaten bir kez hata yapılmış babanız sizi bu şekilde kısıtlamaya devam ederse siz doğruyu yanlışı nasıl bulacaksınız? Babaniz kendisine bağımlı kalmanızı istiyor anladığım kadarıyla. Yaşınız buna müsait değil zaten. Tamam anne baba lafı dinlenir ama fikirleriniz, davranışlarınız sabote edildigi an işler değişir. Bence devamli halde anlayışla konuşmayı deneyin zamanla babaniz da sorun cikarmaz.Zaten ben şunu anlamıyorum. İlk evliliğimde de beni sürekli baskı altında tuttu. Flört edemedik bile. O dönem o pislik oynadı bana ,kandırdı. Babam bıraksaydı onu da böyle ölçer tartardım.
Ama bir baktım babam öğrendikten sonra evlilik hazırlıkları başlamış...
Babam bana evlenmen şart değil bak geçinip gidiyoruz diyor. E geçinemiyoruz da. Çünkü hep benim dediğim diyor, sormuyor ne istersin diye.Annenizle birlikte babanıza durumu izah etmeye çalışsanız. Zaten bir kez hata yapılmış babanız sizi bu şekilde kısıtlamaya devam ederse siz doğruyu yanlışı nasıl bulacaksınız? Babaniz kendisine bağımlı kalmanızı istiyor anladığım kadarıyla. Yaşınız buna müsait değil zaten. Tamam anne baba lafı dinlenir ama fikirleriniz, davranışlarınız sabote edildigi an işler değişir. Bence devamli halde anlayışla konuşmayı deneyin zamanla babaniz da sorun cikarmaz.
Şu an istesem ayrı eve çıkarım. Ama helallik koydu ortaya.
Adam hissetmez olur mu ? Sürekli gözleriyle adamı yiyor. Bana söylemese de bazen diyor baban beni istemiyor diye. Ayrılsak çok sevinir diyor.
Yalan da değil. Bırakıcam desem sevinir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?